Over Again-Kapitel 8

publicerat i Over Again;
Senaste:
"What are you doing?" Frågar Zayn och lägger sig ner bredvid mig i sängen.
"Talking with Alysson." Svarar jag.
"Is she okay?"
"Yeah. She is feeling allot better now." Säger jag och lägger ner mobilen på nattduskbordet.
"That's great." 
"Yeah. So are you excited for the night today?"
"Yeah it is going to be fun. Can't wait to see the crowd. And you are coming with us." Säger han och hoppar upp från sängen och klär på sig. Jag ligger redan helt klar i sängen och kollar på klockan. 14.54. Snart måste vi åka iväg till arenan. 
"So Pittsburgh tonight right?" Frågar jag och svarar samtidigt på ett sms.
"Yeah that's right." Svarar han och drar på sig luvan och knyter på sig sina skor. "Now we can go." Säger han och drar upp mig från sängen. Han kysser mig snabbt och vi går sedan ut och tar hissen ner till lobbyn där killarna står och väntar på oss.
"Finally. And wow you are looking good Leigh." Säger Niall och kramar om mig. 
"Thank you." Svarar jag och ler. Vi får vakter omkring oss och går ut till bilen och åker iväg till arenan. 

 
På konserten efter några låtar:
Jag kollar oroligt på Harry. Han har inte varit sig själv alls under dom låtar han har sjungit. Det har inte sett ut som att han har varit med alls utan att han befinner sig i en annan värld. 
"I don't know about you but it looks like Harry isn't feeling very well." Säger Eleanor till mig. 
"Yeah I know."Svarar jag och går nerför trapporna och går med snabba steg backstage. Jag ser Harry lägga ner mikrofonen och går snabbt av scenen och börjar att spy. Jag tar upp en vattenflaska och en handduk och går snabbt till Harry. Jag går upp till honom och ger honom vattnet och han klunkar snabbt i sig det. 
"Thank you." Säger han och ler svagt. 
"You're welcome. Come with me you have to sit down." Säger jag och han går ner med mig. Han lägger sig ner i en soffa och en sjukvårdare kommer in och ser till Harry.
1 vecka senare:
"Please don't leave me here in America without you." Säger Zayn och håller om mig hårt. 
"I have to go home. Need to catch up with school again and see my grandma." Svarar jag men djupt inombords så ville jag inte alls åka hem. Jag vill vara här i USA med Zayn. Jag vill inte vara borta från han. Men jag vet att jag måste hem för att gå tillbaks till skolan. Mamma längtar tills hon får komma hem och återgå till studion. 
"I love you Leigh. Never forget that." Säger Zayn och kysser mig. 
"I love you too Zayn." Svarar jag och släpper taget om hans hand. Jag springer fram till mamma och vi följer efter dom andra som också ska gå ombord på det planet vi ska på. Jag vänder mig om och ser Zayn stå kvar där ensam. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att se han stå där med tårfyllda ögon. 
"Honey you'll see him again in a few weeks." Säger mamma och tar tag i min hand. 
"I know." Svarar jag tyst. Vi går ombord på planet och efter en kvart så är vi uppe i luften. 
Zayn's perspektiv:
Jag går med långsamma steg in till hotellet. Fansen skrik hörs knappt. Det ända jag kan tänka på är Leigh. Jag vill verkligen ha henne här. Men man kan inte alltid få som man vill. Hon har skola och hon måste ta tag i den igen. Tänk om hon bryter ihop och måste ha mig vid sin sida? Nej sluta nu Zayn hon klarar sig. 
"Zayn my man!" Jag vaknar upp ur mina tankar och min blick hamnar på Niall som står precis framför mig. 
"Hi Nialler." Svarar jag.
"How's everything with you? Missing her already ey?"
"Yeah. But I'm fine just a bit tired you know."
"Alright go and get some sleep and we'll talk more later." Säger han och går ut till fansen. Jag åker med hissen upp till min våning och går in till mitt rum som nu står tomt. Bara min väska ligger på golvet och kläder ligger utspritt lite överallt. Verkligen en stor röra. Inget jag orkar bry mig om dock. Jag suckar högt samtidigt som jag lägger mig ner i sängen. Jag tar upp mobilen och klickar upp fotoalbumet. Jag stannar på en bild på mig och Leigh-Anne. Jag går in på twitter och byter min profilbild till den bilden. Jag suckar återigen och lägger mobilen på nattduksbordet bredvid mig och somnar sedan till. 
Någon timme senare:
"Here they are. The biggest boyband in the world. Are you guys ready? Let's hear it for One Direction!" Publiken reser sig upp och vi möts av stående ovationer. Fansen skriker och vi vinkar glatt till dom. Vi hälsar på programledaren som tydligen heter Anne. 
"So first I have to say one thing to you Zayn." Jag nickar och hon fortsätter. "I love your new icon picture on twitter." Säger hon och en bild kommer upp på den stora bildskärmen och jag hör från publiken ett långt 'aaw'. "How happy are you two together?"
"What kind of a question is that? Of course they are happy together. They wouldn't be together if they didn't like each other." Svarar Louis och klappar mig på axeln.
"She left a few hours ago. So now she is on her way back to London to catch up with some things. But I mean." Jag tar en kort paus. "I love her so much. She means the entire world to me and I don't wanna lose her." 
"Aaw you two are adorable and I am sorry for this question but how do you manage to stay together after all the hate coments she gets? And all the rumours going around that she is cheating?"
"We love each other so much that we don't care about the haters. Of course it gets to her but I try my best to cheer her up and tell her how much she means to me."
Intervjuen fortsätter och efter 20 minuter så är vi klara och kan åka tillbaks till hotellet för att förbereda oss inför morgondagens konsert.


Kort kapitel och jag har inte lagt upp på länge ja jag vet. Men jag går i gymnasiet vilket betyder längre dagar och när jag kommer hem så är jag för trött för att sätta mig ner och skriva men försöker mitt bästa. Det här kapitlet blev inte det längsta för jag har en hel del ideér till nästa. 

Kommentera inlägget här :