Over Again-Kapitel 11

publicerat i Over Again;
Senaste:
"Do you wanna watch a movie with us after this?" Frågar mamma och ställer ner sin tallrik i diskmaskinen.
"Fine." Säger jag och går in till vardagsrummet och tar den bästa platsen. Längst ut mot ett hörn där jag kan ha ut mina fötter. Rob kommer in med ett stort fat med frukter och bär på. Efter honom så kommer mamma in med vin. Vad ska jag dricka då? Jag suckar återigen och försöker att sätta mig skönt i soffan. Mamma fixar igång filmen ochmen dom bryr sig inte. Jag suckar och rätar till mina kläder. Jag låser upp dörren och får en chock när jag ser vilken det är som står utanför. 
 det är titanic. Mamma sätter sig ner bredvid Rob på andra sidan hörnet och myser tillsammans med en filt. Det har bara gått en kvart på filmen och jag har redan tröttnat. Jag räddas utav att det knackas på dörren. 
"I'll take it." Säger jag och går fram till dörren. Jag rätar till mina kläder och öpnnar upp dörren jag får en chock när jag ser vilken det är som står utanför.

 
"Zayn!" Säger jag högt och slänger mig i hans famn. Tårarna rinner nerför kinderna samtidigt som jag kysser honom. 
"I'm home." Säger han och jag hör på hans röst hur förkyld han är. 
"Oh my love don't stand out here come in." Säger jag och han går in. Nu är han äntligen hemma. Min fina pojkvän är äntligen hemma. 
2 månader senare:
Zayn är borta med killarna på en liten miniresa och jag sitter hemma inne i mitt rum och längtar tills Rob kan dra. Han har varit här hemma nu konstant. Varje dag när jag kommer hem från Eleanor så sitter han och mamma alltid inne i vardagsrummet. Han är hemma hos oss alltså varje dag. Jag suckar lågt och reser mig upp från sängen och går ner. Jag hör mamma ropa på mig och jag riktar mina steg in till köket där mamma och Rob sitter. 
"What?" Frågar jag och sätter mig ner på den yttersta kanten vid bordet. 
"We have one thing we have to tell you and it is kinda important." Säger mamma och håller ett fast tag i Robs händer.
"And that is?" 
"We two have talked alot about this and today we finally decieded that we are moving in together." Säger Rob och ler stort mot mamma. Jag känner en stor klump i halsen som jag försöker svälja.
"What?" Får jag fram och ställer mig upp.
"It's true. We found a house and we are moving in less than a month." Säger mamma och går fram till mig. 
"You can't just do that. You have to ask me first! What the heck you two haven't been dating for so long. Only a couple of months and you two are already moving in together?!" Säger jag och känner hur tårarna rinner nerför kinderna. Inte på grund av att jag är ledsen utan på grund av att jag är så arg. Så fruktansvärt arg. 
"He is the love of my life and we can't live without eachother." Svarar mamma lugnt. 
"I am not leaving this house! Grandpa bought this house as a present for you mum! I am so not leaving this house I don't care what you say but this is our house mum. Don't sell it please." Säger jag och torkar bort tårarna. 
"I'm sorry sweetheart but we already did. That's why we have to move out from this house in about one month."
Jag svarar inte utan springer uppför trappan och stänger igen dörren hårt till mitt rum. Jag plockar upp min mobil och ser att Zayn har skickat ett sms.
From:Darling♥-19.25
I miss you beautiful! :( We're on our way back home now so do you have anything planned for tomorrow? Text me back when you see this!! :D <3
To:Darling♥.20.59
Miss you too. No I don't have anything planned :) x 
Jag lägger ner mobilen på nattduksbordet och sätter mig upp i sängen. Med ett suck så ställer jag mig upp och öppnar upp min dörr. Där utanför sitter mamma och Rob och kollar ledsamt upp mot mig.
"What?" Säger jag.
"You have to realize that we can't live in this house forever." Säger mamma lugnt.
"I am not moving out from this house." Säger jag och slänger igen dörren. Jag ringer upp Eleanor och frågar om jag får komma över och sova hos henne. Hon säger att det är väl självklart att jag får det. Jag packar ner kläder och lite viktiga saker och öppnar sedan upp dörren igen. Nu sitter inte mamma eller Rob där. Jag suckar och går nerför trappen och ställer ner min väska på sista trappsteget och knyter på mig mina svarta converse och tar på mig min jacka.
"I'm gonna sleep at Eleanor's place tonight." Säger jag och tar upp väskan.
"Have fun." Hör jag mamma ropa från köket. Jag stänger dörren bakom mig och går snabbt fram till bilen och är någon minut senare ute på vägen.
Senare hos Eleanor:
Vi sätter oss ner i soffan och Eleanor slår igång tv:en och börjar zappa runt mellan kanalerna.
"So Leigh what's wrong?" Frågar Eleanor och placerar sin blick på mig. Jag rycker på axlarna och svarar med ett snabbt men säkert 'nothing'. 
"Are you sure? You know that you can talk with me. I will always be here for you." Säger hon och sätter sig närmare mig. Jag känner hur mina ögon blir vattniga. Eleanor kollar med en orolig blick på mig.
elena gilbert | Tumblr
"Are you okay?" Frågar hon återigen och innan jag hinner svara så öppnas ytterdörren. 
"Honey I'm HOOOME!" Jag känner igen rösten och Louis kommer in till vardagsrummet. "Hi Leigh." Säger han glatt och sätter sig ner bredvid Eleanor. Han kollar på mig med en lidsam blick. "What's wrong?"
"Nothing." Svarar jag kort och reser mig upp och går mot hallen. 
"Where are you going?" Frågar El och reser sig upp.
"I just need to get some fresh air." Svarar jag och ler. Jag tar på mig mina skor och öppnar upp dörren. Där utanför står Harry och Zayn och tittar förvånat på mig. 
"Are you okay?" Frågar Harry och ställer sig närmre mig.
"I have to go." Svarar jag och springer ut. Jag vet inte vart jag är påväg men jag måste bort. Bort från allt. Om man ändå kunde få välja vilken man vill bo med. Mamma får bara inte sälja huset, hon får bara inte göra det.Jag kan ju dock bo hos Zayn för aldrig i livet att jag kommer vilja bo med mamma och Rob. Jag stannar till och märker att jag har gått alldeles för långt. Jag andas ut och vänder mig om och går vägen tillbaks till Eleanor där även killarna är. Alla förutom Niall. 

Hundra år senare så kommer äntligen kapitelt upp. Kan finnas felstavningar och saker som inte går ihop men är så trött och hade inte nå fantasi alls men kände att jag måste lägga upp ett. Så här har ni det! Hope you liked it! Xxx
 

Lovet

publicerat i Over Again;
Eftersom att det är höstlov snart så ska jag uppdatera bloggen. Skriva flera kapitel och verkligen ta tag i det. Ni har väntat länge nu på ett kapitel och jag är ledsen över att jag inte har uppdaterat men skolan kommer alltid i första hand. Jag går första året i gymnasiet vilket betyder längre dagar så när jag kommer hem så är jag väldigt trött. Men ville bara infomera er så ni får ha det så bra så länge! Så hörs vi nästa gång med ett kapitel. 

I'm so sorry

publicerat i Over Again;
Jag vet att jag inte uppdaterar något men jag har verkligen inte orken för att sitta ner och skriva. Skolan tar upp mycket tid just nu och jag hoppas ni kan förstå det. Ska dock försöka skriva lite idag om jag orkar. Ska försöka ta tag i dethär nu igen men det kommer nog ta lite tid. 

Sorry peeps

publicerat i Over Again;
Jag vet att ni inte fått något kapitel på över en vecka men jag har haft fullt upp med skolan så har inte hunnit med att sätta mig ner och skriva på ett kapitel. Det kanske kommer dyka upp ett kapitel idag om ni har tur annars så får ni kapitlet imorgon eller på lördag.
Take care!