Same Mistakes- Kapitel 14

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
 Pappa jobbar imorgon och då så ska han iväg till London i en vecka så då är vi själva. Då kan vi gå på en shopping tur tycker jag." sa hon och log.
Jag log tillbaks och lutade mig tillbaks. Jag somnade till på en gång.

Felicias perspektiv:
Jag vaknade upp av att Niall låg och snarkade riktigt högt. Jag slog till han lite lätt och han rörde sig inte alls utan fortsätte att snarka. Jag suckade högt och kollade på mobilen 10.23. Klockan var endå ganska mycket så kanske bäst att ta sig upp endå? Jag låg endå och försökte att somna om ett tag men det gick inte. Resten utav killarna sov säkert fortfarande. Jag reste mig tillslut upp och gick och kollade om killarna sov. Det gjorde dom. Varenda en. Jag ville inte ens kolla om Linda sov eller inte. Hon gjorde ett sådant stort misstag igår. Jag gick in till det lilla köket vi hade. Vi hade ingen mat alls. Jag kollade mot bordet och såg smulor. Hade någon redan vart uppe? Jag gick med tunga steg in till sovrummet och öppnade väskan. Jag tog fram mina blå jeansshorts och tog på mig ett pösigt blått linne till det. Jag tog lite smycken och gick sedan in till badrummet.
Tumblr_m57hkj1cie1rrjedqo1_400_large
Jag tog fram min sminkväska och var påväg att ta fram mitt puder när jag kollade in i spegeln. Mitt ansikte. Mitt ansikte ser normalt ut igen. Jag gjorde ett glädjehopp. Jag tog istället fram mascaran och gjorde några lager. Jag borsta snabbt igenom håret och satt upp det i en hög hästsvans. Jag gick ut och såg att Niall fortfarande låg i sängen och sov. Dumma han som väckte mig. Jag satt mig ner bredvid honom och gick in på twitter på datorn. Jag kollade runt lite och såg sedan att Linda hade twittrat. Jag fick en chock när jag läste det. Hade hon verkligen åkt tillbaks till Sverige? Jag reste mig hastig upp och gick in till hennes rum. Helt tomt. Sängen är bäddad. Hennes saker är borta. Så hon kommer inte lösa allt mellan dom två? Hur ska jag förklara allt för Zayn? Jag gick in till vardagsrummet och satt mig ner i soffan. Jag la mig ner och slog igång tv:en. Jag hörde hur en dörr öppnades. Jag kollade lite sakta upp och såg att det var Zayn som kom. Han såg helt förstörd ut. Han grinade fortfarande. Stackarn. Jag satt mig upp i soffan och han satt sig bredvid mig.
" How long have you been up? Because you´re all ready." Snyftade han.
" Niall woke me up. So i´ve been up for like an hour i guess." Sa jag och log.
" Oh then i understand." Sa han och försökte le.
Jag satt mig närmre han och lutade mig mot hans axel. Vi satt där ett bra tag innan vi hörde att Harry och Louis kom. 
" Hi guys." Sa dom i kör.
Jag sa inget utan bara log. Jag reste mig sakta upp och kollade mot Zayn som bara satt där och grät. 
" I just want everything to be back as it was." Sa han och snyftade till.
" She made a huge mistake you know that we love you." Sa jag och kramade om Zayn.
Han sa inget utan höll bara om mig. Jag kollade lite sakta upp och såg att både Liam och Niall stog där nu. Dom log åt mot mig. 
" Guys we´re hungry come on let´s go and eat some breakfast." Sa Harry och gick till hallen och knöt på sig sina skor.
" Zayn remember you have to eat." Sa jag.
" But i´m not even hungry." 
" I don´t care. You have to eat and then i mean it. Now come on let´s go." Sa jag och reste mig upp. 
Jag gick fram till Niall och kramade om honom. Jag gick till hallen och tog på mig mina ballerinaskor. Jag kollade bakåt och såg att Zayn var klar. Jag tog tag i hans hand och vi började att gå till ett fik som låg i närheten. Det var dom det. Istället för frukost så ville dom ha fika. Jag och Zayn gick lite bakom killarna hela tiden. Jag kände att Zayn höll i min hand ibland hårdare ibland lösare. Jag log mot honom och vi började gå ikapp killarna. Vi kom in till fiket och killarna var snabba på att beställa. Jag tog bara en chokladboll och en liten festis. Vi satt oss ner vid ett runt bord och började äta på fikat. Jag satt mellan Louis och Niall. Såklart så precis när jag ska dricka min festis så gör Louis en min jag aldrig sett förut och jag börjar skratta med festis i munnen. Det kom lite festis på Liam. Han kollade surt mot mig men skrattade sedan till. Jag slog till Louis i armen och han bara kollade på mig och skrattade. Jag satt mig närmre Niall och lutade mig mot honom. Vi satt där ett bra tag och bara pratade om allt möjligt. 
" Guys i´ve totaly forget but we´re going to be on a show in less than an hour." Sa Harry och reste sig snabbt upp. 
Vi alla insåg att vi behövde åka på en gång. Vi tog den första taxin vi såg och hoppade in i den. Vi fick tillslut plats i taxin. Jag satt i Nialls knä. Harry i Louis och Zayn i Liams knä. Vi började åka iväg och kom tillslut fram till studion. Jag önskade dom lycka till och gick och satt mig ner vid publiken. Showen började och jag fick en del blickar på mig och en del viskade. 
" Now there´s a moment you´ve all ben waiting for please give it up for One Direction!" 
Publiken blev som galna när dom kom ut. Jag såg på Zayn att han såg lite gladare ut i alla fall. Han försökte nog att hålla sig lugn. Intervjuen började bra innan hon frågade vilka som hade en flickvän. Jag kollade direkt mot Zayn som började kolla ner mot marken. 
" So Niall where is your girlfriend?"
" Right over there." Sa han och pekade mot mig.
" Well get over here." Sa hon.
Jag reste mig sakta upp och gick upp. Publiken blev ännu mer galna. Jag kollade på soffan som var full. Vart ska jag få plats då? 
" Felicia come sit in my lap." Sa Niall.
Jag gick fram till honom och satt mig ner. Publiken jublade allt vad dom kunde. 
" So Felicia can you tell me now how long have you two been togheter?"
" Tomorrow it´s three months." Sa jag och log.
" Niall. What´s the best thing about Felicia?"
" Everything. She´s the best girlfriend you can have and i love her to the moon and back."
" Aaaaw." 
" Well i think you are just to adorable togheter. But where is your girlfriend Zayn?" Frågade hon och alla kollade mot Zayn.
Jag hann stoppa honom innan han sa något.
" There is nothing to say about that." Sa jag och log.
" Well okey. But now i think that you guys can at least sing a song for us." Sa hon och publiken höll med.
" Well sure." Sa Liam och ställde sig upp.
Jag reste mig upp och kramade om Niall och önskade dom lycka till. Jag satt mig ner i soffan eftersom den vart tom nu. Dom började sjunga på More Than This. Publiken sjöng med och jag satt där och bara log. När dom sjöng klart så vart det direkt reklam. Jag sprang fram till dom och kramade om dom. Jag kysste Niall och publiken blev som galna igen. Jag skrattade till och tog tag i Nialls hand. Jag såg att Zayn såg riktigt glad ut. 
" I wanna go and hug them." 
Hörde jag en skrika ifrån publiken. Innan jag visste ordet av det vart det kaos. Alla reste sig upp och sprang på killarna. Jag blev så chockad och hann aldrig reagera innan jag föll mot golvet. Killarna vart på en gång omringade och jag fick hjälp utav en vakt som sedan fick bort alla. Jag gick backstage och brydde mig inte alls om att killarna fortfarande var inne där vid publiken. Jag tog ett glas vatten och satt mig ner vid en stol och andades ut. Showen började igen och killarna blev intervjuade igen. Jag satt backstage och kolla hela tiden. 
Efter ett tag vart allt slut och killarna kom fram till mig.
" I saw what happend they are all crazy." Sa Zayn och skrattade.
" Haha very funny." Sa jag surt.
Jag gick fram till Niall och tog tag i hans hand. Vi stog och väntade på Paul ett tag innan han kom. Han gick i förväg medans vi gick bakom honom. Vi kom ut och det stog en hel del fans och väntade på dom. När fansen fick syn på dom så sprang alla fram och det blev så trångt. Jag klarar verkligen inte av trånga utrymmen så jag får alltid svårt att andas då. Jag höll hårt i Nialls hand som försökte komma bort från alla. Dom trängde sig allt närmre och närmre och jag kände hur det vart allt svårare att andas. Det var soligt och minst trettio plus ute. Jag försökte komma ut från den ringen som hade samlats runt dom men det gick inte alls jag började få panik. Jag kollade mot Niall som kollade oroligt mot mig. Jag hade Louis bakom mig som tog tag i min hand. Jag kände mig allt mer yr. Om inte dom skulle ge oss plats så skulle säkert jag falla ihop. Jag hade den oturen att det vart allt flera fans som kom ihop och gick tätare och började skrika. Jag kände hur benen vek sig och innan jag visste ordet av det vart allt svart.


Same Mistakes- Kapitel 13

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
Jag kände hur Zayn rörde till sig. Han tittade upp mot mig. Nu hade han vaknat också. Han kollade upp mot Linda och började gråta igen. 
" Bara gå snälla kom tillbaks när du är mogen nog" sa jag och kramade om Zayn igen.

Lindas perspektiv:
Hur kan jag göra såhär? Jag har förstört allt precis allt! Jag älskade ju Zayn och sen så förstör jag allt. Jag är inte ens värd han. Inte efter det jag gjort. Alla hatar mig. Killarna och Felicia. Fansen kommer bli rasande på mig efter det här. Jag klarar bara inte av att vara här i Amerika nu när jag inte har någon kvar. Han förtjänar någon så mycket bättre än mig. 
Jag kollade ut genom fönstret och såg att det var soligt ute idag. Jag reste mig motvilligt upp och tog upp min väska och la den på sängen. Jag tog fram mörka jeans, linne och en vit kofta över. Jag borsta igenom håret lite snabbt. Jag tog inget smink på mig. Jag började packa ner saker i mina väskor. Jag kollade så jag inte glömt något. Jag öppna sakta dörren och kollade om det satt någon i soffan. Helt tyst. Dom ligger säkert och sover fortfarande. Jag gick och knöt på mig mina skor och tog väskorna. Jag gick ut och tog första taxin. Jag åkte till flygplatsen. När jag kom fram frågade jag om nästa flyg till Sverige. Jag skulle lämna Nashville inom en halvtimme. Jag satt mig ner och väntade på mitt flyg. Jag gick in på twitter och gjorde ett tweet " i hate myself for what i´ve done going back to Sweden i´m really sorry about everything..."
Jag la ner mobilen i fickan och började gå mot flyget. Jag gick ombord och satt mig ner vid ett fönsterplats. Jag lutade mig tillbaks och somnade till. Jag vaknade till av att det guppade till. Jag slog snabbt upp ögonen och kollade omkring mig. Vi hade bara landat. Tur det. Jag reste mig snabbt upp och gick ut. Jag tog mina väskor och började gå ut. Jag fick syn på en bil som jag mycket väl kände igen. Mamma och pappas bil. Jag såg hur dom klev ur bilen. Jag kände hur tårarna brändes bakom ögonlocken. Jag sprang med väskorna fram till dom. Jag kramade om mamma och då brast jag ut i tårar. 
" Gumman då" sa mamma och kollade på mig.
" Allt är mitt fel! Precis allt!"
" Kom nu gumman berätta allt när du kommer hem" sa pappa och kramade om mig.
Vi satt oss i bilen och körde hem. Vi kom hem efter tjugo minuter. Pappa tog hand om mina väskor medans mamma gick in med mig in till köket. Vi slog oss ner runt bordet och jag berätta om vad som hade hänt. 
" Jag kan förstå Zayn också tänk dig själv om han skulle göra så mot dig. Jag tror du skulle också bli riktigt sårad" 
Jag förstog vad hon menar men just nu kände jag att jag inte alls klara av det här. Jag reste mig upp och gick in till mitt sovrum där pappa stog. Jag gick fram till han och kramade om han.
" Det kommer lösa sig gumman min" sa han tröstande
" Vet du ens vad som hänt?" snyftade jag.
" Jag hörde allt" sa han.
Jag släppte sakta taget om han och satt mig i sängen. Jag tog upp datorn och gick in på twitter. Jag såg att killarna hade twittrat även Felicia. Allting var om mig. Jag läste ett tweet som det stog " i knew that she was going to hurt Zayn, bitch please you don´t know how much you did hurt him!" 
Tårarna rann nerför kinderna igen. Jag loggade in på facebook och såg att det var fullt av bilder när jag kysste Patrik. Hur kunde jag vara så dum i huvudet?! Jag la ifrån mig datorn och la mig under täcket och somnade till.
Jag vaknade av att det knackade på dörren. Jag satt mig upp i sängen och såg att det var mamma som kom in med mat till mig.
" Du kom inte när det var middag så här har du lite mat" sa hon och log.
" Tack mamma" sa jag lite svagt.
Jag åt inte speciellt mycket. Jag kunde inte äta på grund av allt som hänt. Mamma satt inne i mitt rum hela tiden medans jag satt och åt. 
" Mamma varför förstör jag allting hela tiden för?"
" Alla gör misstag ibland. Men man lär sig utav dom ska du veta gumman. Men du borde vara utmattad lilla du. Sov du. Pappa jobbar imorgon och då så ska han iväg till London i en vecka så då är vi själva. Då kan vi gå på en shopping tur tycker jag." sa hon och log.
Jag log tillbaks och lutade mig tillbaks. Jag somnade till på en gång.

Kort kapitel men kommer upp ett till kapitel senare idag! Vad kommer hända mellan Linda och Zayn? Hon inser ju att hon gjort ett misstag? Vill se lite kommentarer nu! Kom ihåg ni är bäst ni som läser min novellblogg! xx

Same Mistakes- Kapitel 12

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
" I love you" sa hon och kramade om mig.
" My name is Miranda by the way" sa hon och lutade sig tillbaks
Jag log mot henne och lutade mig tillbaks. Snart så kommer jag få träffa killarna igen. Jag längtar så mycket.

Jag vaknade till av att Miranda väckte mig. Jag kollade chockat upp mot henne och hon visade att vi var framme. Jag reste mig upp och kollade om jag såg Linda någonstans. Hon var redan påväg ut från planet. Jag kollade bak mot Miranda som stog upp och väntade på att jag skullle gå. Jag kollade fram och började gå. Jag stannade till efter vi hade gått av planet. Miranda stannade också till och kollade konstigt mot mig.
" Why do you stop?" frågade Miranda.
" Don´t you see all the fans waiting for me to come? And i don´t want to show my face" sa jag.
" Oh but go behind me" sa hon och log.
Jag gjorde som hon sa och vi gick och hämtade våra väskor. Miranda är riktigt trevlig. Men att hon åker hit själv är riktigt konstigt. Jag såg inte till Linda någonstans men hon var väl redan hos Zayn och Niall. Vi gick vidare. Jag gick hela tiden bakom Miranda som gick ganska snabbt. Jag kollade lite försiktigt upp och såg att det stog tre personer lite längre bort. Jag kände mycket väl igen dom. Jag gick framför Miranda och började småspringa med mina väskor. Jag hoppade upp i Nialls famn och kysste han. Jag hade inte träffat han på en dag men jag har saknat honom riktigt mycket. Jag ställde mig efter en stung igen på marken. Jag kramade om Zayn och gick sedan till Miranda igen.
" Come here" sa jag och tog tag i hennes hand.
Jag gick fram med henne till Niall och Zayn och förklarade att hon var ett stort fan. Hon kramade om dom och fick deras autograf och en bild med dom. Hon sa sedan hej då och gick till en kompis som stog lite längre bort.
Jag kollade lite surt mot Linda som bara hade gått iväg. Jag tog sedan Niall i handen och vi gick ut till en taxi som stog och väntade på oss. Jag och Niall satt oss i en taxi och Linda och Zayn i en annan. Han sa adressen och vi började åka iväg. Jag lutade mig mot hans axel. Sådan underbar känsla att vara nära Niall. Han tog tag i min hand och kollade mot mig. Jag log mot han och lutade mig sedan mot hans axel igen. Vi kom fram till ett litet hotell Vi betalade och tog mina väskor. Vi gick in till ett rum där killarna satt. Louis var snabbast upp på fötter och kom fram till mig och kramade om mig. Jag kramade om resten utav killarna också och satt mig sedan ner i soffan och väntade på Zayn och Linda. Dom kom efter ett tag och satt sig ner i soffan.
" Guys me and Linda want to go to a club tonight and party what do you think?" frågade Zayn oss.
" We´re in" sa Harry och log.
Jag kollade lite osäkert mot Niall. Han kollade mot mig och log. Jag ville direkt inte visa att jag var skadad så jag får överdosera med puder så det inte syns så bra. Alla reste sig upp utom jag och Niall som fortfarande satt kvar   i soffan. Vi skulle gå ut vid nio och klockan var sju och dom skulle upp och fixa sig. Jag reste mig upp efter ett tag och rotade i min väska. Det är sommar i Nashville så jag tog fram mina blåa jeans med ett vitt linne över det. Jag tog även på mig en huvudtröja över det om det skulle bli kallt och så man inte ser mina märken så bra. Jag började sminka mig och efter ett tag så såg man inte mina blåmärken. Klockan närmade sig nio och vi gick ut. Vi såg en klubb som vi gick in till. Vi gick direkt till dansgolvet och började dansa. Efter ett tag blev vi alla väldigt trötta så vi satt oss ner vid ett runt bord. Zayn och Linda såg verkligen riktigt kära ut. Dom satt och kramade varandra hela tiden. Jag kollade mot dansgolvet och såg att det var en person där som jag inte alls ville att Linda skulle se. Hennes ex. Jag kollade snabbt bort och kollade sedan upp och såg att han hade sett mig. Han gick fram till vårt bord.
" Hej Linda och Felicia" sa han.
" Är det verkligen du Patrik?" frågade Linda glatt.
" Ja det är jag" skrattade han.
Linda reste sig snabbt upp och kramade om han. Jag kollade snabbt mot Zayn som kollade rakt mot mig. Han såg inte speciellt glad ut. Men det skulle inte jag heller vara. 
" Felicia är det okej om jag dansar med han en stund?" frågade Linda.
" Varför ska du det för? Du har ju din pojkvän som sitter precis där" sa jag och pekade mot Zayn.
Hon svarade inte utan gick ut till dansgolvet med Patrik. Vi bara satt där alla helt tysta. Det vart en långsam låt och jag kollade bort mot Linda och Patrik. Såklart så stog dom och dansade tryckare. Hur kan hon ens göra det när Zayn är här? Hennes kille? Varför inte dansa med honom för? Jag kollade mot Zayn som såg sårad ut. Jag reste mig upp och satt mig bredvid honom.
" What is she doing?" frågade Zayn och kollade mot mig.
" I don´t know it´s not like her to do this" sa jag.
Han svarade inte utan tog fram sin mobil. Dom böt låt och alla började dansa igen. Dom hade stått och dansat ett bra tag nu. Jag kollade åt deras håll igen och såg att hon kysste han. Zayn såg också då och det brast det för han. Han reste sig hastigt upp och gick raka vägen ut. Killarna kollade chockat mot Linda. Hon kom fram till vårt bord och såg att Zayn var borta.
" Where´s Zayn?"
" While you were kissing Patrik he went home. How could you do that?" sa jag argt.
" I didn´t kiss him" sa hon.
" You did and now Zayn is crying and it´s your fault!" skrek jag till henne.
Hon försökte säga något men jag reste mig upp. Jag tog tag i Nialls hand och vi gick ut. Killarna kom efter oss. Linda var fortfarande kvar vid klubben. Vi kom efter ett tag fram till hotellet. Jag sprang fram till Zayns dörr och knackade på. Jag hörde ett svagt " come in" Jag öppnade dörren och möttes utav en förstörd Zayn. Jag gick fram och satt mig i kanten utav hans säng. Han satt sig upp och kollade rakt mot mig.
" How could she do this to me?"
" I don´t know but she is such a idiot!" sa jag surt.
Jag kollade mot Zayn som satt där med tårar i ögonen. Jag kramade om honom och vägrade släppa taget om honom. Jag hörde hur det knackade på dörren. Jag kollade upp och såg att det var Linda. Jag kollade surt mot henne och hon kom närmre. Zayn hade somnat till bara för att han grät så mycket. 
" Felicia snälla" sa hon lite försiktigt.
" Hur fan kunde du? Jag trodde vi var kompisar och jag trodde ni två var tillsammans men jag hade tydligen fel om båda sakerna" sa jag lågt.
" Men jag kan förklara"
" Förklara vadå? Att du krossade Zayns hjärta totalt?" sa jag surt.
Jag kände hur Zayn rörde till sig. Han tittade upp mot mig. Nu hade han vaknat också. Han kollade upp mot Linda och började gråta igen. 
" Bara gå snälla kom tillbaks när du är mogen nog" sa jag och kramade om Zayn igen.


 

Same Mistakes- Kapitel 11

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
- Du Felicia jag älskar dig bry dig inte om dom du är världens finaste och den bästa som finns.
- Jag älskar dig Linda
Jag kramade om Linda och gav henne datorn. Jag lutade mig tillbaks i sängen och slöt ögonen för en liten stund.

Jag vaknade upp av att Linda kastade kuddar på mig. Jag la mig under täcket och försökte skydda mig själv. 
" Hallå Linda glömt bort att jag har ont? " jag kollade fram från täcket och såg henne stå upp i sängen.
" Nä men du sover så länge ju sover du alltid såhär länge?" kollade hon på mig frågandes.
" Eeeh ja? Du känner ju mig? Niall och jag brukar oftast sova lika länge" sa jag och kom på att Niall inte hade hört av sig. Kanske hade fullt upp Jag tog upp min mobil och kollade mot klockan 07.29. Jag kollade surt mot Linda som bara skrattade.
" Varför så tidigt?" 
" För killarna ringer på skype snart" sa hon glatt.
" Alla?" frågade jag henne och satt mig upp.
" Ja alla dom ringer snart. Dom ville att vi skulle upp vid sju så jag har fixat mig en hel del nu som du ser" 
" Jo jag ser det" sa jag och la mig ner i sängen igen. 
" Jag startar din dator nu" sa hon och startade min dator
Jag hörde hur det lät från datorn. Det var skype. Killarna ringde för jag hörde hur glad Linda lät. 
" But where is Felicia?" hörde jag Niall fråga.
" She´s lying in the bed right next to me here you can see her" sa hon
Jag hörde hur dom sa hej till mig. Jag vände mig sakta om och reste mig upp. Jag var väldigt nyvaken. Vilken vacker syn för dom. Fast dom har ju sett mig utan smink så dom bryr sig inte så mycket om det. 
" So Felicia and Linda we miss you guys" sa Harry och log.
" We miss you guys too" sa Linda och log.
" Felicia why are you so quiet?" frågade Louis mig
" I just woke up so i don´t know what to say" sa jag och log
" Oh but we just had a concert and it was awesome" sa Liam och killarna höll med honom.
" That´s cool i would love to stand on a stage and sing my own songs" sa jag och log.
" You´re a singer?! " kollade killarna på mig frågandes utom Niall då han visste redan att jag sjöng.
" Yeah i do and i love it" sa jag och skrattade.
" Well maybe we can fix that" sa Harry och log.
Jag sa aldrig att jag hade en sådan stor scenskräck. Vilket jag hade. Jag kommer ihåg en gång när jag var elva och jag skulle sjunga inför en hel kyrka. Jag gick fram till micken. Jag började skaka och innan låten ens hade börjat så låg jag avsvimmad på golvet. Hemsk händelse i mitt liv. Så pinsamt det var. Jag vaknade upp i mitt tänkande av att Linda stog upp och dansade. Jag skrattade åt henne och tog datorn. 
" Linda i love to talk in english" sa jag och skrattade.
" Yeah i know but what are you doing on the computer?" frågade hon och satt sig bredvid mig.
" Well nothing just looking" sa jag 
" Okey" sa hon och kollade på min mobil.
" Linda do you wannna know one thing?" frågade jag 
" Yes" 
" I love Niall so much. He´s the best person in the world if i could i would take the next plane to America and surprise them that would be so fun! Dont you agree with me Linda?" sa jag glatt.
" We would love that!" hörde jag hur det lät.
Åh nej! Jag pratade på engelska också så killarna hade hört exakt vad jag sagt. Men jag tycker själv det var en riktig bra idé. Jag kollade mot Linda som dog av garv. Jag själv tyckte det inte var så roligt.
" Felicia?" 
Jag kollade mot skärmen och såg att det var Niall som pratade med mig nu. Jag log mot honom.
" Yeah?"
" Was that true? What you just said?" 
" Yes it is true i love you and i miss you" sa jag och log.
" I miss you to babe and i love you" sa Niall
" But guys dont you have to sleep?" sa jag och kollade frågandes på dom.
" Well yeah we do talk to you later! and we miss you guys!" sa killarna i kör.
" We miss you guys too!" sa jag och stängde sedan av datorn.
Jag reste mig upp och tog fram min rosa onepiece. Jag drog på mig den och kollade in i spegeln. Såren hade läkt sig lite men det syns fortfarande tydligt att jag blivit misshandlad. Jag gick in till badrummet och sköljde ansiktet lite försiktigt. Jag kollade på mina händer och såg hur blåa dom var. Hela min kropp var illa slagen. Jag borstade mina tänder lite snabbt innan jag gick ut till Linda som hade sin väska uppe i sängen och packade ner kläder. 
" Vart ska du?" frågade jag Linda.
" Vi ska till Amerika! Jag bokade nyss biljetter" sa hon glatt.
" Va skojar du?"
" Nej vi åker ikväll vid åtta" 
Jag gick fram till henne och kramade om henne. Jag kollade mot klockan. Bara tolv. Jag tog upp en väska och började packa ner kläder, smink och min tandborste. Jag kom på att jag var " känd" nu bara för att jag är Nialls flickvän och då skulle det vara en hel del som står vid flygplatsen och väntar på oss. Jag tänkte inte mer på det utan fortsätte att packa ner alla saker.
 
6 timmar senare:
Vi checkade in våra väskor och satt oss ner och väntade. Snart så skulle jag vara i Nialls famn igen. Han har bara vart borta i en dag men jag saknar han riktigt mycket. Det var inte alls så många vid flygplatsen så det var riktigt skönt. 
" Linda vart i Amerika är dom?" 
" I Nashville så dom kommer och möter oss vid flygplatsen. Fast det är bara Niall och Zayn som kommer och möter oss." sa hon glatt.
Nashville? Jag älskar verkligen country så det skulle bli riktigt roligt. Mamma och pappa är ju också i Amerika men inte i Nashville. Jag kom också på att om vi skulle vara i Amerika i tretton dagar så kommer ju Linda åka hem till Sverige direkt efter Amerika. Jag hade inte alls tänkt på det. Gud vad jag kommer sakna henne. Klockan närmade sig åtta och vi klev ombort på planet. Jag fick en plats bredvid en tjej i min ålder. Vi lyfte och dom välkomnade oss ombord. Hon kollade på mig hur mycket som helst. 
" Excuse me but aren´t you togheter with Niall?" 
" Yes i am" sa jag och log.
" Can you tell him that i love him because you are going to America right?"
" Yes i am and i´ll tell him that maybe i can fix so you can meet him and Zayn" sa jag och log.
" Oh my god really?" sa hon och kunde inte sluta le
" They gonna meet me and my friend at the airport"
" I love you" sa hon och kramade om mig.
" My name is Miranda by the way" sa hon och lutade sig tillbaks
Jag log mot henne och lutade mig tillbaks. Snart så kommer jag få träffa killarna igen. Jag längtar så mycket.

Om det blir två kommentarer innan nio idag så kommer ni få ett till kapitel runt tio tiden idag! :D
Hope you like it! 
 

Same Mistakes - Kapitel 10

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
- Niall i love you so much i´m gonna miss you so much your hugges and kisses, sa Felicia och kramade om mig.
- I´m gonna miss you too i romise to call you every single moment and talk to you on skype and everything, sa jag och kysste henne.

Felicias perspektiv:
Jag slog upp ögonen och såg Niall packa för fullt. Jag sneglade mot klockan 09.29. Dom åker iväg i två veckor. Två veckor. Jag reste mig sakta upp och försökte ställa mig upp. Det gick riktigt bra för mig idag att stå upp. Men får fortfarande inte springa skulle vänta minst två månader. 
- Hi babe you´re awake, sa Niall och log 
- Yeah and i can stand, sa jag lyckligt
- I see that go and get ready because we have to leave in like an hour
- Fine
Jag gick in till badrummet och duschade av mig lite snabbt. Jag tog på mig min morgonrock och blåste mitt hår med hårtorken. Jag kolla in i spegeln och såg hur illa mitt ansikte såg ut. Idag när jag ska ut och till flygplatsen också då kommer det vara en hel del fans där och kommer ta kort på killarna och då kommer ju dom säkert ta kort på mig också. Jag tog snabbt fram mitt smink och tog på lite puder och kletade på mascara. Jag gick in till sovrummet där Niall satt i sängen och höll på med mobilen. Jag kollade ut genom fönstret och såg att det var regnt ute. Typiskt. Jag tog fram gråa mjukisbyxor och ett svart linne till det. Det gjorde riktigt ont när jag satt på mig linnet. 
- Okey i´m all done now, sa jag 
- But you dont have a shirt on you? sa Niall och reste sig upp
- I can´t find anyone
Han gick fram till sin väska och rotade. Han tog fram en munkjacka åt mig.
- Here take this, sa han och hjälpte mig och få på mig den
- Thanks babe. But we have to leave now
- I know come here
Vi gick ner för trapporna och ut genom dörren. Jag kommer inte få vara i hans närhet i två hela veckor jag kommer aldrig att klara mig. Det går bara inte. En tår rann nerför kinden. Jag torkade snabbt bort den innan Niall såg. 
 
Vi svängde in vid flygplatsen och letade efter en parkering. Jag kolla mot ingången och såg hur många fans det var som satt och väntade på killarna. Dom satt verkligen ute i regnet och väntade på dom. 
- Felicia? 
- Huh?
- Are you coming? 
Jag nicka och gick ut ur bilen och tog tag i Nialls hand. Jag såg hur tjejerna som väntade på killarna reste sig kvickt upp och började skrika. Jag som fortfarande hade smärta kände hur huvudvärken kom. Dom kollade konstigt mot mig och jag visste direkt vad dom kollade på. Mitt ansikte hur det såg ut. Niall hade stannat vid några tjejer och började prata lite med dom. Jag själv kände att jag inte alls ville stå i centrum även fast det var Niall som dom ville ta kort med men endå. Jag släppte Nialls hand och gick in. Jag fick syn på Eleanor och Louis. Jag gick fram och kramade lite lätt om dom.
- Where´s Niall? frågade Eleanor och log
- He´s outside
Jag kollade upp och såg att Niall kom. Jag reste mig sakta upp och gick mot Niall.
- Where did you go? 
- I just didn´t wanted to be out there
Han krama om mig och jag blev bländad utav en papparazi fotograf. Såklart. Jag krama om han längre och gömde mitt ansikte.
- What´s wrong? sa Niall
- Papparazis
Han släppte sakta taget om mig och tog tag i min hand och gick in till närmsta affären vi hittade. Jag höll fortfarande hårt i hans hand. Jag såg ett tidningsställ som hade skvallertidninigar. 
- Hey look over there Niall, sa jag 
- Where?
- There the magazines come on lets go
Vi gick fram till tidnigarna och jag såg på första sidan att det var en bild på Linda och Zayn när dom kramades. På omslaget stog det " Is this Zayns new girlfriend? Or who is she? " 
- Niall look
Jag visade han tidiningen och han bara ruskade på huvudet. Jag kollade utåt och såg att fotograferna hade gått på dom andra istället. Nu var alla samlade där utanför. Vi gick ut och hälsade på dom. Klockan var nu tjugo i elva och planet lyfter elva. 
- Niall? 
- Yes Felicia
- I´m gonna miss you so much promise me that you will call me 
- I promise
- Like in promise i love you promise?
- That´s right
Vi skrattade till. Jag kände hur det stack till i magen när jag skrattade. Fortfarande lika ont. Jag kramade snabbt om killarna och när det kom till Niall så ville jag inte släppa taget om honom. 
- Felicia i dont want to leave you, viskade Niall i mitt öra
- I love you Niall i´ll always will, sa jag 
Jag släppte sakta taget om honom och såg papparazi fotografer framför mig. Niall kunde inte se dom eftersom att han stog med ryggen mot dom. 
- Niall can i ask you something before you go?
- Sure
- Kiss me? 
Han log och ställde sig närmre mig och kysste mig. Det kändes som att tiden stog still. Jag brydde mig inte ens om alla blixtar som bländade en. Våra läppar lämnades sakta. Jag kramade om honom en sista gång innan han gick iväg. Jag gick fram till Linda och kramade om henne. Hon såg riktigt ledsen ut. Jag kollade om Eleanor och Danielle var kvar men det var dom inte dom gick så fort dom kunde. 
- Linda nu åker vi hem, sa jag och log
- Visst men alla papparazis utanför då nu kommer dom va efter oss hela tiden och ja jag kollade på twitter och jag har fått så mycket hat om att jag träffar Zayn.
- Bry dig inte om dom. Dom är bara avundsjuka. Kom nu så åker vi hem.
Jag tog tag i hennes hand och gick ut. Jag täckte ansiktet med handen och gick snabbt fram till Nialls bil. Vi började åka hemåt.
- Felicia du måste höra det här, sa Linda
- Vadå? sa jag chockat
- På twitter är det redan en som lagt ut en bild på när ni kysste varandra.
- Ja och sen?
- Det är en hel del som skickat hat till dig. En skrev att du är ful och passar inte alls Niall.
- Jag tar inte åt mig av sådant för det är bara internet. Är det något mer?
- Ja men inget jag vill säga du får läsa själv.
Jag kollade chockat mot henne men kollade snabbt tillbaks mot vägen. Vi kom hem och gick upp till mitt rum och startade igång min dator.
- Vill du verkligen läsa vad det står? sa Linda och kollade mot mig oroligt
- Jag måste veta tänk att det bara är internet också, sa jag och log
- Okej vänta då
Hon letade reda på kommentarer. Hon fick fram den och jag började att läsa " hey you i dont know you but one thing i do know is that you´re ugly as hell and Niall can find someone better than you, you probably just want him for his money and fame " 
Orden kändes verkligen. Jag kollade på min twitter och såg att jag hade fått en hel del följare. Jag gjorde ett tweet " guys remeber words do hurt i love Niall and no one can ever change that! " 
- Du Felicia jag älskar dig bry dig inte om dom du är världens finaste och den bästa som finns.
- Jag älskar dig Linda
Jag kramade om Linda och gav henne datorn. Jag lutade mig tillbaks i sängen och slöt ögonen för en liten stund.

Hope you like it! Minst 3 kommentarer nu för två kapitel imorgon och jag lovar er ni kommer vilja ha dom kapitlerna! 

angående kapitlet

publicerat i Annat;
Vart ett kort kapitel men hade bråttom när jag skrev det så felstavningar kommer det tyvärr vara. Men gjorde ett kapitel åt er för att vara snäll! :)x

Same Mistakes- Kapitel 9

publicerat i Same Mistakes(avslutad);

Senast:

- Niall i love you so much i´ll always do whatever happends i will always be there for you! snyftade jag fram.
Han log mot mig och kysste mig sedan igen. Det var som om tiden bara stannade. Allting är så perfekt omkring honom. Han är min fina ängel. Jag älskar honom så himla mycket så det inte är sant.

Nialls perspektiv:
Jag bar upp Felicia som hade somnat inne i studion. Stackarn helt förstör jag klarar inte av att se henne såhär. Jag la ner henne i sängen och gick sakta ut och ner till köket där Harry och Louis satt.
- So how is she? frågade Louis
- She is better now but she was crying allot, sa jag och kollade ner mot mobilen
- I wish there was something we could do, sa Harry
- Like what? sa jag och Louis i kör
- I dont know but something to make her happier, sa Harry
Jag visste inte vad som kunde få henne på bättre humör. Hon är min fina tjej. Jag gör allt för att få henne glad. Jag reste mig up och tog fram ett glas och fyllde glaset med vatten. Jag hörde hur det knackade på dörren. Jag gick till dörren och såg att det var Liam, Danielle, Zayn och Linda. Jag hälsade på dom och dom gick in till köket alla utom Zayn. Han pekade mot vardagsrummet och vi gick in dit och satt oss ner.
- Man you look so sad, sa Zayn och kollade mot mig
- It´s Felicia she is crying like all the time and i dont know what to do.
- Oh but i promise you after time she is going to be happier, sa han och log
- I hope so too
Zayns mobil började att ringa och jag reste mig upp och gick in till killarna och Danielle och Linda
- Hi Danielle it was a long time ago, sa jag och log
- Yeah i know but i have so many things to do so thats why
- I´m just messing with you, skrattade jag
Zayn kom in till köket och såg riktigt allvarlig ut. Linda reste sig upp och gick fram till Zayn.
- Zayn what´s wrong? sa hon och kramade om honom
- Let´s sit down first, sa han och försökte se glad ut
Vi satt runt köksbordet och väntade på vad Zayn skulle säga.
- What is it? sa Louis nervöst
- That was Paul that called he said we´re going on a tour in a America for two weeks
- Two weeks? that´s not much, sa Liam och log
- I know but he said that we´re leaving tomorrow, sa Zayn
- WHAAAT?! no i cant just leave Felicia, skrek jag
- I know but he said we have to
- I cant i promised her to be here with her. I cant break a promise, sa jag och reste mig upp.
Jag kan inte lämna henne det går bara inte. Inte nu det är helt fel och i två veckor och i Amerika det går bara inte. Jag gick upp och kollade in i sovrummet och såg att Felicia satt upp i sängen.
- Niall what´s wrong? sa hon och försökte resa sig upp.
- Paul just called Zayn and he said we´re going to America for two weeks and we`re leaving tomorrow, sa jag
Jag gick fram till henne och satt mig bredvid henne. Hon kollade ledsamt mot mig och då brast det för mig. Tårarna rann.
- Niall you can go if you want because i have Linda with me and Danielle and Eleanor, sa hon och tröstade mig
- But i promised you that i´ll always be there for you
- Niall i love you so much i´m gonna miss you so much your hugges and kisses, sa Felicia och kramade om mig.
- I´m gonna miss you too i romise to call you every single moment and talk to you on skype and everything, sa jag och kysste henne.
 

Same Mistakes - Kapitel 8

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
Niall såg ut som ett stort frågetecken och jag bara log mot honom.
- Well you should get some rest honey, sa Niall och kysste mig lätt på munnen
- Only if you stay here with me.
- I would never leave you never, sa Niall och la sig ner brevid mig.

Du har redan skadat mig tillräckligt det räcker nu! fattar du inte det låt mig va! jag hatar dig du har förstört hur jag mår helt och hållet! slå mig inte snälla! snälla! NEEEJ! 
Jag satt mig snabbt upp i sängen och kollade omkring mig. Ingen var här inne i sovrummet förutom jag och Niall. Jag tog upp mobilen och kollade på klockan 04.57. Jag la mig ner igen och andades ut. Jag la mig tätt intill Niall och somnade om. 
- Babe wake up! 
Jag blinkade till några gånger innan jag såg Niall stå brevid mig påklädd och klar. Jag reste mig sakta upp och kollade chockat mot Niall.
- Where are you going? 
- To the store but i cant leave you so you have to come along
- But i just woke up
- Then i call some of the boys
- Sure
Han gick ut ur sovrummet. Jag kollade mot klockan 12.02. Jag försökte ställa mig upp men jag ramla ner lika snabbt. Jag suckade högt och la mig under täcket igen. 
- Just so you know Louis and Harry are coming over in just a little bit
- Okey
- You want some help up? frågade Niall och skrattade.
- Stop laughing and yes i do want some help! 
Han kom fram och hjälpte mig upp. Jag tog på mig min onepiece och satt upp håret i en boll. Jag hörde hur det knackade men kom på att jag inte alls kunde gå nerför trapporna. Jag kollade mot Niall som bar upp mig och gick ner med mig. 
- I´m not heavy for you? sa jag och kollade mot han förvånat och gick fram till dörren
- No not at all you´re so tiny, sa han och skrattade
- Hi Felicia! sa Louis och Harry i kör.
Dom gick in och Niall var beredd på att åka iväg.
- I´ll be back in a bit
- I can join you if you want? sa Louis och log mot Niall
- No stay here with her, svarade Niall och gick ut
Jag hade lyckats att stå upp några minuter själv innan jag höll på att ramla bakåt. Killarna var snabba och tog tag i varsin arm innan jag ramlade bakåt helt och hållet. 
- Let´s go to the kitchen, sa Harry och bar upp mig.
Han bara bärde upp mig helt sådär? Jag tyckte själv han och Niall borde tyckt att jag var jättetung men ingen av dom tyckte det.
- So Felicia what do you want to do? sa Louis och satt sig brevid mig
- Sleep, svarade jag och lutade mig fram.
- No that´s to boring, sa killarna i kör och muttrade
- But i´m to tired then we maybe can watch some movies or something like that? sa jag och satt mig upp igen.
- Yeeeey! movie! sa killarna och gjorde någon slags dans. 
- You guys are so weird sometimes, sa jag och skrattade till. Vilket inte var så bra för nu fick jag ont i magen igen
- Come on let´s go, sa Harry och dom reste sig upp och gick in till vardagsrummet.
Hade dom inte glömt en sak nu? Jag försökte resa mig upp och det gick rätt bra den här gången. Jag var helt slut när jag kom in till vardagsrummet där dom satt och tog upp hela soffan. 
- Where am i supposed to sit? sa jag och kände hur yr jag blev.
- Here, sa Louis och pekade på platsen mellan honom och Harry.
Jag gick fram och satt mig försiktigt ner i soffan. Dom hade redan startat filmen och då såg jag att det var " A walk to remember" Jag log mot dom och tänkte varför just dom valde den filmen för? Jag lutade mig tillbaks och killarna var verkligen helt inne i filmen. Jag kom inte ihåg så mycket utav filmen eftersom att jag somnade till. Såklart. Jag vaknade upp av en till mardröm. Den här gången var det en dröm som var sann. Det var när jag låg i kojan helt hjälplös och Tom slog mig hela tiden. Jag reste mig sakta upp och kände hur tårarna bara rann. Jag såg att killarna satt i köket nu var även Niall hemma. Han kollade upp mot mig och log. Jag försökte torka bort tårarna men det gick inte. Han såg att det var något fel. Jag vände mig om för jag såg att Louis och Harry också hade rest sig upp. Jag gick in till studion och stängde dörren efter mig. Jag gled nerför dörren och drog knäna upp till hakan och gömde ansiktet med mina händer. Hur kan någon förstöra ens liv såhär? Jag kände hur någon försökte öppna dörren. Jag flyttade mig lite. Tårarna bara rann och rann. Jag kände varma armar runt om mig. Jag kollade upp och såg Niall sitta bakom mig. Jag lutade mig bakåt och sa ingenting utan bara låg där och grät. 
- Babe i love you so much never forget that you know he´s just a idiot, sa Niall och höll om mig.
Jag känner mig så trygg i hans famn. Jag älskar honom så himla mycket. Jag vred mig om och kollade in i Nialls ögon och log mot honom. Jag tog ett djupt andetag och kysste Niall.
- Niall i love you so much i´ll always do whatever happends i will always be there for you! snyftade jag fram. 
Han log mot mig och kysste mig sedan igen. Det var som om tiden bara stannade. Allting är så perfekt omkring honom. Han är min fina ängel. Jag älskar honom så himla mycket så det inte är sant. 

Inte så långt men har legat ute i solen nästan hela dagen och nu är jag så trött men gjorde ett kapitel åt er så vill se lite kommentarer. Nu kommer nästa kapitel kanske komma ut sent på söndag om ni har sådan otur. Men då ska jag göra långa kapitel åt er med drama i vilket jag vet ni älskar! Vad är en novell utan drama? Tråååkig! Haha nej men kommentera nu! 

Same Mistakes - Kapitel 7

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
Jag hörde hur Niall snyftade till. Jag försökte säga något men det kom inte fram något alls. Jag kände mig så svag. Jag försökte att hålla mig vaken men det gick bara inte smärtan tog över och innan jag visste ordet av det vart allt svart.

Allting gick så fort. Ena stunden var jag i kojan andra stunden vaknade jag upp av att jag låg i ett vitt stort och ljust rum. Jag kollade omkring mig och såg Niall sitta sovandes på en stol. Jag försökte vända mig men smärtan tog över. Jag hörde hur dörren öppnades och in kom en doktor. Niall vaknade till och kollade mot mig och såg att jag var vaken. Han gick snabbt fram till mig och satt sig brevid mig på en stol.
- You´re awake! 
Jag försökte säga något men det kom inte fram något ljud. 
- Hi there my name is Eric and i´m a doctor here. Your wounds are starting to heel but you cant go out and exersice or something like that you have to lay down in your bed and get some rest 
- I will check on her thank you Eric
 Eric gick ut och jag försökte resa mig upp men jag hade fortfarande ont i magen. Jag kollade upp mot Niall och försökte säga något men det gick bara inte. 
- You dont have to say anything just that you´re awake makes me happy, sa Niall och pussade mig på pannan.
Jag log mot honom och tog tag i hans hand. Jag såg hur dörren öppnades sakta. Jag kollade mot dörren och såg Louis, Liam och Harry komma in. Dom såg att jag var vaken och gjorde glädjetjut och hoppade upp och ner. Jag hade ju vaknat för inte så länge sen och jag kände hur huvudet började värka. Jag kollade bedjande mot Niall och han nickade.
- Guys she just woke up so please be a little bit quiet.
- We´re sorry, sa killarna i kör och kom fram till mig.
Dom kramade om mig och det enda jag ville var att komma hem. Ligga i min mjuka sköna säng med Niall tätt intill mig. Killarna hade satt sig på stolar brevid sängen och höll på med sina mobiler. Så typiskt dom. Jag gjorde ett sista försök att säga något. Den här gången gick det men då viskade jag bara.
- I want to go home, viskade jag till Niall
- But 
- No but i want to go home now, sa jag tydligare och killarna kollade konstigt mot mig
- Fine let me go and ask them, sa Niall och reste sig upp och försvann
- You can talk, sa Liam och kollade chockat mot mig. Jag log mot honom. 
Det tog ett bra tag innan Niall kom in med Eric. Eric kollade till så att jag var stabil nog att åka hem och det var jag bara om Niall kollade till mig hela tiden. Jag vart tillslut utskriven. Jag tog på mig min onepiece och satt mig i en rullstol. Vi kom ut till bilen och jag hade aldrig tyckt att frisk luft var så härlig som det var idag. Oktober månad och det var riktigt varmt ute. Killarna hjälpte mig att ta mig in i bilen. Jag sa hejdå till killarna och jag och Niall åkte hem. Jag somnade eftersom jag inte var helt okej en. Jag vaknade till av att jag blev buren. Jag kollade chockat upp och såg att det bara var Niall. Han la mig ner i sängen och gud så skön den var. Han satt sig brevid mig.
- Niall? 
- What it is baby?
- I love you
- I love you too
Jag log mot honom och kollade mot dörröppningen där Linda stog.
- Hej Linda, sa jag lite svagt
- Hej hur är det nu? 
- Har ont men annars är det bra vill helst sova också
- Du vet inte hur orolig jag var! men du får jag sova hos Zayn några nätter? 
- Visst Niall är endå här med mig så det är lugnt.
- Tack du är bäst jag åker snart
- Gör så
Niall såg ut som ett stort frågetecken och jag bara log mot honom.
- Well you should get some rest honey, sa Niall och kysste mig lätt på munnen
- Only if you stay here with me.
- I would never leave you never, sa Niall och la sig ner brevid mig.

Inte så långt men längre kommer komma när som helst! vill bara förvarnra er att det är ju midsommar och sånt på fredag och då om ni har otur kanske det inte kommer ut några kapitel men vi får hoppas! 

Same Mistakes - Kapitel 6

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
- Hello 
- He took her! 
- Who took who?
- The man took Felicia! 
- I´ll be right there with the boys call the police! 

Jag såg Liam, Louis och Harry komma. Jag sprang fram till dom och kramade om dom. Vi gick snabbt in till huset och satt oss runt köksbordet.
- Have you called the police? sa Louis och kollade mot mig.
- Yeah but can´t we just go out and look for her? please i love her so much
- We have to wait until the police is coming, sa Liam och kollade mot mig och försökte le
- But he can hurt her! 
-  How long does it take for the police to come?
- Like twenty minutes or something, sa jag och torkade bort en tår.
- Hey Niall were gonna find her i promise you that, sa Harry 
Dom tjugo minuterna kändes som år. Jag hörde sirenerna och gick snabbt ut och sa till dom att jag ville ut och leta.
- Hold on it´s to dangerous someone have to go with you, sa en av poliserna
- I can take the boys with me
- Okey but be carefull.
Jag sprang in till köket sa åt dom att klä på sig. Dom gjorde det på en gång och vi gick ut till skogen. Jag hade en aning om vart hon kunde vara. Den där stugan som vi hittade hennes föräldrar vid. Där är hon jag bara visste det.
- FELICIA! skrek killarna det högsta dom kunde. 
Jag såg stugan och sprang fram och öppnade. Ingen där. Jag ville bara ha tillbaks henne. Jag kände hur mobilen vibrerade. Jag kollade och det stog dolt nummer.
- Hello?
- Hi there i have something you want, jag hörde hur Felicia skrek i bakgrunden
- What have you done to her? skrek jag till mannen
- First of all my name is Tom and you really thought that she would still be in the cabin? You know she is very pretty
- Please dont hurt her i just want her back please! 
- You guys can´t find us so i´m sorry but i have to go now
- No please dont! 
Jag hann inte säga något mer innan han la på. Tårarna bara rann och rann. Jag kände en hand på axeln. Jag kollade bakåt och såg Linda stå där. Jag kollade chockat mot henne och såg sedan att Zayn också var där.
- Were gonna find her i promise that! sa hon och kramade om mig
Jag sa inget utan fortsätte att gå. Jag skulle hitta henne på ett eller annat sätt. Vi hade gått ett tag i skogen utan ett spår. Hon var borta. Vi vart tvugna att avsluta att leta efter henne men jag ville verkligen inte det men dom tvingade mig. Jag gick motvilligt till huset och slängde mig i hennes säng. Jag kände fortfarande lukten utav henne. En ljuvlig doft. Jag kollade på twitter och skriv ett tweet " i love you Felicia i pray to god that you are okey i dont know what  would be without you! xx" Jag la ifrån mobilen och la mig under täcket.
Felicias perspektiv:
Jag vaknade upp några timmar senare av att Tom pratade i mobilen. Jag kollade omkring mig och såg att jag inte var i stugan längre utan i någon slags koja som var uppe i ett träd. Jag kände smärtan i magen det var som att någon hade stuckit en kniv i magen sådan smärta det var. Jag såg att han öppnade upp dörren till kojan och gick ner för stegen. Jag försökte resa mig upp men jag hade så ont att jag inte orkade. Jag låg på golvet hjälplös. Det jag tänkte mest på var om jag aldrig mer skulle få träffa killarna igen. Inte ligga i Nialls varma och trygga famn. Inte få se mina föräldrar igen. Jag kollade runt på golvet och såg min mobil ligga några meter bort. Jag ålade mig fram till mobilen och såg att jag hade flera missade samtal och en hel del sms. Det var mest från Niall. Jag försökte lyssna efter om Tom kom men jag hörde honom inte. Jag ringde snabbt upp Niall och han svarade på en gång.
- Please Niall come and help me i can´t move
- Felicia is that really you?! 
- Yes it is me please i´m some kind of tree house or something. Hold on, jag hörde fotsteg utanför.
- I have to go i love you Niall
Jag la snabbt på och försökte resa mig. Hopplöst. Jag såg hur dörren öppnades. 
- Are you awake now? sa Tom och hånflinade mot mig.
- Let me go! skrek jag till honom med dom krafterna jag hade.
- No i´m sorry but i can´t
- Can´t?! what do you mean by can´t let me go?! 
- I just can´t
- Asshole, sa jag tyst för mig själv men han hade tydligen hört mig. 
- What did you call me?
- Nothing, sa jag och han kom närmre mig och nu fick jag slag i magen igen. Den här gången slog han riktigt hårt och flera gånger. Jag orkade knappt något mer men höll mig endå vaken hela tiden. Han började slå mig på hela kroppen och riktigt hårt. Jag kollade upp lite och såg att han hämtade ett slagträ. Vad skulle han göra med den?! Jag kände paniken i kroppen och försökte röra mig men min kropp vägrade att lyssna. Jag fick flera slag i magen utav slagträt. När jag trodde hoppet var ute att dom skulle hitta mig så hörde jag välbekantade röster. Det var Louis, Liam, Niall och Harry och några fler röster jag inte kände igen. Tom hade inte hört dom utan slog till mig en sista gång med slagträt det var då jag skrek till och killarna blev tysta. Jag hörde hur dörren öppnades men jag orkade inte slå upp ögonen. 
- Leave her the hell alone! hörde jag Niall säga med ilsken röst. 
Det var säkert poliser han hade haft med sig eftersom att dom sa att han var gripen. Jag kollade svagt upp och såg att Liam och Louis satt mellan mig och försökte kolla om jag andades. Dom såg att jag andades och ropade snabbt på Niall. 
- You dont how worried i was, sa Niall och lyfte upp mig i hans famn. 
- Niall i....love...you, sa jag och hämtade andan jag kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre.
- Please don´t close your eyes dont stay awake with me it´s late but just dont close your eyes.
- I´m....so....tired...and....the...pain.... 
- I know but dont you dare to fall alseep please Felicia i love you with all my heart the fist moment i met you was  the best moment in my life. Baby you light up my world like nobody else
Jag hörde hur Niall snyftade till. Jag försökte säga något men det kom inte fram något alls. Jag kände mig så svag. Jag försökte att hålla mig vaken men det gick bara inte smärtan tog över och innan jag visste ordet av det vart allt svart.

Kapitel 6 kom igen kommentera massor nu så kommer ni få två kapitel imorgon och det kommer vara långa kapitel! minst 3 kommentarer nu! 

Same Mistakes - Kapitel 5

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
Jag log mot honom. Jag såg hur glad Linda såg ut. Jag satt mig upp i sängen och bestämde att vi kunde kolla på film inne i bio rummet. Jag bad Linda att lägga på. Hon kollade surt mot mig men gjorde det endå. Hon gav tillbaks Niall hans telefon. Vi gick ner och poppade popcorn och gjorde saft. Vi startade igång en film. En komedi för en gångs skull. Jag satt tätt intill Niall hela tiden. Hur kär kan man vara  en sådan underbar person?

NEJ! gör inte det snälla Niall jag älskar dig ju! gör det inte hoppa inte! du kommer ångra dig! NEJ NIALL! 
Jag vaknade upp kallsvettig och kollade om Niall låg brevid mig. Jag såg att han satt upp och kollade konstigt mot mig
- You´re alive! jag slängde mig mot Nialls armar och några tårar rann nerför kinderna. 
- Yeah i´m alive don´t worry Felicia! han skrattade till och torkade bort mina tårar
Jag kollade mot honom och log. Bara en av mina mardrömmar som jag alltid brukar ha. 
- Niall go back to sleep i´m just going to the toilet, jag reste mig upp och sköljde mitt ansikte och kollade in i spegeln. Att jag aldrig få sova en hel natt utan att jag ska drömma något hemskt. Jag gick med tunga steg in till sovrummet och la mig ner igen och försökte somna om. Hopplöst. Klockan var bara tre på natten och jag kunde inte sova. Jag kollade mot Niall som låg och sov. Jag suckade högt och reste mig tillslut upp och gick in till Linda och kollade om hon låg och sov. Det gjorde hon. Jag stängde dörren sakta och gick ner till köket och tog ett glas vatten och satt mig ner och började att dricka. Jag kollade ut genom fönstret helt svart. Jag tyckte jag såg något som var utanför fönstret jag kollade lite mer och det var då jag såg det. Det stog någon utanför fönstret och kollade in på mig när jag satt där. Jag sprang snabbt upp till sovrummet och gömde mig under täcket. Jag väckte tydligen Niall igen. 
- There was someone looking at me downstairs when i was drinking water.
- Are you sure? han kollade med skräckslagna ögon på mig.
- I´m sure but don´t go stay here with me
Han gjorde som jag sa och jag la mig närmre honom och somnade tillslut. Jag vaknade upp av att Linda satt i sängen. Jag hoppade till.
- Förlåt men vet du jag ska träffa Zayn idag
- Men ni känner ju knappt varandra?
- Jo vi ska ju lära känna varandra idag dessutom får du och Niall huset för er själva idag, hon kollade glatt mot mig och jag bara skrattade åt henne.
- Men vart är Niall?
- Han är och handlar men han berättade om vad som hände i natt läskigt värre ju därför stannar jag här tills Niall kommer. 
- Men hur tar du dig till Zayn då?
- Han kommer och hämtar mig 
- Okej men klockan kan väl inte vara så mycket?
- Två är den
- VA?! jag kollade chockat mot henne och satt mig snabbt upp i sängen
- Felicia han skrev till mig nu ska jag läsa för dig vad han skrev " i´m on my way now just so you know :)x" 
- Vad roligt för dig då men du måste ju lära känna killarna också
- Ja jag känner ju redan Zayn och Niall rätt så bra
- Men nu menade jag Harry, Liam och Louis glömt bort dom?
- Nej då jag skulle precis säga dom men ja jag ska lära känna dom också miss perfekta unge som ska veta allt
- Jag sa inget om att du skulle lära dig något nytt ibland är du för konstig.
- Känd för det vet du men upp nu och klä på dig.
Jag gjorde som hon sa och drog på mig mina gråa mjukisbyxor och ett svart linne till. Jag kände att det vart lite kallt med bara det så jag tog Zayns tröja som jag fick låna också. Han hade inte sagt att han ville ha den tillbaks så då gjorde det ju inget. Jag satt upp håret i en boll. Jag hörde att det knackade på dörren. Linda var redan nere  och framme vid dörren. Jag hörde att det var Zayn som kom. Jag gick ner och kramade om honom.
- You love my clothes dont you? 
- Yeah 
Vi skrattade och satt och väntade på att Niall skulle komma. Linda och Zayn satt tätt ihop. Jag bara log mot dom. Dom känner knappt varandra men dom gillar redan varandra vad gulliga. Jag hörde hur dörren öppnades. Jag kollade bakåt och Niall stog bakom mig.
- Hi honey, jag gav han en puss och sa sedan åt Linda och Zayn att dom fick åka iväg och göra vad dom ville göra.
- So Felicia my love what do you want to do?
- Watch some movies or just cuddle?
- I think that we can do both
- Great idea come on let´s go i don´t want any snacks
- But i do 
- Then just take some candy
Han hade redan en godispåse i handen. Jag bara skrattade åt honom och gick och satt mig i soffan. Vi slog igång en skräckfilm som gick på tv:en. Jag satt tätt intill Niall hela tiden eftersom att jag hatade skräckfilmer. Vi hade nästan kollat klart på hela när det knackade hårt på dörren. Niall var påväg att resa sig upp men jag stoppade honom. 
I can look wait here
- No i´m with you
Vi reste oss upp och kollade lite försiktigt ut till hallen. Jag trodde inte mina ögon när jag kollade vilken det var. Det var den där mannen som hade skadat mamma och pappa men nu såg han riktigt rasande ut. Vi smög fram till dörren och låste den sakta. Vi sprang in till köket och gömde oss där. Vi hörde hur han knackade ännu hårdare. Jag höll hårt i Nialls hand. Vi trodde att mannen var borta för han hade inte bankat på dörren på ett bra tag. Men så fel vi hade. Han började nu sparka på dörren och den skulle säkert åka upp om han skulle fortsätta sparka på den. Jag kollade skräckslaget mot Niall och såg att han vart helt stel. 
- Niall we have to go to my bedroom it´s safe there come on
Jag fick lov att dra upp honom. Vi sprang allt vad vi kunde uppför trappen och in till mitt sovrum och låste dörren. Vi satt inne i mitt rum hur tysta som helst utifall han skulle vara inne i huset. Vi hörde hur det bankades på dörren igen och någon sekund efter hörde vi hur någon skrek våra namn. Jag kollade skräckslaget mot Niall och kramade om honom.
- Don´t worry he´s not going to hurt you i promise you that
- And he´s not going to hurt you 
Jag såg hur dörrhandtaget började röra sig. Innan jag visste ordet av det var mannen inne i mitt sovrum. 
- There you guys are 
- Please leave us alone! jag skrek åt honom och kände hur tårarna brändes bakom ögonlocken. 
Jag höll allt hårdare i Niall och såg hur mannen kom närmre och närmre oss.
- You know that when you guys saved Felicias parents you did a huge mistake and for that i have to take her
- You can´t take her she´s mine not yours! 
Jag kände hur Niall höll i mig hårdare. Jag kände hur några tårar rann nerför kinderna. 
- I don´t care if she´s yours i´m taking her with me come here now! han sträckte fram sina armar och såg att jag inte skulle följa med då vart han rasande. 
- Come here now! han började dra i mig och jag tappade taget om Niall. Han var så stark att jag inte kunde hjälpa det. Jag bara drogs med. Tillslut så var jag inte i Nialls famn längre. Mannen hade burit upp mig i hans famn.
- Let me go! jag slog till han i ansiktet och han kollade rasande mot mig men gjorde inget.
- NIALL HELP ME PLEASE! jag skrek allt vad jag kunde och såg hur Niall kom bakom mannen. 
- Let her go! han slog till mannen men han bara fortsätte att gå.
Jag vart trött på mannen och försökte att dra mig loss från honom men han var för stark. 
- Let me go please! 
Jag såg hur huset försvann mer och mer och tillslut var vi inne i skogen. Tårarna bara rann nerför ansiktet. Vi kom fram till stugan där vi hade hittat mamma och pappa. Jag började skrika det högsta jag kunde efter hjälp. Mannen slängde in mig till stugan.
- What do you want from me?
- I´m a guy that have followed every step that you have took and you´re very beautiful. My name is Tom
- What the hell do you want from me?!
- You´ll see
Jag började skrika igen och såg hur Tom knöt ena knytnäven och kom allt närmre mig. 
- Shut the hell up 
Han slog till mig riktigt hårt flera gånger. Efter en stund vart allt svart.
Nialls perspektiv:
Jag ringde upp Louis. Det var ingen som svarade så jag ringde upp Harry inget svar där heller. Jag ringde till Liam och han svarade efter några sekunder.
- Hello 
- He took her! 
- Who took who?
- The man took Felicia! 
- I´ll be right there with the boys call the police! 

Drama nu sorry att det kommer upp så sent men gjort så mycket annat också men här har ni det! 

Same Mistakes - Kapitel 4

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
Jag ropade på Niall och viftade med handen att han skulle komma. Jag pekade mot stugan och vi gick närmre och närmre. Stugan var helt rutten ingen bodde där. Jag gick uppför trappan och tog ett djupt andetag innan jag öppnade dörren. Jag vart helt gråtfärdig när jag såg vad som var där inne

Jag sprang fram till mamma och pappa som låg där bunda med rep och tejp för munnen. Jag såg hur rädda dom var i blicken. Jag såg att mamma hade ett sår på kinden. Som att någon hade slagit henne med något föremål. Jag tog bort tejpen från deras munnar och förökte få upp knutarna.
- Nej ni måste rymma han kommer komma när som helst, sa mamma och kollade skräckslaget mot mig och Niall
- Nej mamma vi ska rädda er
Jag sa till Niall att hjälpa pappa att ta bort repen ifrån han. Vi fick tillslut bort repen och jag hörde hur det lät utifrån stugan. Jag kollade snabbt ut ur det enda fönstret som fanns i stugan. Jag trodde inte mina ögon. Det var mannen som Niall hade pratat med. Det var han som skadade mina föräldrar.
- Mamma kan du resa dig upp
- Ja om du hjälper mig
Jag hjälpte mamma och. Jag såg att Niall hade fått upp pappa.
- This is what we are going to do were gonna run because the man is almost outside the cabin.
- But what if we both fall?
- No dad Niall can take your hand and i take mums hand then we run okey?
- Okey
Jag tog tag i mammas hand och Niall i pappas. Jag gjorde ett tecken åt dom och vi började springa ut ifrån stugan. Jag hörde hur mannen fick syn på oss han skrek som en dåre.
- I´m gonna kill you i know where you guys live
Jag sprang med mamma det snabbaste jag kunde hem. Vi kom tillslut hem och jag satt mamma på en stol i köket och gjorde rent hennes sår. Jag kollade upp mot Niall och såg att han såg helt skräckslagen ut. Jag gick fram till honom och såg att han var vit i ansiktet.
- Niall what´s wrong?
- I think he is somewhere around the house
Så sant som det var sagt. det knackade hårt på dörren. Jag kollade mot hallen och där stog han utanför.
- Did we lock the door Niall?
- I think so
Jag hjälpte mamma och pappa in till deras sovrum och lät dom få sova. Vi gick ner igen och såg att mannen fortfarande var kvar. Niall var fortfarande vit i ansiktet. Jag tog tag i hans hand och drog in han till köket. Jag gav han juice och han drack upp det på en gång.
- Why are you so scared?
- He is one of the most dangerous man in London and i don´t want him to hurt you or your family
- Naaw, jag log mot han och han hade äntligen fått färg i ansiktet igen
Jag gick fram och kramade om honom. Han skakade hur mycket som helst.
- My parents are at the work tomorrow what should we do then?
- Call the boys and we can hang out with them you must get o know them
- Sure sure
Jag log mot honom. Jag kollade mot dörren och såg att han inte var kvar. Jag sa till Niall och vi gick upp till mitt rum och la oss i sängen och somnade på en gång. 
Jag vaknade upp av att jag låg på golvet. Jag såg att jag hde dragit ner min iPhone. Jag suckade högt och kollade mot klockan 08.28. Jag reste mig sakta upp och såg att Niall låg över hela sängen och sov tungt. Jag flyttade på honom men det var hopplöst. Jag var inte alls trött längre utan jag gick upp och fixa iordning mig. Jag var helt klar när han vaknade till ungefär halv tolv. 
- Are you already up?
- Been since like eight o´clock
- Oh can you call the boys so they can come?
- Don´t have their numbers can i borrow your phone?
- Sure
Han räckte fram sin mobil till mig och jag ringde till killarna och bad dom att komma över. Det tog ett tag innan dom kom. Jag hörde hur det plingade på. Niall var snabbast uppe och gick fram till dörren och öppnade. Jag hörde hur dom pratade. Jag hörde även att dom nämnde mitt namn. Jag gick ut till hallen där dom stog. Jag hejade glatt och kramade om dom. Även fast jag inte kände dom så värst bra så var dom Nialls kompisar och jag lovade han att jag skulle lära känna dom idag. Vi gick in till vardagsrummet och började prata om allt möjligt. 
Jag fick veta en hel del om dom och dom fick veta massa saker om mig. Dom var riktigt härliga killar. Sådana som får en på bättre humör om man skulle vara ledsen. 
- So Niall are you going to sleep here tonight again? if you are then remember we have to be at the studio tomorrow at eleven o´clock, Louis kollade först mot mig och log sen kollade han allvarligt mot Niall
- I stay here but can she come with us?
- Of course, sjöng killarna i kör


Tiden gick snabbare och snabbare och idag var dagen då Linda skulle komma till London. Jag lovade att möta henne vid flygplatsen fast hon skulle komma klockan sju på morgonen. Alarmet ringde vid fem eftersom jag skulle upp och duscha och fixa mig. Jag gnuggade ögon och kollade mot Niall som låg brevid mig. Vi blev tillsammans för två veckor sedan. Jag smög upp för sängen och gick in till badrummet och duschade av mig lite snabbt. Jag hörde hur dörren öppnades vid sovrummet. Jag klev snabbt ut ur duschen och virade en handduk runt mig och gick ut tilll sovrummet där mamma och pappa stog med en videokamera i handen.
- Mamma! pappa! sluta ni kommer väcka han! väste jag åt dom
- Gumman lilla då han ska väll endå följa med och hämta Linda eftersom han har en bil och det har ju inte du, kollade pappa mot mig och flinade
- Ja men gå ut! 
Dom gick tillslut ut ur mitt rum och jag började sminka mig och fixa håret. Jag tog på mig ett par gråa shorts och ett linne över och en baseboll tröja jag fick låna utav Zayn.
Jag kollade mot klockan den var nu sju. Jag gick fram till Niall som fortfarande låg och sov. 
- Niall honey time to wake up, han svarade inte utan jag fick lov att ruska till honom så att han skulle vakna.
Han kollade förvirrat upp och såg sedan att det bara var jag. Jag log mot honom och gav han en puss på pannan innan jag stressade upp honom.
- Okey i´m all done but what about breakfast?
- Niall we can eat it at the airport while were waiting but what about the boys are they allso going to the airport?
- Yes because they would love to meet your friend Linda
Jag bara skrattade till och kramade om honom. Jag gick ner till hallen och knöt på mig skorna. Jag fick lov att vänta på Niall som fortfarande var uppe.
- Niall you have to come now!
- Sorry sorry Louis called they are at the airport now
- Then let´s go 
Jag gick i förväg till bilen och satt mig. Liten stund efter kom Niall och vi åkte iväg till flygplatsen. Klockan var kvart i sju när vi kom fram. Vi gick in till starbucks och köpte en macka var. Jag såg killarna och ropade på dom. Dom sprang fram till oss och skrek hej. Vi bara skrattade. Vi åt klart och såg att klockan var sju så hon skulle komma när som helst. Dom ropade ut i högtalarna att flyget var försenat med tjugo minuter. Vi alla stog upp och suckade till. Vi såg några stolar som fortfarande var lediga. Det var bara fem stolar som var lediga. Jag sprang det fortaste jag kunde men killarna var snabbare än mig. Jag lipade åt dom och satt mig i Nialls knä och lutade mig mot honom. 
- You know what i hate about this airport?
- No what babe
- It´s too boring it´s like all white no color at all
Han bara skrattade och kramade om mig. 
- So when are you two getting married? Liam kollade mot oss och började att skratta
Vi svarade inte utan började också att skratta. Jag hörde någon säga mitt namn lite osäkert. Jag kollade bakåt och där stog Linda. Jag reste mig snabbt upp och sprang fram till henne och kramade om henne. 
- Jag har saknat dig så mycket!
- Jag har sakna dig med. Men du är du vänner med One Direction? 
- Ja bästa vänner och jag är tillsammans med Niall
Hon började hoppa och skrika. Jag såg att det var folk som kollade mot oss. Jag försökte lugna ner henne. 
- Okej Linda lugna ner dig nu snälla
- Förlåt
- Kom nu 
Jag tog tag i hennes hand och drog henne till killarna. Jag presenterade henne för dom och hon vart helt till sig. Jag bara skrattade hon har alltid velat träffa dom. Vi gick ut till Nialls bil och körde hem till huset igen. 
- Hjärtat hur går det med killen då?
- Vi är inte tillsammans han var en idiot
- Gumman jag finns det vet du
- Ja jag vet tack hjärtat
Jag kollade bak mot henne och log. Vi svängde in på uppfarten till huset och såg att mamma och pappa fortfarande var hemma. Vi gick ut ur bilen och hjälpte Linda med väskorna. Jag gick snabbt in till huset och såg flera väskor stå på golvet vid hallen. Jag gick in till köket där mamma och pappa stog.
- Vart ska ni?
- Till Florida i tre månader
- Florida?! tre månader?! varför så länge?!
- För pappa ska hjälpa några där och jag ska till en vän där
- Men varför så länge?!
- Det tar tid att vara i en studio och ja vi vill komma bort ett litet tag, pappa kollade mot mig och flinade men jag kunde inte vara glad för att dom skulle iväg till Florida i tre hela månader. 
- Men vi måste åka nu så vi inte missar planet vi ringer när vi kommer fram. Var glad nu du är ju pappas lilla flicka
Jag svarade inte utan gick upp och såg att Niall och Linda satt i sängen. Jag la mig ner i sängen. Jag kände hur någon lyfte upp mig. Jag kollade upp och det var Niall. Jag kramade om honom hårt. Jag hörde hur Linda suckade till.
- Vad är det?
- Nej inget ni är så gulliga tillsammans
- Okej tack så mycket Linda
- Niall can i call Zayn?
- Sure here you go
Jag kollade förvånat upp mot Niall. Hon kände ju knappt Zayn och nu vill hon ringa han också. Jag hörde hur någon knackade på dörren.
- Gumman vi åker nu ha det så bra här hemma hej då, mamma kom fram och skulle krama om mig men jag vägrade. 
Jag kollade långsamt upp och såg att Niall kollade chockat mot mig.
- What´s wrong?
- They are going to Florida for three months
- Then you ave the house all by yourself
- I know but i don´t want to be alone
- You have me and the boys and Linda
- That´s right but you have to sleep here with me Linda can take my parents room
- Sure whatever that makes you happy. 
Jag log mot honom. Jag såg hur glad Linda såg ut. Jag satt mig upp i sängen och bestämde att vi kunde kolla på film inne i bio rummet. Jag bad Linda att lägga på. Hon kollade surt mot mig men gjorde det endå. Hon gav tillbaks Niall hans telefon. Vi gick ner och poppade popcorn och gjorde saft. Vi startade igång en film. En komedi för en gångs skull. Jag satt tätt intill Niall hela tiden. Hur kär kan man vara  en sådan underbar person?

Något nytt jag fått pröva på det nya på blogg.se rätt enkelt när man vänjer sig. Men nu är kapitlet uppe och datorn krånglar inte wihooo!!! :D


 

Kapitel 4 kommer imorgon

publicerat i Annat;
Förlåt men min dator kråglar så blir inte ett kapitel idag men jag lovar er att det kommer komma ett imorgon! Kan säga att det kommer bli ett långt kapitel! Men det var det jag ville säga hoppas ni mår bra? :)

Same Mistakes - Kapitel 3

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
- Jaha du okej men gör inget dumt då
- Som vadå?
- Ja du vet
- Men pappa nej det kommer inte hända
Jag slog till han på armen och kramade om han. Jag sprang upp till mitt rum och la mig i sängen och somnade till.

Jag vaknade till av att pappa hoppade i min säng. Jag försökte putta bort han men det gick inte alls bra.
- Okej pappa jag är vaken men klockan är bara sex på morgonen varför så tidigt?
- För Niall är där nere redan och jag och mamma ska åka nu
- VA?! är han redan här?
- Japp upp med dig nu och fixa dig
- Okej okej
Jag reste mig motvilligt upp och började klä på mig. Jag kollade hur vädret var och det var regnt ute. Jag kollade i garderoben och tog fram shorts och ett linne till. Jag kollade i spegeln och kammade igenom mitt hår och kletade på lite mascara. Jag gick ner och såg Niall sitta i köket och kollade på sin mobil. Jag hälsade glatt och sa hej då till mamma och pappa. Jag stängde dörren efter dom och gjorde ett glädjehopp. Jag lugnade snabbt ner mig och gick in till köket där Niall satt.
- Niall do you want some breakfast?
- I love breakfast
- What do you want?
- Three sandwiches please
Jag bredde tre mackor till Niall och jag gjorde en macka åt mig själv också. Vi slog oss ner vid köksbordet.
- So Felicia what do you want to do today?
- Maybe watch some movies
- Great idea because i have some movies with me
- What kind of movies
- Scary movies
Jag försökte se glad ut men sanningen var att jag hatade skräckfilmer klarade inte alls av att kolla på dom. Jag åt snabbt upp mackan och tog fram mobilen. Jag kollade lite på twitter och såg att både Niall och Zayn hade gjort tweets
I Zayns så stog det
" it´s raining today :( but maybe i do a twitcam if it works! :)x"
Sedan Nialls
" i love our fans! without you guys were nothing! xx"
Jag såg att Niall var klar. Jag reste mig upp och bestämde att vi kunde gå till vardagsrummet och kolla på några utav skräckfilmerna. Klockan var bara sju men det var bäst att kolla när det är ljust ute. Han tog fram en film.
- What movie did you took?
- The grudge
- I have to say this i hate scary movies
- If you get scared just hide behind a pillow that´s what Liam used to do
- Okey i´ll do that
Filmen startades och jag hade kudden framför ansiktet nästan hela filmen. Jag kollade fram och precis då kom grudge tjejen. Jag skrek till och satt mig närmre Niall. Jag gömde mig bakom hans arm. Han bara skrattade åt mig.
- Felicia are you okey?
- No i hate this movie i don´t want to sleep at all tonight i´m gonna dream nightmares
- I can stay with you
- But my dad will not allow that
- I can talk to him. We´re friends right?
Jag kollade mot han och nickade. Vi kollade klart på filmen och såg att det bara duggade ute nu. Vi bestämde att vi skulle ner till stan. Niall hade sin bil utanför. Tur för oss för det tar sådan tid annars. Vi var påväg ut då Niall bestämde sig för att gå på toa. Jag sa åt han att snabba sig eftersom att filmen var så läskig och för att den där mannen som är lös. Jag satt mig ner på en stol vid hallen och såg hur en man kom närmre huset. Jag låste dörren och gick til Niall som fortfarande var på toa.
- Are you done yet?
- Now i am
Han kom ut och log. Vi gcik til dörren och jag såg att mannen fortfarande stog kvar där.
- Who is that? kollade Niall på mig frågandes
- I don´t know i locked the door
- Let´s open it and i can talk to him and you lock the door
- Sure
Vi gick ut och han började prata med mannen. Han såg inte så himla fräsch ut. Jag satt igång larmet också och skickade iväg sms åt mamma och pappa om det. Jag kollade mot Niall som bad mannen att försvinna. Vi satt oss i bilen och började åka in till stan.
- Who was that?
- A man that thought that he lived in your house
- Oh my i don´t want to sleep home today
- You can stay at my place if you want
Jag kollade mot han och log. Jag skickade iväg sms till mamma att jag skulle sova hos Niall idag. Hon skulle inte bli så glad för det men jag skulle inte orka med den där mannen. Och dom jobbar ju också. Vi kom fram till stan och svängde in vid en parkering där det inte stog så många bilar. Jag kollade ut genom fönstret och såg några papparazi fotografer lite längre bort.
- Just walk behind me if you don´t want to show your face
Jag gick ut ur bilen och gick tätt bakom Niall. Papparazi fotograferna gick emot oss och började ta massa kort. Niall kollade ner och det gjorde även jag. Jag ville ju såklart inte hamna i skvaller tidningar. Vi gick in till en butik som säljde prydnads saker. Kvinnan som var där vart helt till sig att Niall kom in. Hon såg mig och jag fick såklart blicken men jag var ju bara hans kompis inte hans flickvän.
- So Niall looking for anything special here?
- Nope were just hiding
- From the papparazis oh but let me know if you want any help
Jag hade gått undan lite när kvinnan hade gått fram till Niall. Jag såg en jättegullig liten prydnadsapa. Jag kollade på priset och vart chockad över att den kostade så mycket. Jag kollade ut genom fönstret och såg att dom inte var kvar.
- Niall we can go now i want a milkshake
- Me too come on let´s go
Vi började gå mot Milkshake City. Jag tog som vanligt vanilj. Vi satt oss ner och började sörpla i oss milkshaken.
Det plingade till på dörren. Jag kollade bakåt och där stog Zayn,Liam,Harry och Louis. Jag kollade snabbt tillbaka.
- What´s wrong?
- Nothing just that Zayn,Liam,Harry and Louis is here
Han kollade bakåt och såg killarna. Han vinkade åt dom och dom kom fram till oss.
- Hi guys
- Hi Niall, svarade Louis och flinade upp.
- So it´s like this Felicia is gonna sleep at my place tonight
- Good to know, Zayn kollade mot Niall och skrattade till
Jag satt där helt tyst och drack min milkshake. Jag kände mest Niall men efter tiden så skulle jag ju lära känna killarna också. Jag vet ju en hel del om dom. Dom stog och pratade hela tiden och jag reste mig tillslut upp.
- Where are you going? kollade Harry på mig frågandes
- I´m done Niall do you wanna go?
- Okey see you later guys
Vi gick ut och kollade i lite butiker. Tillslut hade vi båda tröttnat så vi åkte hem till Nialls lägenhet.
- So here we are home sweet home
- I love it but where am i going to sleep?
- On the floor no i´m just kidding you can sleep on the couch it´s pretty big and comfy
Jag log mot han och satt mig ner i soffan. Jag kollade på min mobil och det gjorde även Niall.
- Do you have twitter?
- Yes @officialfelicia
- There look at twitter
Jag kollade snabbt på twitter och såg att jag hade en ny följare. Niall Horan. Jag log och såg att han även hade gjort ett tweet " yeeey sleepover at my house with @officialfelicia :Dx"
Jag bara skrattade. Han reste sig upp för att hämta något ifrån köket. Jag reste mig sakta upp och smög in till hans sovrum. Jag hörde hur han ropade på mig men jag var så tyst som möjligt. Han kom in till sovrummet och jag låg gömd under hans säng. När han stog nära sängen då passade jag på att sträcka fram handen och ta tag i hans fot. Han hoppade till högt och jag låg och dog under sängen. Jag kände hur han drog ut mig från sängen.
- That´s not nice
- I´m so sorry Niall but it was funny
Jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag såg att Niall såg sur ut. Jag tog mod till mig och kramade om honom.
- Still mad?
- Maybe
Han kollade mot mig och log.
- Maybe?
- But i have my payback never thought about that huh?
- No but first you have to catch me
Jag sprang allt jag kunde ut ifrån sovrummet och skulle hitta någon annanstans att gömma mig vid. Jag såg att det fanns plats vid soffan. Jag sprang dit och gömde mig bakom soffan.
- Felicia i´m gonna find you
Jag satt där och höll för munnen så han inte skulle höra att jag skrattade. Han försvann in till någon rum. Jag tog chansen och sprang in till sovrummet igen. Jag hörde hur Niall kom närmre och närmre sovrummet. Jag hann inte gömma mig.
- Found you
- Still you can´t catch me
- I sure can
Jag hann inte reagera innan han tog tag i min arm. Jag försökte få bort han men tillslut gav jag upp. Jag kollade upp mot han och möttes utav hans vackra ögon. Vi kollade länge på varandra.
- So Felicia i only met you for like two or three days ago but your so cute
- And i think the same about you but i´m hungry and it´s like six o´clock can we go out and eat?
- Sure where do you want to eat?
- McDonald´s i love it
- Okey let´s go
Vi gick in till hallen och knöt på oss skorna och började gå. Vi skippade att ta bilen utan vi promenerade istället. Det var mitt i juni och sommarkvällarna brukade vara så underbara men idag var det riktigt kyligt ute. Jag huttrade till och drog mig närmre Niall. Jag tror jag började att falla för honom.
- Are you freezing?
- Yeah it´s kinda cold outside today but don´t worry
Vi gick vidare till McDonald´s och satt oss ner vid ett runt bord och högg in på maten. Niall tog två stycken hamburgare med strips till. Jag fattade inte hur han kunde orka äta allt. Själv var jag jättemätt efter min hamburgare.
- Are you done? Niall kollade frågandes på mig
- Yeah come on let´s go it´s some papparazis outside
- Walk behind me but i don´t want to go home not yet we can go for a walk in a forest
- Sure
Jag gjorde som han sa och gick bakom honom. Jag vart bländad av alla kort dom tog. Det var helt knäppt att dom måste vara efter dom hela tiden. Vi sprang lite snabbt in till en skog som Niall ville att vi skulle göra. Vinden blåste genom träderna. Jag började frysa igen.
- Niall can i have a hug im freezing like a idiot
- Come here
Det var som en stöt som kom igenom min kropp. Jag kände hur värmen kom tillbaks igen. Jag kollade upp mot Niall och log.
- Warm yet?
- Yes but i don´t wanna let go
Han bara skrattade. Jag kollade lite snabbt upp och såg en bänk. Jag drog i Nialls arm och vi satt oss på bänken. Jag lutade mig mot Niall och han höll om mig. Jag såg att det var några papparazi fotografer som hade gömt sig bakom träd och buskar. Det var i en buske framför oss där det var en. Jag brydde mig inte så mycket om det utan jag fick lov att vänja mig med det helt enkelt.
-Let´s go home now i just wanted to hang out with you like outside
- You´re to sweet
Vi reste oss upp och började promenera hem till Niall. Jag kollade mot klockan och såg att det var runt nio. Det var då jag även kom på.
- Noo!
- What is it?
- I don´t have my stuff with me
- Don´t worry we can get them come on let´s go
- But it´s gettin late and my dad says it not safe outside it´s drunk people
- Don´t worry i protect you
Vi gick till bilen och började köra hem till mitt hus. Jag såg att mamma och pappa stog utanför huset. Varför gör dom det för? Vi parkerade snabbt bilen och sprang fram till dom.
- Mamma? pappa?
- Skulle inte du vara hos Niall?
- Jo men vi ska hämta saker eftersom jag glömde det helt och hållet. Men vad gör ni utanför?
- Det är något som rör sig utanför huset hela tiden så vi står utanför och kollar vilken det kan vara
- Men vi kan väll få komma in i alla fall?
Dom båda nickade och jag tog tag i Nialls hand och drog med han in. Han såg ut som ett levande frågetecken och jag förklarade att jag pratade på svenska. Vi gick snabbt upp till mitt rum och jag tog fram en väska och började packa ner saker jag skulle ha med mig. Jag har bara kännt han i två-tre dagar och jag ska redan sova hos han. Niall hade lagt sig ner i min säng och somnat. Jag bara skrattade åt honom och fortsätte att packa. Jag tog upp en kudde som låg på golvet och kastade den på Niall
- Hey i was sleeping
- Not anymore i´m done let´s go
- But i´m to tired to drive we can stay here
- But what about that man?
- He wont hurt you i´ll be here and protect you
- But you don´t have your toothbrush or clothes? wait i have a brand new toothbrush, jag gick in till badrummet och tog fram tandborsten. Den va rosa och glittrig men tandborste som tandborste. Jag visade tandborsten för Niall och hans svar var bara att han skrattade. Jag tyckte själv den var jättefin så jag gick tillbaks in till badrummet och la tillbaks den.
- So Niall what do you want to do?
- Sleep
- But i don´t want to sleep now
- Fine come here so we can talk
Jag satt mig ner brevid Niall i sängen och vi satt där och pratade om allt möjligt. Jag hörde någon skrika till där nere. Vi båda kollade chockat på varandra. Jag resde mig snabbt upp ur sängen och Niall gjorde detsamma. Jag tog tag i hans hand och vi gick ut ur rummet och kollade neråt. Ingen där. Dom var säkert ute fortfarande. Jag kollade ut genom dörren och såg att mamma och pappa inte stog där. Jag kollade mot Niall som kollade förvirrat mot mig. Vi gick runt i varv runt huset inte ett spår. Vi gick snabbt in till huset igen och kollade i varenda rum spårlöst borta. Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag kollade mot Niall som stog vid hallen och tog på sig skorna. Jag gick in till hallen och knöt på mig skorna och tog på mig en jacka. Jag kollade upp mot Niall och vi bestämde oss för att gå in till skogen för att kolla om dom var där.  Vi kollade i hela skogen och jag fick syn på en gammal stuga som stog där. Jag ropade på Niall och viftade med handen att han skulle komma. Jag pekade mot stugan och vi gick närmre och närmre. Stugan var helt rutten ingen bodde där. Jag gick uppför trappan och tog ett djupt andetag innan jag öppnade dörren. Jag vart helt gråtfärdig när jag såg vad som var där inne

Vad kan vara inne i stugan? förlåt för att det kommer upp så sent men skriver på Felicias blogg också så blir lite mycket! kapitel 4 kommer nog upp sent imorgon!

Same Mistakes - Kapitel 2

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Senast:
Jag stoppade ner mobilen i min ficka och luta mig tillbaks och kollade ut genom fönstret. Jag brukar aldrig sova på flygplan även om man åker en hel dag så sover jag aldrig. Vi landade i London vid sex ungefär så vi tog våra väskor och pappa hade fixat en bil som vi skulle ha nu när vi bor i London. Vi gick till bilen och åkte till vårt hus som vi skulle bo i.

Vi svängde in till huset. Och möttes av ett riktigt stort vitt hus.
- Mamma, pappa ska vi bo här?
- Ja välkommen till vårt nya hus
Huset låg lite avskilt nära en skog. Riktigt mysigt hus. Det var ett hus som stog mittemot oss det var inte lika stort men endå stort. Vi klev ur bilen och jag kände hur det drog lite kallt. Pappa gav mig nyckeln och jag sprang fram till dörren och vred om. Huset är som en dröm. Allting var så perfekt. Jag sprang upp till mitt rum och det var enormt. Jag gick runt i huset och kollade alla rum. Jag var i himmelriket. Jag började att packa upp alla kläder och la in det i gareroben. Jag gick ner till mamma och pappa som stog som vanligt inne i köket. Mamma var en kock så hon älskade att stå i köket medans pappa jobbade för kända artister. Han har en studio i det här huset.
- Pappa kommer du jobba hemma hela tiden eller kommer du vara någon annanstans?
- Jag kommer först vara nere vid stan vid studion där sen kommer jag även vara här. Din mamma har stora nyheter för dig också
- Vadå? jag kolla nyfiket mot mamma och hon bara stog där och log
- Jag har fått ett jobb. Jag kommer börja imorgon så du kommer få vara själv hemma då.
- Men vi som skulle kolla vid stan.
- Du kan ju gå själv och utforska ställen. Jag ska bli kock igen
- Åh vad roligt för dig men okej då men vad blir det för mat idag?
- Lasagne
Jag vart jätteglad för jag älskade verkligen lasagne. Jag hjälpte till med maten eftersom jag hade inget annat att göra. Vi slog oss ner vid matbordet och började att hugga in på maten. Jag tror jag åt minst tre portioner. Jag luta mig tillbaks på stolen och pustade ut.
- Mätt? pappa kolla på mig och skrattade
- Ja men jag ska ut och springa snart endå så
- Klockan är över nio så skulle inte tro det lilla du hjälp mig med disken istället, pappa reste sig upp och plockade undan från bordet.
Jag suckade högt och gjorde som han sa. Vi diskade klart allt och jag gick upp till mitt rum. Jag tog fram datorn och gick in på facebook. Inget viktigt som har hänt. Jag kollade på vilka som var inne och Linda var inne. Jag skrev hej till henne och så började vår konservation. Vi pratade om allt möjligt och hon tvingade mig att logga in på skype så hon kunde få se mitt rum. Hon trodde inte sina ögon och jag bara skrattade åt henne. Jag kollade mot klockan nu var den elva. Jag gick in till badrummet och gjorde iordning mig för sängen. Jag kröp ner under det varma täcket och slog igång en film på datorn. Jag såg aldrig hela eftersom att jag somnade. Jag vakna upp på morgonen av att solen lös in. Jag hade glömt bort att dra iför gardinerna. Jag kollade mot klockan och den var bara nio på morgonen. Tidigt för att vara mig men nu kunde jag inte somna om. Jag klev upp ur sängen och gick in till badrummet och tog en dusch. Jag klev ut ur duschen och tog på mig shorts och ett blommigt linne över
Jag borstade igenom håret och kletade på mascara. Jag var en tjej som inte överdrev för mycket med sminket. Jag gick ner till köket och såg en lapp på köksbänken " kom ihåg att jag och pappa jobba idag så kommer komma hem runt åtta vi båda två vi har pengar till dig det ligger i byrån i hallen, puss och kram" Jag la undan lappen och tog fram flingor och mjöl. Jag gick sedan in badrummet och borstade tänderna. Jag tog på mig mina converse och tog pengarna och började gå mot stan. Det var en bra bit att gå. Att jag inte tog cykeln? jag kom fram till stan efter ett bra tag. Jag gick in till Milkshake City och tog en vanilj milkshake och slog mig ner på en av stolarna och andades ut. Jag hörde hur det plingade till på dörren. Jag kolla bakåt och där stog ingen mindre en Liam från One Direction. Jag kolla snabbt tillbaks och började hålla på med mobilen. Jag hörde hur det plingade till igen. Jag kolla lite diskret bakåt och nu stog alla ifrån One Direction där. Jag tänkte att det här var ganska pinsamt liksom mina idoler står bara där. Jag reste mig upp och tog min milkshake och började dricka av den. Jag kolla ner mot min mobil hela tiden och såg inte alls vart jag gick. Innan jag visste ordet av det hade jag gått in i en av dom. Jag kolla snabbt upp och jag hade gått in i Louis.
- I´m so sorry, kom det fram ur min mun och innan hann svara så sprang jag ut och började att kolla vid stan. Jag gick in till några butiker och hittade på lite kläder. Jag kollade mot klockan och såg att den var runt fyra. Jag bestämde mig för att gå hem. Det tog ungefär fyrtio minuter att komma hem. Jag slängde påsarna på sängen och böt om till spring kläder. Jag sprang ut till en skog med högsta volymen i. Jag älskade att springa det är så härligt att bara få vara för sig själv för en stund. Jag kom hem och duschade av mig och gjorde iordning lite mat åt mig själv. Jag gick in till mitt sovrum och la mig ner i sängen och kollade klart på filmen som jag hade börjat med. Jag kolla mot klockan igen tjugo över åtta dom borde komma hem när som helst nu. Jag gick in på twitter och såg att Louis hade gjort ett tweet " me and the boys are going to the studio tomorrow but no one knows where ;)" Jag hörde hur dörren öppnades och det var mamma och pappa som kom hem. Jag la mig under täcket och kollade lite mer på datorn.
- Hej hjärtat pappa vill prata med dig kan du komma ner?
- Nej kan han inte komma upp hit jag orkar inte resa mig upp jag har vart ute och sprungit idag
- Okej då
Hon ropa på pappa och såg sedan mina påsar. Hon kollade mot mig och log.
- Hjärtat bli inte helt till dig nu
- Vad är det som har hänt?
- Det är så att One Direction kommer hit imorgon och ska spela in några låtar i studion.
- VAAA?! skojar du?
- Nej jag lovar dom kommer runt elva se till att vara uppe då
- Men kan jag inte bara stänga dörren då?
- Du vill inte träffa dom?
- Jo klart jag vill men dom kommer väll vara kvar hela dagen?
- Till tio på kvällen
- Så länge?
- Ja så länge men klockan är halv nio nu dags att sova
- Pappa jag är inte åtta
Han skrattade till och jag kollade surt mot han. Jag gjorde ett tweet " can´t wait for tomorrow wihooo! :Dx" Jag stängde endå av datorn och lutade mig tillbaks i sängen. Jag somna runt nio riktigt tidigt för att vara mig. Jag vakna endå upp runt tolv. Jag reste mig snabbt upp och lockade mitt hår lite snabbt och tog på mig ett par shorts och ett linne. Jag sminkade mig lite lätt. Jag gick ner till köket. Mamma var och jobbade och pappa var hemma. Jag tog en macka och börja äta på den. Det var då jag kom på. One Direction är ju här. Jag åt snabbt upp mackan och smög till studion där pappa var med killarna. När jag nästan var vid dörren så öppnades den. Jag började att springa. Försent. Pappa såg mig.
-Guys this is my daugter Felicia. Felicia this is Louis, Niall, Harry, Liam and Zayn
- Hi
- So honey what are you doing?
- Nothing i´m just bored
- Come join us, jag kolla upp och det var Niall som sa det. Jag log mot han.
- No i´m just going to disturb you guys i´m going up to my room and do nothing
Jag kollade upp mot killarna och log. Jag gick raka vägen upp till mitt rum och la mig ner i sängen.
Nialls perspektiv:
Vi gick raka vägen in till studion igen och började sjunga. Jag kunde inte få hennes leende ifrån mina ögon. Jag kommer ju tyvärr inte ihåg vad hon heter men hon är den vackraste på denna jord.
- Hey Niall what´s wrong? Louis kolla mot mig och skrattade. Han förstog att jag var lite småkär
- Someone is in love, sjöng killarna i kör
- Guys shut up i´m not in love with her now come on let´s continue
Vi fortsätte att sjunga igen. Vi tog en paus vid två. Jag kunde inte sluta tänka på henne. Jag satt vid matbordet och högg in på pizzan.
- So Niall how is it with Felicia? Zayn kolla mot mig och skrattade
- Felicia?
- Yeah Antons daughter
- Uhm nothing she is so cute
- Somenone is in love
Killarna skrattade till och jag såg att Felicia hade kommit in till köket. Jag kollade pinsamt ner och slutade att äta. Jag gick in till studion och tänkte på om jag skulle börja prata med henne. Men jag träffade henne idag och jag skulle framstå som ja jag vet inte. Hon skulle tycka jag var konstig. Men hon var så vacker och hennes leende. Jag smög in till köket och såg att Felicia inte var där.
- Where is she?
- Upstairs, sa killarna i kör och pekade upp
Jag samlade mod och gick upp till Felicia. Jag knackade lätt på. Inget svar. Jag hörde någon sjunga in ifrån hennes rum. Jag öppnade dörren och där satt hon i sin säng och sjöng. Hon sjunger så vackert. Okej skärp dig nu du känner inte ens henne.
- Oh hi,  hon kolla chockat mot mig och slutade att sjunga
- Hi i was just going to see what you were doing
- Okeyi´m just singing as you could hear
- Yeah your a awesome singer
- Thanks
- Well i better go to the boys now bye
Jag stängde dörren och tänkte bara på hur pinsamt det var. Jag gick ner till killarna och dom kolla nyfiket på mig.
- So how did it go? sa Zayn och log mot mig
- I didn´t talk that much i was just checking what she was doing
Dom skatta till och jag satt mig ner mellan Louis och Liam.
Felicias perspektiv:
Hade det där nyss hänt? Niall var inne i mitt rum. Jag reste mig upp ur sängen och böt om till springkläder. Jag gick sakta ner och såg att dom satt i köket. Pappa såg mig. "fan" tänkte jag.
- Felicia can you come
Jag gick motviligt in till köket där killarna kollade mot mig.
- What daddy?
- Where are you going?
- Out
- For a run?
- Yeah
Han nickade och jag snörade på mig skorna och öppnade dörren. Jag stängde igen snabbt innan någon skulle hinna stoppa mig. Jag hade högsta volymen på och började att jogga. Det var riktigt härlig ute nu solen skiner för fullt och värmen ligger på. Jag var ute och joggade i minst två timmar tror jag. Jag kom hem runt sex och hoppade direkt in till duschen. Jag tog på mig min onepice och borstade igenom håret. Jag satt mig i sängen och kollade igenom gamla bilder jag hade på min mobil. Det var en hel del på mig och Johan när vi fortfarande var tillsammans. Vi var så lyckliga då innan jag kom på att han var otrogen. Jag raderade bilderna på oss två. Jag såg sen bilder på mig och Linda. Gud så jag saknade henne. Jag startade datorn och gjorde ett tweet " i miss you so much @official_Linda! about three weeks left now! " Jag gick ner till köket och tog ett glas och juice. Jag klunkade i mig juicen och gick sedan mot studion där dom fortfarande höll på att sjunga. Jag knackade på och allt blev tyst där inne. Dörren öppnades och pappa stog där och kollade chockat mot mig.
- Ja gumman
- Jag har tråkigt kan jag få vara här inne?
- Visst kom in
Killarna kollade frågandes mot oss. Pappa sa att det var på svenska och dom fortsätte med sina mobiler. Jag satt mig på en stol som jag trodde var hel. Men inte då. Jag satt mig på stolen och den brakade. Jag hörde hur dom började garva åt mig. Jag skämdes ihjäl och gick snabbt ut därifrån. Jag satt mig vid vardagsrummet och kollade ut genom fönstret. Jag hörde fotsteg. Jag kollade upp och där stog Niall. Det var något speciellt med honom. Jag kunde inte sätta ord för det men det var något.
- Were so sorry that we laughed
- Don´t worry
Jag log mot honom. Han kom närmre mig och satt sig ner brevid mig.
- So you guys are living here now?
- Yes we do
- Oh okey but i have one thing to tell you that you and your family have to know
- What´s that?
- It´s a man that has escaped fro the prison and he attacks girls when they are out alone.
- And i´m home alone at the days
- Maybe i can join you tomorrow untill your mum and dad gets back home?
- I would love that. But Niall we don´t know eachother
- Right. Hi i´m Niall James Horan from One Direction.
Jag skrattade till och vi började prata och lärde känna varandra.
Klockan blev tio och dom skulle hem. Jag fick Nialls nummer och han skulle smsa mig när han skulle komma imorgon. Pappa stängde dörren efter dom och såg att jag bara stog där och log.
- Gumman är du okej?
- Ja Niall kommer göra mig sällskap imorgon när ni jobbar för han berättade om den där mannen som rymt från fängelset.
- Jaha du okej men gör inget dumt då
- Som vadå?
- Ja du vet
- Men pappa nej det kommer inte hända
Jag slog till han på armen och kramade om han. Jag sprang upp till mitt rum och la mig i sängen och somnade till.

Kapitel 2 vart ett långt kapitel. Killarna är redan med. Ni kommer få nästa kapitel imorgon så håll utkik!

Same Mistakes - Kapitel 1

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Felicias perspektiv:
Jag vakna upp på tisdagmorgonen och kollade omkring mig. Jag kollade på min mobil och klockan var halv sju. Jag gick upp och duschade av mig lite snabbt. Jag tog fram en klänning jag skulle ha på mig idag eftersom jag tar studenten idag så måste man ju fixa till sig lite fint. Jag gjorde några lätta lockar i håret och sminkade mig så jag såg naturell ut inte för mycket och inte för lite heller. Jag tog tillslut på mig klänningen och gick ut till mamma och pappa som höll på för fullt med frukosten. Jag hörde hur dom pratade om flytten. Jag hade helt glömt bort med flytten. Vi ska ju flytta till London idag eftersom pappa hade fått ett jobb där.
Jag gick ner för trappan och gick in till köket. Dom kolla upp mot mig.
- Wooow vad fin du är hjärtat mitt, pappa kom fram och kramade om mig
- Tack pappa
- Verkligen jättefin, hörde jag mamma säga medans hon stekte på en pannkaka.
- Tack mamma
Jag satt mig ner på en av stolarna och väntade på pannkakorna. Jag kolla upp mot klockan bara kvart över sju vad snabb jag var idag då. Mamma ställde ner pannkakorna och jag tog fyra stycken och åt upp dom på mindre en fem minuter.
- Snabb du är på att äta då, mamma skrattade till
- Ja jag är hungrig men nu är jag mätt så tack för frukosten
Jag ställde mig upp och ställde fatet i diskmaskinen. Jag gick snabbt upp och borstade tänderna. Jag kolla mot min mobil som lös upp. Jag sprang snabbt till mobilen och svarade
- Tjeeenare Lindaaa
- Haha heeej Feliciaa
- Är du klar? för vi åker vid åtta och det är om en kvart
- Ja jag är helt klar skulle höra om du var klar?
- Jag vart nyss klar men vi åker nu tror jag
- Okej hörs snart då pusshej
- Puss
Jag la på och gick ner där mamma och pappa stog och väntade på mig jag satt på mig skorna jag skulle ha. Vi gick ut till bilen och åkte iväg till Linda. Jag smsade henne att komma ut och hon kom ut på en gång. Jag krama om henne när hon kom in till bilen. Vi körde iväg till skolan och gick ut ur bilen.
- Vi kommer och hämtar dig sen Felicia
Jag nicka på huvudet och tog tag i Lindas hand och sprang in till aulan där vi skulle sitta och lyssna på rektorns prat. Jag och Linda satt och viskade medans rektorn bara pratade. Till slut fick vi springa ut genom dörrarna och säga vi har tagit studenten. Jag och Linda stog och väntade på att hennes mamma skulle komma och på att mina föräldrar skulle komma. Jag skulle åka direkt till flygplatsen så det var sista gången jag såg Linda. Hon skulle komma till London om 1 månad.
Jag såg hur Lindas mamma kom. Jag krama snabbt om Linda och började gråta.
- Jag kommer sakna dig så mycket Linda
- Jag kommer sakna dig med. Men vi ses om en månad hejdå
Och så var hon borta jag torkade snabbt bort tårarna. Jag såg hur Johan kom fram till mig mitt ex.
- Hej Felicia tänkte bara säge hej då innan du åker
- Hej Johan okej
- Kommer du komma tillbaks?
- Jag vet inte
- Okej men hej då
Johan kramade snabbt om mig och jag såg att mamma och pappa kom. Jag sprang fram till bilen och satt mig ner.
- Så är du beredd nu? mamma kolla bak mot mig och log
- Ja London here we come
Pappa slog igång en rix fm och där var det en låt jag mycket väl kände igen.
- Pappa höj!
Han höjde volymen och jag sjöng med det var One Thing med One Direction jag var deras största fan och den jag gillade mest i bandet var Niall. Vi kom fram till flygplatsen. Vi checkade in alla väskor och gick till ett fik och tog varsin kladdkaka. Vi slog oss ner vid ett bord.
- Så vad är det första vi ska göra när vi kommer fram till London? mamma kollade frågande på mig och pappa.
- Vi ska åka till huset, sa jag och flinade upp riktigt stort.
- Haha visst. Men du Anton jobbar du imorgon?
- Ja det gör jag men då kan väl du och Felicia ut och kolla lite vid stan vad som kan finnas där?
- Ja mamma det ska vi göra
Dom skrattade åt mig. Vi lämnade brickan och gick ombord planet. Vi letade på våra platser. Jag fick sitta vid en fönsterplats och mamma satt sig ner brevid mig.
- Vart är pappa?
- Han är bara på toa han kommer snart
- Okej, jag luta mig tillbaks
Flygvärdinnan sa något men jag lyssnade inte utan jag kollade på film med min mobil så jag hörde ingenting.
Jag gick snabbt in på twitter och kollade runt lite jag tröck upp twitter rutan och skrev " leaving Sweden now, London here we come miss you all in Sweden! ♥"
Jag stoppade ner mobilen i min ficka och luta mig tillbaks och kollade ut genom fönstret. Jag brukar aldrig sova på flygplan även om man åker en hel dag så sover jag aldrig. Vi landade i London vid sex ungefär så vi tog våra väskor och pappa hade fixat en bil som vi skulle ha nu när vi bor i London. Vi gick till bilen och åkte till vårt hus som vi skulle bo i.

Wihooo första kapitlet klart! ganska kort men det gör inget för kommer göra längre senare!

Beskrivning

publicerat i Same Mistakes(avslutad);
Felicia
Hon är en aktiv tjej hon är ute och springer minst tre gånger i veckan. Hon älskar sin familj och hon sina vänner.
Hon gillar inte att festa, hon är hellre med sin familj en att va ute och festa. Hon älskar One Direction. Hon är en självsäker tjej hon vågar säga vad hon tycker och en kille faller för hennes bruna ögon och hennes personlighet.
Och novellen kommer att heta... Same Mistakes så nuuu kööör viii!!!

More Than This- Kapitel 23

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Det kändes fortfarande konstigt att jag nu hette Julia Styles. Det var i flera tidningar som det stog om mig och Harry. Jag hade fått massor utav hat från fans att Harry är deras inte min. Jag bara skrattade åt det. Jag är så van att få höra hat nu så jag bryr mig inte längre.


Jessicas perspektiv:
Idag var dagen då jag skulle gifta mig med världens underbaraste. Jag vaknade upp själv i sängen. Men vi hade sagt att vi inte skulle se varandra. Jag reste mig upp ur sängen och tog en snabbdusch och åkte sedan iväg till kyrkan. Klockan var bara tio men det skulle ta ett tag att fixa mitt hår och med sminket. Jag satt i fyra timmar. Jag vart tillslut klar och tog på mig klänningen. Jag kollade ut mot fönstret. Klockan var två nu och själva bröllopet skulle börja om en kvart. Jag vart sjukt nervös. Jag hade sagt att jag ville att Liam skulle lämna över mig. Det knackade på och Liam kom in.
- Woow your so beautiful
- Thank you
Vi höll i armkrok och började gå ner. Jag andades ut och kollade mot Liam och gjorde ett tecken att jag var redo på att gå ut. Dörrarna öppnades och där stog Zayn i kostym. Han var så snygg i den kostymen. Vi började gå framåt mot Zayn och alla kollade på oss. Jag kom fram till Zayn och så började det. Jag sa ja. Zayn sa ja. Vi kysste varandra och sprang ut. Vi satt oss i en gammal bil och körde iväg. Vi kom fram till ett tält där festen skulle vara. Alla stog redan och väntade på oss. Vi gick in och slog oss ner och började äta. Jag tror Niall älskade att det fanns så mycket mat. Han gick och tog mat hela tiden. Jag satt bara och skrattade. Vi hade våra tal för varandra och det kom tårar till det också. Sen var det våran dans vi hade. Vi dansade först lugnt sedan började vi dansa loss. Alla satt och skrattade åt oss. Tillslut började själva festen. Vi åkte hem runt fem. Vi gick direkt in till sovrummet och la oss ner. Vi somnade båda på en gång. Jag vaknade upp av att min telefon ringde.
- Hello?
- Hi it´s Louis sorry if i woke you up
- No it´s okey what do you want?
- I was just going to say that i had so much fun yesterday
- Same here
- Now i have to go bye my carrot friend
- Haha bye
Jag kollade mot klockan och den var två på dagen. Jag satt mig upp och kollade mot Zayn som också satt upp. Jag kysste han.
- Hi mrs. Malik
- I love to hear that
- I know you do
Vi skrattade till och la oss ner i sängen igen. Jag låg och tänkte på hur lycklig jag är. Tänk att jag Jessica från Sverige flyttar till London och träffar på Zayn. Zayn från One Direction. Jag har dom bästa vännerna och den bästa maken. Drömmar kan verkligen gå i uppfyllelse.
- What are you thinking about?
- How lucky i am
- I know you are lucky and i´m lucky to have you
Vi kysste varandra och låg bara i sängen den dagen

Kanske inte det bästa slutet men har inget mer att skriva. Men hoppas ni gillade den här novellen. Nästa novell kanske kommer upp redan ikväll om ni har sån tur


More Than This- Kapitel 22

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Louis sprang fram till El och kramade om henne. Jag satt fortfarande kvar. Efter dom så kom Harry. Julia sprang fram till han. Jag satt och väntade på Zayn och Liam. Tillslut kom dom och då kom även tårarna. Zayn såg mig och jag började springa fram till honom.


Jag sprang fram till Zayn och hoppade upp i hans famn och kramade om han. Gud så jag saknat honom. Tårarna bara rann. Jag förstog inte att han var hemma.
- I missed you so much
- I missed you too Jessica
Jag ställde mig igen och kollade upp mot Zayn och kysste han. Jag kramade om killarna och vi började gå mot min bil. Jag och Zayn åkte hem på en gång. Jag hjälpte han med att packa upp ur väskorna. Jag satt mig i sängen och väntade på Zayn. Han skulle tydligen gå in till köket och hämta någonting. Han kom in med något bakom ryggen. Jag kollade misstänksamt mot han. Han log mot mig och räckte fram ett paket. Jag tog emot den och började öppna. I paketet låg det två ringar en med rosett på och en som det stog "hope" på jag vart överlycklig för jag älskade verkligen ringar. Jag kastade mig i hans famn.
- Thank you so much i love you but i don´t have anything to you
- I dont have to have anything i have you that´s all that matters.
Jag kollade mot han och log upp stort. Snart skulle jag gifta mig med världens bästa. Den andra då gäller det. Då kommer jag vara fru Malik. Jag reste mig upp och gick ut till köket. Mitt framför mina ögon så såg jag hur krukan bara fall ner mot golvet. Den kan inte bara ha ramlat för den stog så långt in. Jag tog upp krukan och kände hur någon eller något puttade mig mot marken. Jag skrek till. Zayn stog vid köket och såg att jag var rädd.
- What happend? Zayn kom fram till mig och satt sig på golvet och drog mig närmre han
- There is someone or something that is pushing things around and pushing me i´m so scared.
Jag satt tätt mot Zayn och blundade. Jag kände Zayns varma armar runt om mig och jag kände mig så trygg. Klockan var åtta på kvällen och jag bestämde att vi skulle gå ut och äta eftersom jag inte ville vara hemma när det händer saker där. Vi stannade till vid ett fint ställe. Det var inte direkt något lyxigt ställe att äta på men vem bryr sig? Jag var utsvulten och det var även Zayn. Vi var nog ute ett bra tag innan vi började gå hem. Klockan var elva när vi kom hem. Jag gick in till köket för att ta ett glas vatten då jag såg det. Hela köket såg ut som en enda stor röra.
- Zayn
- Yeah? han kom in till köket och såg att allting var en enda stor röra
- What is going on?
- I don´t know but i´m getting tired of it
Jag kollade på röran och började plocka undan allting. Jag kände hur någon stog bakom mig. Jag kollade bakåt och trodde det var Zayn men det stog ingen där. Jag brydde mig inte så mycket om det utan fortsätte att plocka undan från golvet. När klockan slog tolv vart jag klar. Jag gick in till badrummet och torkade bort sminket och borstade tänderna. Jag kröp ner under täcket och kramade om Zayn. Vi somnade till på en gång.
Julias perspektiv:
Vi kom hem efter ett tag. Vi hade vart ute och festat jag och Harry. Klockan var nog minst fyra när vi kom hem. Jag hade tagit lite för många glas. Jag vaknade upp av att jag hade sådan huvudvärk. Jag kollade mot Harry som var vaken.
- Are you okey?
- My head hurts
- Don´t drink to much Julia
Jag kysste han lätt på munnen och gick in till badrummet och duschade av mig. Idag skulle jag bara vara hemma och njuta av att Harry är hemma. Jag gick in till köket och tog ett glas vatten och klunkade i mig det. Jag gick in till sovrummet igen där Harry fortfarande låg i sängen. Jag kollade i garderoben och kollade på klänningen jag skulle ha på Jessicas bröllop. Den hängde där så vacker den var. Jag tog fram klänningen och prövade den. Den satt perfekt på mig.

Jag tog av den och tog på mig mjukisbyxor och en tröja. Jag ringde upp Jessica.
- Hallå?
- Hej Jessica det är Julia
- Hej
- Du låter trött har det hänt något?
- Nej det har inte hänt något jag lovar
- Okej men jag ville bara säga att jag längtar
- Haha ja det gör jag med.
Vi pratade nog minst i en timme innan vi la på. Jag kollade i frysen och tog fram glass till mig och Harry. Jag gick in till sovrummet och gav han ena glassen.
- Harry Jessica and Zayn are getting married soon
- I know and we are already married
- I know
Det kändes fortfarande konstigt att jag nu hette Julia Styles. Det var i flera tidningar som det stog om mig och Harry. Jag hade fått massor utav hat från fans att Harry är deras inte min. Jag bara skrattade åt det. Jag är så van att få höra hat nu så jag bryr mig inte längre.

Överdrivet kort men More Than This är snart slut. Men sista kapitlet håller jag på med redan nu så ni kommer få det idag också!

More Than This- Kapitel 21

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Jag vände mig om och såg att El redan sov men inte så konstigt vi har vart ute hela dagen idag och klockan var endå nästan tolv. Jag låg i nästan två timmar och kunde inte alls somna det var omöjligt. Tillslut så somnade jag till.

Jag vaknade upp runt elva och såg att El fortfarande låg och sov. Jag smög upp och började klä på mig och gick sedan in till köket och fixade frukost till oss båda. Jag hörde hur El började vakna till och innan jag visste ordet av det så stog hon inne i köket påklädd och klar. Hon satt sig brevid mig och högg in på frukosten. Jag skrattade åt henne. Hon var exakt som mig älskade att äta. Vi åt upp och hon åkte hem till sig för hon skulle packa för imorgon när vi åker till Sverige igen. Jag ringde upp Julia och sa åt henne att vi skulle åka imorgon. Hon var överlycklig för hennes föräldrar hade åkt hem igår och då kunde hon få träffa dom när hon var i Sverige. Jag själv var ju inte direkt glad eftersom det är min mammas begravning. Jag har ingen mamma eller pappa. Pappa dog i en bilolycka när jag var liten. Jag hade inte berättat det för Zayn en men han skulle få veta det så fort han kommer hem vilket är ett bra tag kvar. Jag började städa i lägenheten eftersom imorgon hinner jag inte för planet går sju på morgonen. Jag blev klar efter ett tag så då började jag med packningen eftersom vi skulle vara borta till den tjugonde så då var det bara två dagar kvar tills killarna kom hem. Jag blev klar när klockan var åtta. Jag hade packat fyra väskor och det skulle jag nog få betala övervikt för också. Jag gick in till duschen och duschade av mig jag borstade tänderna och ställde klockan så jag inte skulle missa planet. Jag la mig ner i sängen och kollade twitter på mobilen Louis och Zayn hade twittrat men det stog inget speciellt jag tweeta " Sweden tomorrow for the furneal i´m gonna cry allot but i have my beautiful friends Eleanor and Julia with me love you girls!!♥"
Jag la undan mobilen och somna till.
Eleanors perspektiv:
Jag vaknade upp runt fyra för att jag inte kunde sova. Men det var nog lika bra för annars hade jag försovit mig. Jag gick upp och packade det sista som var kvar. Jag kollade mot klockan tjugo över fyra. Jag tog en dusch och började sedan att klä på mig och sminka mig eftersom vi skulle träffa hennes mormor och morfar idag. Hon har aldrig nämnt sin pappa dom kanske inte hade den perfekta kontakten. Jag gick in till köket och gjorde iordning två mackor och började att mumsa i mig dom. Jag gick in till sovrummet igen och kollade mot klockan nu var den sex. Jag tog på mig skorna och åkte till Julia och hämtade upp henne sedan åkte vi till Jessica och sedan började vi åka tillflygplatsen.
- You guys excited?
- Yes i´m gonna meet my parents
- And houw about you Jessica?
Hon svarade inte utan kollade ut genom fönstret. Jag förstog henne för nu var det bara 5 dagar kvar till begravningen. Vi kom fram till flygplatsen och vi tog ut alla väskor. Det var en hel del ungdomar som stog vid flygplatsen och väntade på oss. Jag sa åt Julia och Jessica att bara att gå in och inte stanna. Dom nickade och vi gick bara in. Vi checkade in väskorna och satt oss och väntade. Klockan var kvart i sju nu och vi skulle få börja gå ombord på planet vid sju. Jag kollade twitter lite snabbt och gjorde ett tweet " Stockholm here we come! love you girls! ♥" Klockan blev sju och vi fick börja gå ombord på planet. Jag satt längst mot ett fönster. Jag fick Jessica brevid mig. Hon såg så nervös ut. Jag tog tag i hennes hand och log mot henne. Hon kollade upp mot mig och lutade sig tillbaks. Vi lyfte och jag tror vi alla somnade direkt. Vi vaknade i alla fall av att vi var i Sverige. Klockan var nu nio. Vi gick och hämtade våra väskor och gick ut och väntade på att Jessicas morfar skulle komma och hämta oss.
Jessicas perspektiv:
Jag skickade iväg ett sms till morfar att han skulle komma och han skrev att han skulle komma om en kvart. Jag sa det till Julia och El vi satt oss ner på en bänk och njöt utav värmen som var. Även fast det snart var oktober så var det endå varmt och det är konstigt för att vara Sverige. Morfar kom efter en kvart och vi la in våra väskor i bilen och körde hem till mormor och morfar. När vi kom fram stog mormor och väntade på oss. Jag gick fram till mormor och kramade om henne. Jag, El och Julia gick in till vårt rum som vi skulle sova i. Vi möttes av blommiga tapeter och blankt plastgolv. Morfar kom in efter en stund med våra väskor. Han pustade ut och tyckte vi hade tunga väskor. Jag översatte till El och hon började skratta. Vi satt oss ner i sängen vi tre skulle dela på. Den var faktiskt riktigt stor. Jag tog fram min dator och det gjorde även El och Julia. Jag loggade in på facebook och twitter. Jag kollade lite på twitter och kollade Zayns twitter. Han hade skrivit " i can´t wait to get home to see Jessica she is mine! haha but i love you! xx"
Jag log och loggade in på skype men han var inte inne men han ligger säker och sover så det var inte så konstigt då.


5 dagar senare:
Jag vaknade upp av att El och Julia stog och skrattade. Jag gnuggade ögonen och kollade mot klockan 11.09. Jag reste mig snabbt upp och sprang in till duschen. Vi skulle åka om mindre en två timmar till kyrkan. Jag tog en snabbdusch och sminkade mig. Eleanor hjälpte mig med håret och det vart riktigt fint. Jag tog på mig klänningen och klockan blev ett och vi åkte iväg till kyrkan. Begravningen skulle börja två men det skulle ta ungefär femtio minuter att åka dit. Jag var mest deppig medans Julia såg jätteglad ut.
- Julia varför är du så glad?
- För mamma och pappa kommer vara där men jag är såklart inte glad för att det är din mammas begravning.
- Okej men ska du bo hos dom eller?
- Ja jag tror det
- Okej
Hon hade inte alls sagt något om att hon skulle bo hos sin mamma och pappa enda tills vi skulle tillbaks till London. Vi kom tillslut fram till kyrkan och vi gick snabbt in till kyrkan och så började det. Jag satt och grät när kistan bars in. Jag grät under hela tiden och när jag skulle fram till kistan så brast det för mig. Eleanor kramade om mig och försökte trösta mig. Jag skulle ävem hålla ett tal inför kyrkan och sjunga en låt. Ingen utav killarna eller El visste att jag sjöng. Jag började mitt tal
" mamma du är vacker och jag har alltid och kommer alltid att älska dig, just nu har jag min underbara pojkvän som du fick prata med en gång och du ska veta att han är glad för det, när jag kom till sjukhuset och dom sa att du hade dött jag höll på att svimma av. Den turen jag hade så hade Zayn flygit till Sverige för att trösta mig. Men nu till dig. Jag älskar dig mamma du är min hjälte och jag hoppas du hälsar till pappa där uppe du nu är. Jag ska sjunga en låt för er alla nu. Den heter butterfly fly away"
Jag började att sjunga och jag såg hur dom flesta hade tårar i ögonen. Jag sjöng från djupet av mitt hjärta och när jag var klar ställde alla sig upp och applåderade. Jag gick till El och Julia och kramade om dom. Efter begravningen var det en fest vi hade. Folk kom fram till mig och kramade om mig och beklagade sorgen. Mormor och morfar kom och sa att jag sjöng vackert och kramade om mig. Vi åkte hem runt nio och jag och El la oss på en gång. Jag visste inte att El hade twittrat så hon sa åt mig att kolla. " Jessica you should be a artist wooow your a awesome singer!! xx"
Jag log och somnade till.

Dagarna rusade förbi och idag var det den tjugonde då vi skulle hem. Vi sa hej då till mormor och morfar och gick in till flygplatsen och såg Julia sitta där och väntade på oss. Vi gick ombord på planet. Vi kom fram till London vid lunchtid. Vi tre åkte direkt hem. När jag kom hem så började jag packa upp mina väskor och var jätteglad för att om två dagar så kommer killarna hem och som jag hade saknat Zayns kyssar och kramar. Jag gick in till sovrummet och la mig ner i sängen och kollade igenom bilder på mobilen. Det var mest bilder på mig och Zayn och dom så så roliga ut. det var en bild på oss som var jättefin en när vi stog och kysstes. Jag la ut den bilden på twitter och skrev över bilden " looking throug some pictures on the phone and i love this picture and i love you Zayn! 2 days now! xx"
Jag fortsätte att kolla på bilder på mobilen och såg en bild på mamma hon såg så frisk ut där. Men nu har hon ingen smärta alls längre. Jag hörde ett duns ifrån köket. Jag hoppade till och tog ett paraply som var inne i sovrummet. Jag smög in till köket och såg att det var en kruka som hade ramlat. Men hur den kunde ha fallit det vet jag inte. Jag tog upp krukan och fixade dit nytt jord. Jag sopade upp jordet som låg på golvet och gick in till sovrummet igen. Där hade fönstret öppnats. Jag kollade omkring i lägenheten men den enda som var hemma det var jag. Jag stängde igen fönstret och satt mig ner i sängen igen. Klockan var nu tre och jag satt fortfarande i sängen och kollade igenom sms som jag och Zayn hade skickat till varandra. Jag låg nog i sängen hela den dagen. Jag vaknade upp av att det var morgon. Jag kollade mot mobilen 06.02 Jag satt mig upp i sängen och startade datorn och loggade snabbt in på skype för att se om Zayn var inne men det var han inte. Jag la undan datorn lite snabbt och satt upp håret. Jag hörde hur någon ringde mig på skype. Jag sprang snabbt fram till datorn och kollade. Det var Niall som ringde jag svarade snabbt.
- Hi there Jessica
- Well hello there
- Your up early
- I know but i can´t sleep at all it happends things in the apartment.
- Like what?
- Someone is opening the windows but i don´t know
- That sounds scary, but how was the furneal?
- It was sad but i was singing
- Your a singer?
- Yeah
- We have to hear you when we are getting home
- Just one more day left
- Nope we are coming home today were leaving at 2 o´clock
- I´ll be at the airport at 6 o´clock
- You do that but now i have to go
- Bye
Jag log upp stort. Idag kommer dom hem som jag har längtat. Jag gick in till badrummet och duschade av mig. Jag kollade mot klockan och den var sju. Jag ringde snabbt upp El och Julia att dom skulle komma hem idag. Jag började fixa med sminket och håret. Jag valde några fina kläder jag skulle ha.

Jag gick in till köket och gjorde en macka och åt upp den på mindre en fem minuter. Jag borstade tänderna och klockan var bara tio och jag var redan klar. Jag bestämde mig endå för att åka till flygplatsen. Jag satt mig i bilen och började åka iväg till flygplatsen. Jag kom fram till flygplatsen. Jag gick in och det var en del fans som satt och väntade på killarna. Dom fick syn på mig och sprang fram till mig på en gång och ville ta kort. Jag tog kort med dom och gick sedan och satt mig och väntade. Jag somnade till. Jag vaknade upp av att El och Julia satt sig på mig. Jag kollade upp och försökte få bort dom. Jag kollade på klockan och klockan var sex nu och dom skulle komma när som helst. Jag såg Louis och Niall komma gåendes dom fick syn på oss. Louis sprang fram till El och kramade om henne. Jag satt fortfarande kvar. Efter dom så kom Harry. Julia sprang fram till han. Jag satt och väntade på Zayn och Liam. Tillslut kom dom och då kom även tårarna. Zayn såg mig och jag började springa fram till honom.

More Than This- Kapitel 20

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Jag kramade om honom igen och vi somnade till. Jag vaknade till på natten och tog av mig klänningen och la mig ner i sängen igen och låg och bara tänkte. Jag har den absoluta bästa mannen som finns. Han kommer jag inte träffa på en månad hur ska jag klara mig utan han? Jag får väll försöka
Jag somnade med ett leende på läpparna den natten.

Jag vaknade till av att Harry gick runt i rummet och pratade i telefonen. Jag kollade mot klockan och den var bara sju på morgonen men dom skulle vara vid flygplatsen vid tolv. Han såg att jag var vaken och gjorde ett tecken att jag skulle fixa mig. Jag gick snabbt upp och gick in till duschen. Jag duschade riktigt snabbt och tog bara på mig mjukisbyxor och en tröja jag låna av Harry. Vi packade ihop allting och åkte iväg till lägenheten eftersom han behöve packa allt som skulle med till Amerika. Jag satt mig i köket och kollade på mobilen. Jag såg att det var många fans som såg fram emot att killarna skulle komma idag. Själv var jag ledsen jag gifte mig igår och vi kan inte ha våran smekmånad. Och jag skulle sakna han enormt mycket. Han åker idag och kommer hem den 22:a oktober. Jag kom på att tänka. Jessica hennes mamma skulle ju begravas den första och Zayn kan inte vara med jag ringde snabbt upp Jessica.
- Ja Jessica här
- Du ska jag gå med begravningen med dig
- Ja det skulle uppskattas tack så mycket men när åker ni till flygplatsen?
- Vad är klockan nu?
- Tio över tio
- Okej vi åker nog elva
- Okej samma här men syns där vill vara med Zayn nu
- Okej hej då
Jag la på och gick in till Harry som satt i sängen och jag såg alla väskor som stog där. Jag kunde inte fatta att jag skulle klara mig i en hel månad utan han. Jag kollade mot han och han såg så fin ut. Men endå så ledsen.
- Harry are you alright?
- No i´m gonna miss you so much
Jag gick fram och satt mig i hans knä och kysste han.
- You know what i´m gonna miss you too
Jag kollade mot klockan. Kvart över jag tänkte fixa mig lite innan i alla fall. Jag hade Harrys tröja på mig och ett par jeans. Jag satt upp håret i en boll och kollade mot klockan igen den närmade sig elva. Jag kollade mot Harry som redan hade fått på sig skorna. Jag hjälpte han med hans väskor och vi åkte iväg till flygplatsen. När vi kom fram var det en hel del fans där som väntade. Vi var dom första framme så vi checkade in Harrys väskor och gick och väntade. Vi slog oss ner på några stolar som stog där och vi väntade ett bra tag innan vi såg Niall, Liam, Louis och El komma. Vi kramade om dom och satt oss ner sen igen och väntade på Zayn och Jessica.
Jessicas perspektiv:
Vi satt i bilen påväg till flygplatsen jag ville inte att han skulle lämna mig i en hel månad jag ville verkligen inte det. Jag kände hur mobilen vibrerade det var från Julia " kommer ni snart? <3" " ja vi är framme nu <3"
Vi gick ut ur bilen och Zayn tog ut alla sina väskor. Han såg så ledsen ut det tror jag vi alla var om jag ska vara ärlig. Vi såg alla fans som var där. Zayns anskite var inte lika blått längre men man kunde fortfarande se att han hade blivit slagen. Jag tog tag i hans hand och vi gick in. Vi vinkade till fansen som stog och väntade men vi stannade inte utan vi gick bara in. Vi gick till resten utav gänget som satt ner på stolarna. Vi kramade om dom och det fanns bara en stol kvar. Zayn satt sig på den och jag satt mig i hans knä. Klockan blev halv tolv och dom skulle gå på om en halvtimme. Jag ville bara att tiden skulle gå saktare. Jag och Zayn satt bara och kramade om varandra hela tiden. Klockan ble tio i och dom skulle gå ombord på flygplanet. Vi reste oss upp och följde med dom en bit. Jag kramade om killarna men när det kom till Zayn så ville jag inte släppa taget. När jag kramade om honom då kom tårarna. Jag insåg inte hur mycket jag skulle sakna honom. Vi stog och kysstes ett bra tag innan han vart tvungen att springa ombord. Jag, Julia och El stog och kollade när flygplanet skulle lyfta. Och så var dom borta. Jag kollade mot El och Julia som inte alls grät. El kom fram till mig och kramade om mig.
- You know that he is gonna call you Louis does that always when he is in a another country
Jag kollade mot henne och log. Hon fick en alltid på bättre humör hon var så snäll. Jag kramade om Julia och vi tre gick till ett fik som var inne vid flygplatsen. Vi slog oss ner och började prata om allt möjligt. Jag kom på att El kanske också ville följa med på begravningen.
- El do you want to come with us to my mums funeral?
- Of course
Vi åt upp och bestämde att vi skulle höras av varje dag. Jag satt mig i bilen och andades ut. Jag satt i nyckeln och vred om jag började åka hem till lägenheten. Jag låste upp och det var så tomt nu när Zayn var borta. Jag kollade på mobilen och såg att klockan redan var sju. Jag gjorde iordning makaroner och köttbullar och satt mig vid köket och startade datorn. Jag kollade på twitter och såg att Zayn hade skrivit något. Jag tog en tugga av maten och läste vad han skrev " on the plane roght now going to America exited!!! buut i miss Jessica so much it´s to empty without her....if you see this Jessica i call you when i´m in America love you! xx"
Jag sken upp och åt upp maten och diskade undan allt. Jag tog med mig datorn in till sovrummet. Jag gick och borstade tänderna och fixade mig för sängen. Även om klockan bara var åtta så var jag riktigt trött. Jag satt mig i sängen men kom på att jag skulle låsa dörren. Jag gick och låste och plockade undan lite från golvet. Jag gick sedan in till sovrummet och satt mig i sängen och loggade in på skype och twitter. Jag kollade om Zayn var inne på skype men det var han inte. Jag slog igång en film på datorn. Klockan blev så himla mycket att jag somnade med datorn på. Jag hörde hur det lät från datorn. Jag kollade mot skärmen och det var skype. Jag kollade och det var Zayn som skrev. Jag bad han att ringa istället.
- Hi babe did i wake you up?
- Yeah you did but don´t worry
- How much is it?
- Uhm...3 o´clock
- Oh i miss you so much i miss your kisses and hugges.
- Naaw honey i miss you to it´s so empty whitout you.
Jag tog upp twitter och gjorde ett tweet " talking to my babe right now miss him so much just want him to come home it´s to empty whitout him! :(xx"
- I really have to sleep now but i miss you and can´t wait to kiss you
- Bye my love and dream about me love you
Jag stängde av datorn och somnade på en gång
Jag vaknade upp av att solen lös riktigt starkt. Jag tog upp datorn och gick in direkt på twitter och kollade lite. Inget speciellt hade hänt jag följde några som ville att jag skulle följa dom. Jag slog igång lite musik och dunkade. Jag gick in till duschen och duschade av mig, jag gick ut och kollade i garderoben på vad jag skulle ha för kläder. Inget att ha. Min mobil började ringa jag sprang fram till sängen och svarade.
- Hello?
- Hi Jessica it´s El
- Oh hi what´s up?
- Do you want to go to the city and maybe take a coffee or something like that?
- I would love to i´m just getting dressed then we can meet at Big Ben
- See you there
Jag kollade i garderoben igen och tog fram jeans och en stickad tröja. Jag kollade mig i spegeln och kladdade på lite mascara. Jag gick mot Big Ben och såg El stå där. Jag vinkade till henne.
- Hi Jessica come on let´s go
Vi började gå till ett fik det var verkligen jättemysigt. Jag tog en pajbit medans El tog morotskaka. Vi slog oss ner vid ett bord närmast ett fönster och vi började prata om allt mellan himmel och jord. Vi satt där i ungefär en timme innan min mobil började vibrera. Jag tog upp mobilen och såg att det var Zayn som smsade mig
" hi babe just woke up i just wanna say that i miss you allot! xx" jag svarade på smset och föreslog sen att vi kunde gå och shoppa lite. El tyckte det var en utmärkt idé. Vi gick längs butikerna och fick med oss en hel del hem. Vi var nere vid stan hela dagen. Vi gick till sist in i en affär och handlade lite snacks eftersom vi skulle ha filmkväll hemma hos mig och hon skulle sova över också. Vi gick hem till El först och hämtade lite saker sedan fortsatte vi hem till mig och vi hällde upp chips i en skål och slog igång Titanic. Vi båda satt och bölade till filmen den ska alltid vara lika sorglig. Vi kollade klart på filmen och gick och la oss. Imorgon var det den 24:e och jag skulle flyga till Sverige om två dagar och fixa det sista innan begravningen. Jag låg och funderade på vad jag skulle ha för kläder och tänkte inte alls på att El låg och pratade för fullt brevid mig. Hon slog till mig och jag röck till.
- Have you even listen to what i just told you?
- No i was just thinking
- About?
- When were leaving to Sweden and what i´m going to were on the funeral
- I can help you but when are we leaving?
- In two days and Julia is also coming with us
- Okey but we have to sleep now night night
- Night
Jag vände mig om och såg att El redan sov men inte så konstigt vi har vart ute hela dagen idag och klockan var endå nästan tolv. Jag låg i nästan två timmar och kunde inte alls somna det var omöjligt. Tillslut så somnade jag till.

Förlåt att det inte kom upp tidigare men igår så var det först kort dag i skolan sen fixade jag mig inför kvällen då jag skulle vara servetris till niorna så nu vet ni varför. Men sommarlov nu och då kommer ni få massa kapitel och långa!

More Than This- Kapitel 19

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Jag kollade mot Zayn och han hade sträckt fram sina armar. Jag gick fram till han och kände hur tårarna började rinna. Han kramade om mig och jag bara grät.
- Why are you crying?
- Im gonna miss you so much and i miss my mum
- Babe, han kramade om mig hårdare och jag bara låg där och grät i hans famn.

Jag vaknade upp på morgonen av att Zayn inte låg brevid mig. Jag kollade mot klockan och den var kvart över tio. Jag var riktigt trött fortfarande men jag behövede veta vart Zayn var. Jag låg och lyssnade noga efter om jag skulle höra han men det gjorde jag inte. Jag gäspade högt och gick upp ur sängen och gick runt i lägenheten och kollade om han var där. Nej borta. Jag gick in till köket och kollade runt jag såg att det låg en lapp på bordet. Jag gick fram och tog upp lappen och började läsa " i know its early but Hannah called and she wants to talk with me so i be home at 12 love you xx"
Så han skulle vara borta i två timmar? bara för att Hannah ville prata med han? han som inte ville visa sig ute utan mig? jag tog upp mobilen och ringde till Harry. Jag hade knappt pratat med han. Det lät några signaler innan han svarade.
- Hello there long time ago
- Hi yes it was
- How are you? you sound sad?
- No Zayn is out with Hannah
- Hannah?!
- yeah is something wrong Harry?
- You know that Hanna is his ex?
- I know that
- Can i come over?
- Okey i´m just gonna take a shower but you can just come in
- Okey bye
Jag la på och gick in till duschen och duschade av mig. Jag tog på mig mina mjukisbyxor och ett svart linne över. Jag kammade igenom håret och hörde hur dörren öppnades. Jag gick till dörren där var Harry. Jag gick fram och kramade om honom vi gick in till köket.
- Do you want some water?
- Okey
Jag satt mig ner mitt emot Harry och han började säga massa saker om Hannah som jag behövde veta. Jag vart genast riktigt sur på Hannah. Hon gjorde slut med Zayn bara för att hon hittade en annan som var bättre en han. Zayn visste inte ens det själv att hon bara gjorde slut för det. Jag skulle allt ställa Hannah på plats. Jag kom genast på att tänka på att dom åker om sex dagar. Och om fyra dagar var det deras bröllop.
- Have you told Julia yet?
- About?
- The tour?
- Oh yeah i did and she´s also sad about it we can´t have our honeymoon
- I feel so bad for you guys
- Yeah but how about the furneal?
- Zayn can´t come so i go by myself
Harry kollade ledsamt mot mig. Vi satt och pratade om allt möjligt eftersom vi inte hade pratat med varndra på jättelänge och det var jätteskönt att få prata ut med han. Jag kollade mot klockan och den var tolv men Zayn var fortfarande inte hemma.
- I be right back
- Where are you going? Harry kollade fundersamt mot mig och jag bara flinade mot han och gick in till sovrummet och hämtade datorn
- Just getting the laptop
- Of course you love your computer
Vi skrattade till och jag satt mig brevid han.
- Check twitter
- Okey
Jag loggade in på twitter och såg att det var många som hade skrivit till Zayn. Jag kollade på hans twitter och såg att han hade lagt upp en bild på sig själv och Hannah. Han tog en bild på dom när dom kramades eftersom han inte ville visa ansiktet. Jag kollade på några fans som hade skrivit till han det var en som skrev " hey have you forgot Jessica she is your girlfriend and you two are getting married so stop it!" Jag kämpade för att inte börja gråta. Jag kollade om han hade lagt upp någon mer bild på dom det hade han. En bild när dom skrattade men han täckte fortfarande ansiktet. Det var nu jag inte kunde hålla tårarna borta. Jag skulle göra ett tweet men jag ångrade mig lika snabbt och tröck ner rutan. Jag kollade mot Harry som såg riktigt arg ut. Han kollade mot mig och såg att jag grät han kramade snabbt om mig. Jag torkade bort tårarna och reste mig upp och tog ett glas vatten. Jag satt mig ner brevid Harry igen och kollade igen på twitter det var inget nytt. Jag hörde hur dörren öppnades och in kommer Zayn och ingen mindre en Hannah. Dom skrattade till och jag kände hur ilskan kokade inombords. Jag kollade mot Harrys håll han såg inte heller glad ut. Jag stängde snabbt igen datorn och såg dom sätta sig i vardagsrummet. Han sa inte ens hej till oss kollade inte ens åt vårt håll. Harry reste sig upp och var på väg in till vardagsrummet men jag hann stoppa han.
- No don´t do it
- But he can´t do this to you
- Just don´t
Jag tog datorn och vi gick in till sovrummet. Jag stängde inte dörren utan jag hade den öppen så vi kunde höra dom. Vi satt tysta i sängen och hörde på när dom skrattade.
- I love your humor
Jag hörde Hannah säga det och jag kände hur jag bara ville slå till henne. Har hon inte fattat att Zayn inte var hennes längre utan han var min. Jag kollade mot Harry och han stog vid dörren och var beredd på att gå till dom. Jag orkade inte stoppa honom utan han gick ut till dom. Jag gick tätt bakom och kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag hörde hur dom vart tysta. Jag märkte inte alls att Harry hade stannat så jag gick rakt in i hans rygg. Jag kollade snabbt upp mot Harry och log lite svagt.
- Zayn can you come?
Zayn reste sig upp och kollade mot mig. Han såg att jag inte alls var glad. Dom gick iväg och jag såg att Hannah kollade upp mot mig. Jag gick in till köket och torkade bort tårarna. Jag hörde hur någon stog brevid mig jag kollade upp och kollade åt sidan där stog Hannah. Det var nu eller aldrig. Nu skulle hon allt få höra.
-Are you okey? Hannah kom närmare mig. Jag backade undan från henne
- No it´s not okey. Why can´t you just realise that Zayn is my fiance. We are getting married in November
- I´m not stealing him besides i don´t want him
- Then why are you with him?
- I don´t know
- Don´t do anything to him or you getting in big troubles
- Like you could do anything to me your just a bitch
Jag fick nog och gav henne en utskällning och hon skällde ju såklart tillbaks. Killarna kom in och såg att vi två stog och bråkade. Harry drog undan mig och Zayn drog undan Hannah. Varför drog han inte undan mig för? Jag hörde hur Zayn försökte lugna ner Hannah. Jag kollade mot Harry och tårarna rann nerför ansiktet. Jag kramade om honom.
- Jessica?
Jag kollade bakåt och där stog Zayn med Hannah. Dom höll varandra i händerna. Det var droppen.
- What?
- Why do you guys have to fight all the time?
Jag svarade inte utan torkade bort tårarna som bara rann. Jag tog ett djupt andetag och försökte säga något men det gick inte.
- Jessica why?
- Why don´t you aks your new girlfriend she seems to mean the world to you and i´m nothing to you
Jag tänkte inte på att jag skrek. Jag tog snabbt upp mobilen och sprang in till sovrummet. Jag stängde snabbt dörren och satt mig ner på golvet och bara grät. Jag tror jag aldrig grinat så mycket någon gång förutom då när mamma dog. Jag försökte resa mig upp men jag hade inte alls någon ork i kroppen. Jag la mig ner på golvet och bara grät. Jag hörde hur det knackade på dörren.
- Babe please
- Leave me alone!
Jag hörde hur dörren öppnades in kom Zayn. Jag reste mig sakta upp för golvet och gick in till badrummet och låste dörren.
- Babe please forgive me
- Why? you still love her and not me so why should i?
- I don´t love her i love you
- Then why did you went out remember you were so scared to be home alone and then the pictures you guys took and when you didn´t notice me when you were home. Why should i trust you. Besides she never even loved you
Jag hörde hur Zayn blev tyst. Jag öppnade sakta dörren och såg att han inte satt kvar i sängen längre. Jag klev upp från dörren och gick sakta till vardagsrummet där alla killar satt. Jag torkade snabbt tårarna och försökte låta normalt.
- Hi Jessica, sa Louis glatt och kramade om mig
- What´s wrong your crying
Jag satt mig ner och Zayn kollade mot mig men jag berättade endå allt som hade hänt. Liam kollade surt mot Zayn.
- Zayn stop it!
- I´m so sorry i really am. Please Jessica we can go out for a walk and talk about it
Jag reste mig sakta upp och tog på mig skorna. Han skulle i alla fall få förklara allt som hänt. Vi gick ut till vår stig. Vi satt oss på en bänk och han började förklara allting. Om att det inte var han som la upp bilderna. Han bad om ursäkt flera gånger och till slut förlät jag han
- Promise me you never gonna make me cry again?
- I promise you that
Jag kramade om han och vi gick hem igen.
4 dagar senare: Julias perspektiv:
Jag vaknade upp på morgonen och kollade mot Harry. Idag var den stora dagen den 21:a september och vi ska gifta oss. Jag pussade Harry lätt på munnen och log. Han vaknade snabbt till och log mot mig.
- Today it´s the big day, sa jag till han och reste mig upp och gick in till duschen
Mamma skulle hjälpa mig med sminket och håret så jag duschade snabbt och kollade på klockan. Tolv var den och bröllopet började tre så stressad var jag nu. Jag torkade mitt hår och jag och Harry åkte till kyrkan vi skulle gifta oss i vi fick först se oss omkring och det var perfekt. Vi båda gick in till olika rum och mamma började med mitt hår. Det tog ungefär en timme men det vart så himla fint.
Mamma fixade sminket och klockan närmade sig tre. Jag fick hjälp med klänningen och vi började gå ner. Mamma hjälpte mig ner för trapporna. Jag skulle bli lämnad av pappa och det var det jag alltid önskat mig. Dom öppnade dörrarna och nu var det dags. Det var nu eller aldrig. Allt folk reste sig upp och Harry kollade mot mitt håll. Jag började gå och kom allt närmare Harry. Jag såg killarna stå vid Harry och Jessica stog brevid mamma. Jag log mot dom och gick till Harry och tog tag i hans händer. Och så började det.
- Do you Harry take Julia to be your wife and love her in sickness and in health
- I do
- And do you Julia take Harry do love in sickness and in health?
- I do
- You can now kiss your bride
Det var så magiskt det kändes som att tiden stannades. Vi tog tag i varandras händer och sprang ut ur kyrkan och stannade så alla fotografer fick ta bilder på oss. Vi kysstes igen och man hörde hur fotograferna tog massa bilder. Vi satt oss i en bil och körde iväg till ett hotell. Vi skippade festen som var efter eftersom dom skulle lämna London imorgon. Vi svängde in till hotellet och det var så vackert. Harry bar upp mig för trapporna och la ner mig i sängen. Han tog fram ett paket han hade. Han gav mig det och i där låg det världens finaste halsband. Jag kysste han och vi låg och mös i sängen enda tills vi skulle sova.
- I´m gonna miss you babe
- I´m gonna miss you too Julia
Jag kramade om honom igen och vi somnade till. Jag vaknade till på natten och tog av mig klänningen och la mig ner i sängen igen och låg och bara tänkte. Jag har den absoluta bästa mannen som finns. Han kommer jag inte träffa på en månad hur ska jag klara mig utan han? Jag får väll försöka
Jag somnade med ett leende på läpparna den natten.

Kapitel 19 och ni är enormt duktiga på att kommentera fortsätt med det!
Kapitel 20 imorgon kan säga att det inte är så långt kvar nu!

More Than This- Kapitel 18

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
- I love you even more
Jag kramade om Zayn och tänkte inte släppa taget i första taget. Jag hatade att se att han hade ont det var det värsta som någonsin kunde hända han. Jag låg brevid Zayn i sängen och somnade till.

Jessicas perpsektiv:
Jag vaknade upp av att Zayn hade rest sig upp. Jag kollade mot han och såg från sidan att han var alldeles blå i ansiktet. Jag reste mig upp. Zayn kollade mot mitt håll och log. Jag log tillbaks men såg att han var ledsen. Jag kramade snabbt om han.
- I just want to go home
- I know but i can ask the doctor i be right back
- No dont leave me!
Jag reste mig upp men Zayn tog tag i min hand. Jag hade aldrig sett han såhär rädd förut. Det var inte alls roligt att se.
- But i be right back i promise you
- Hurry
Jag gick snabbt ut och letade reda på Zayns doktor efter en liten stund hittade jag på han.
- Excuse me can you come with me
- Well of course
Vi gick in till Zayn som satt upp. Jag förklarade för honom att han ville hem och att jag kunde ta hand om honom. Efter ett tag så övertygade jag honom att jag verkligen kunde ta hand om honom. Så Zayn skrevs ut. Jag höll han i handen hela tiden. Jag körde hem till lägenheten och kollade hela tiden mot Zayn som kollade ut mot fönstret. Vi kom fram och jag tog Zayns väska som jag hade packat åt honom. Zayn tog tag i min hand och vi gick snabbt in. Zayn gick raka vägen in till sovrummet. Jag gick först in till köket och plockade undan lite disk som stog där och gick sedan runt och plockade tvätt från golvet som låg över hela lägenheten. Jag gick in till tvättstugan och startade igång tvättmaskinen. Jag gick in till sovrummet där Zayn var. När jag kom in satt han på sängkanten och grät. Han kollade upp mot mig. Och jag tyckte så synd om honom. Jag gick fram till honom och kramade om han.
- Im so scared, snyftade Zayn
- They arent going to hurt you anymore i promise you that
Jag reste mig upp och sa åt Zayn att vila. Han la sig ner och jag drog täcket över han. Jag pussade han på pannan. Han röck till. Jag hörde hur mobilen ringde jag sprang in till köket och kollade vem som ringde. Det var Julia. Jag tvekade först innan jag svarade. Jag svarade tillslut.
- Hallå?
- Hej Jessica vart är ni?
- Hemma men Zayn sover just nu
- Okej men du jag har en fråga till dig
- Fråga på
- Är vi kompisar igen?
Jag svarade inget först utan tänkte om jag ville ge henne en andra chans.
- Hallå Jessica?
- Va?
- Är vi kompisar igen? ger du mig en andra chans eller inte?
- Jag ger dig en andra chans men du måste lova mig att aldrig svika mig eller va så dum som du var
- Nej jag lovar bara så du vet så har jag saknat dig enormt mycket
- Roligt att höra
Vi pratade ut om allt som hade hänt. Hon berättade att hennes föräldrar var i London och att hon och Harry fick sova på soffan. Jag skrattade bara.
- Men du kan inte jag komma över eller kanske du kan komma över hit?
- Du kan komma hit för Zayn vill inte va hemma själv
- Okej jag kommer snart ska bara fixa mig lite
- Julia klockan är tolv och du är inte klar?
- Haha nej jag vaknade nyss
- Haha okej men hejdå
- Hejdå
Jag la undan mobilen. Jag gav henne en andra chans men det är den enda chansen hon får. Jag hörde ett duns ifrån sovrummet. Jag sprang in dit och såg Zayn på golvet. Jag hjälpte han upp till sängen och satt mig brevid han.
- Julia is coming over
- Oh so you are friends again?
- Yeah i guess we have to talk about everything
- Okey you guys do that but you guys are here right?
- I just said that she is coming over
- Oh my bad
Jag skrattade till och han försökte skratta men han hade för ont. Jag kom på att jag kanske ska fixa till mig lite innan Julia kommer. Jag tog på mig jeans och den stickade tröjan jag fick utav Louis och El
Tröjan var så skön. Jag kollade snabbt i spegeln och kammade igenom håret lite snabbt. Jag hörde hur det plingade på dörren. Jag öppnade och där stog Julia.
- Kom in
Hon kom in och vi satt oss i köket och började prata om allt som hade hänt. Det var så skönt att prata ut och att vi är kompisar igen det är ju också bra.
- Jessica jag gifter mig nästa vecka och du och Zayn är bjudna
- Åh tack
Vi fortsätte att prata och Julia pratade om Harry nästan hela tiden. Hon älskade verkligen honom.
Jag hörde att sovrumsdörren öppnades och inom kort stog Zayn i köket. Jag reste mig upp och kramade om honom.
- I cant sleep im to scared
- Babe, jag kollade upp mot han och kysste han
Julia hade rest sig upp och kom fram till oss. Jag släppte Zayn men han ville inte släppa mig. Så jag kramade om han igen. Min mobil började ringa så jag bad Julia svara. Hon nickade och gick fram till min mobil och svarade.
- Det är Niall
- Säg att jag kan ringa upp honom senare. Vad är klockan nu?
- Tre
- Okej men jag ringer upp han ikväll
Hon nickade och började småprata med Niall. Jag försökte komma loss ifrån Zayn men han höll fortfarande kvar mig.
- Zayn i cant stand see you like this
- Like what?
- You are so scared
Han släppte mig och gick in till vardagsrummet. Han satt sig sakta ner och slog igång tv:en. Han såg så ledsen och orolig ut jag kom på en bra idé. Jag bad Julia gå och göra Zayn sällskap. Hon gick och gjorde det. Jag tog fram mobilen och ringde till Zayns mamma han hade säkert saknat henne
- Hello?
- Hi there it´s Jessica
- Oh hi sweetie how are you?
- Im okey but can you come over Zayn has been abused and he wont talk to me or with the boys im getting so worried about him. I cant leave him because he is so scared and he is crying
- Not my little boy. I come right away
Jag la på och Julia skulle hem till Harry. Jag kramade om henne och hon gick. Jag såg att Zayns mamma kom. Jag kramade om henne och bjöd in henne. Hon kollade på Zayn som låg i soffan. Hon gick snabbt fram till Zayn och satt sig ner. Zayn såg att Trischa kom han satt sig hastig upp och kramade om henne. Jag lät dom vara själva eftersom Trischa måste få veta vad som har hänt och han kan säga allt till henne och mig med för den delen.
Zayns perspektiv:
Jag kollade upp och såg mamma jag satt mig hastig upp och kramade om henne. Tårarna började att rinna igen. Varför måste jag vara så rädd för?
- Mum im so scared
- Honey you know were gonna send the boys in to jail
- I hope so but i feel so bad for Jessica
- Why?
- Because she cant leave the apartment im to scared to be home alone
- My baby boy dont be scared im here now. Come over here and give me a hug
Jag kramade om mamma. Allting kändes så bra när jag pratade med henne. Jag reste mig sakta upp och gick in till köket där Jessica satt och bläddrade i någon skvaller tidning. Jag harklade till och hon kollade upp och log mot mig. Jag gick fram till henne och kramade om henne.
- Babe im so sorry if i force you to stay at home
- Zayn dont be i love to stay home with you.
Jag log och satt mig mitt emot henne.
- So any news?
- Nope
Mamma satt fortfarande kvar vid soffan och jag ville prata lite med Jessica.
- You wanna watch a movie with me and mum tonight?
- You mean that you want to go out to the city? when its dark? Jessica kollade chockat upp mot mig
- Haha yes now that mum is here i want to do something when shes with us
- Sure
- But my face Jessica i cant go out like this all the people gonna stare at me and the papparazis
- Hey your beautiful you can hide behind me or your mum if you dont want to show yourself
- Your the best
Vi skrattade till och jag kollade på klockan som var runt sex. Jag gick in till sovrummet och slängde på mig mjukisbyxor och en t-shirt. Jag gick ut och såg att mamma och Jessica stog och väntade på mig. Jag tog på mig en mössa och jacka sen drog vi ut och gick till stan. Jag kände hur oron steg i kroppen. Men den sjönk såfort Jessica tog tag i min hand. Vi kom in till stan och där var det en del folk. Jag gick bakom Jessica och täckte mitt ansikte. Det var en hel del papparazi fotografer ute som visste att vi skulle på bio. Hur kan dom få reda på allt hela tiden?
Vi kom fram till salongen och det var jättelång kö så vi ställde oss längst bak och väntade. Mamma stog bakom oss och pratade med en kompis som också skulle på bio. Kön rörde inte alls på sig vilket ledde till att jag började frysa.
- Zayn is it okey if i skip the movie and go with my friend and take a coffee?
- Sure mum but meet us here outside when your done
- But im gonna sleep at her house, hon log mot mig. Jag nickade och hon gick iväg
Jag huttrade till. Jag kollade mot Jessica som kollade på kön. Hon såg väldigt sur ut. Jag skrattade till och kom sen på att ingen hade ju vetat att det var Zayn som stog i kön. Inget smart drag såfort jag skrattade till kollade ett gäng tjejer mot mig. Jag ville inte alls visa mig.
- Jessica?
- What is it Zayn
- Those girls over there they are staring at me and i dont like it.
- Naaw Zayn come here
Hon sträckte fram sina armar och tog emot mig i en varm kram. Även om det är så kallt ute så är hon så varm. Jag kollade upp mot tjejerna och dom kollade fortfarande. Jag kramade om Jessica hårdare. Jag släppte Jessica och kön gick lite snabbare så vi gick framåt en meter sen stoppades kön igen. Jag kollade omkring och såg killarna som anföll mig igår. Jag frös till Jessica kollade oroligt mot mig.
- Zayn?
Jag hörde henne men kunde inte svara.
- Zayn?! jag hörde hur orolig hon lät på rösten.
Jag kollade mot henne och kollade sedan mot killarna. Dom kom åt vårt håll. Snälla säg att dom inte skulle kolla på bio också. Jo det skulle dom och dom stog nästan bakom oss. Jag kramade snabbt om Jessica. Jag kollade mot killarna dom såg mig inte tur.
- Jessica i dont want to be here
- Why?
- Please can we go the guys are here
Hon kollade omkring och fick syn på killarna hon nickade. Jag tog tag i henne och vi småsprang därifrån. Vi gick in till en affär och skulle handla lite godis och chips. Vi tänkte ha filmkväll hemma istället. Vi tog en korg och började fylla den. Jag gick bort bara en liten stund och skulle hämta chipsen vi skulle ha. Jag bad Jessica cänta för jag skulle komma tillbaks lika snabbt. Jag gick och hämtade chipsen och la ner det i korgen. När jag kom tillbaks så stog Jessica där och log mot mig. Jag gick fram till henne och kysste henne. Precis när jag gjorde det såg jag en blixt. Vi gick snabbt till kassan och betalade. Vi gick hem och slog igång American Pie alltid lika rolig. Efter filmen så låg vi och mös bara. Jag kände hur min mobil vibrerade jag tog snabbt upp mobilen och såg att Paul ringde.
- Hi Paul
- Hello Zayn how are you?
- Im feeling better your callin late whats wrong?
- Nothing just that next week you and the boys are going to America
- How long?
- One month
- Can Jessica come with us?
- No im so sorry
- Then i dont wanna come
- You have to you can call her every day
- Fine
Jag la på och reste mig upp för soffan och gick med arga steg in till sovrummet.
Jessicas perspektiv:
Jag kollade chockat mot Zayn som gick med arga steg in till sovrummet och slängde igen dörren. Jag gick sakta till dörren och knackade och öppnade dörren sakta. Jag såg Zayn ligga ner med ansiktet mot en kudde. Jag satt mig brevid han.
- Honey whats wrong?
Han satt sig sakta upp och kollade mot mig.
- Im leaving next week
- Where?
- America and you cant come with us
- How long?
- One month
Jag ska klara mig utan Zayn i en hel månad hur ska det gå? utan hans kramar? pussar?
- Im gonna miss you so much! but what date are you leaving?
- 22
- And your gonna miss my mums funeral, jag kollade ner mot golvet för mammas begravning var den första oktober och han kommer inte vara med.
Han kollade ledsamt mot mig och kramade om mig.
- I promise you i hate this i wanna be with you at the furneal
- I know but know you have your tour in America thats okey
- No it is not okey
Jag kollade bara mot han och log. Jag reste mig upp och tog fram mobilen och gick in på twitter eftersom det var så länge sen. Jag skrev " i hate this you dont know how much im gonna miss you...." jag såg att Zayn hade tagit fram mobilen och han kollade upp mot mig. Jag gick fram till fönsret och kollade ut. Jag kände hur en tår rann ner för kinden jag torkade snabbt den.
- Babe come over here
Jag kollade mot Zayn och han hade sträckt fram sina armar. Jag gick fram till han och kände hur tårarna började rinna. Han kramade om mig och jag bara grät.
- Why are you crying?
- Im gonna miss you so much and i miss my mum
- Babe, han kramade om mig hårdare och jag bara låg där och grät i hans famn.

Så kapitel 18 förlåt för att det kommer upp så sent. Men råkade somna efter jag kom hem från skolan men här har ni det!

More Than This- Kapitel 17

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
- Zayn i love you so much
- And i love you too but does it hurt alot?
- Yeah it does
Han bärde mig in till sovrummet och la ner mig i sängen. Hur perfekt kan han va egentligen? Jag ska gifta mig i november med Zayn.

Harrys perspektiv:
Jag vaknade upp av att Julia hoppade i sängen. Jag gnuggade ögonen och kollade mot klockan. Den var bara åtta och hon är uppe nu. Jag tog tag i hennes ben och drog ner henne i sängen.
- Why are you up so early?
- Because my mum and dad are coming today
- What?
- They are coming at 1 o´clock
Jag reste mig snabbt upp ur sängen och sprang in i duschen och duschade av mig. Hon har inte sagt ett dugg om att hennes föräldrar kommer och jag och hon ska gifta oss om en vecka. Jag har fortfarande inte sagt det till någon men jag ska ringa killarna idag och berätta det. Jag gick ut ur duschen och klädde på mig lite snabbt. Jag kollade på klockan bara kvart i nio. Jag gick in till köket där Julia satt redan och åt på sin macka. Jag log mot henne men hon såg mig inte utan hon fokuserade på hennes macka som hon åt på. Jag öppnade kylskåpet och tog fram mjölk och hällde flingor i en skål. Jag satt mig brevid Julia och började att äta. Hon höll på med mobilen därför hon inte såg mig.
- Hey babe look here
Julia gav mig hennes mobil och visade vart jag skulle läsa det var Zayn som hade skrivit något på twitter jag kollade mer noga och läste högt
- Crazy day some wierd guys were following me and Jessica that´s sick, but today it´s a new day and new things to do
Jag gav Julia mobilen igen. Zayn är också uppe tidigt. Jag passade på att ringa han och säga att jag ska gifta mig nästa vecka.
- Vas happnin Harry?!
- Nothing much Julia´s parents are coming today
- Cool
- Yeah but here´s the thing i´m getting married next week and your invited
- How about Jessica?
- She is also invited
- What time does it start?
- At 4 o´clock be there
- We will but remember be at the studio today at 12 o´clock
- I forgot that but okey bye!
- Bye
Jag la på och gick in till Julia som fortfarande satt vid köksbordet. Jag kollade upp mot klockan 10.25 jag skulle vara vid studion vid tolv.
- Babe i have to go at 12
- Where?
- To the studio is that okey?
- Yeah it´s okey i promise you
Hon kollade upp och log mot mig. Jag lyfte upp henne från stolen och kramade om henne. Tänk om en vecka så kommer hon heta Julia Styles hon kommer bara vara min. Vi gick och satte oss vid soffan och kollade på tv:en. Klockan blev halv tolv jag reste mig upp och satte på mig skorna. Julia stog bakom mig.
- I´ll be home at 4
- Okey
Jag kysste henne och gick sedan ut till bilen. Jag åkte iväg till studion. Klockan var bara kvart i när jag kom fram. Jag gick endå in och när jag kom in så var bara Louis och Niall där. Jag kramade om dom och slog mig ner på en av stolarna och började sjunga lite för mig själv. Klockan blev tolv och alla hade kommit. Jag gick först in och sjöng dom delar jag skulle sjunga själv och sen gick alla in och sjöng tillsammans.
Julias perspektiv:
Klockan närmade sig ett och jag hörde hur det knackade på dörren. Jag sprang fram till dörren och öppnade där stog mamma och pappa. Jag kramade om dom och lät dom komma in. Vi satte oss ner i soffan och började prata. Mamma fick syn på ringen
- Gumman vad är det där för ring?
- Jag och Harry ska gifta oss nästa vecka
- Åh grattis! mamma kramade om mig men pappa såg lika sur ut som vanligt
- Pappa vad är det nudå?
- Nej inget grattis gumman.
- Hur är det mellan dig och Jessica nu? mamma kollade på mig frågandes jag kollade snabbt ner
- Hennes mamma har dött och vår vänskap kommer inte funka något mer vi kommer inte va kompisar längre.
- Men gumman då, mamma kramade om mig
Jag kunde säga precis allt till mamma och pappa precis allt. Dom undrade ju såklart vart Harry var jag sa att han skulle komma snart. Jag reste mig upp och gick in till köket och tog fram lite fikabröd. Jag gjorde iordning kaffe och ringde upp Harry eftersom klockan var fyra och han skulle komma hem nu.
- Babe where are you?
- I´m in the car right now i´ll be home in 20 minutes
- Okey miss you babe
- Miss you too
Jag la på och gick in med fikat och kaffet till mamma och pappa.
- Vänta jag kan hjälpa dig med det där, sa pappa och tog fatet med fika på.
- Tack Harry kommer hem om 20 minuter
- Okej
Vi högg in på fikat och jag hörde att Harry kom hem. Jag gick snabbt till dörren och kramade om han. Jag frågade han om han var redo att träffa mina föräldrar. Han nickade. Vi gick hand i hand och jag presenterade Harry för mamma och pappa. Vi slog oss ner i soffan och började prata om allt. Dom gillade verkligen Harry och det var så skönt. Vi pratade om bröllopet och ja om allt.
Klockan började bli mycket och vi hade bara suttit vid soffan. Jag kom på att tänka på vart dom skulle sova.
- Mum dad where are you going to sleep?
- Here
Jag började prata på svenska och sa att jag och Harry kunde sova på soffan men det ville inte dom men jag sa emot så tillslut fick jag som jag ville.
Jessicas perspektiv:
Jag kollade mot klockan. Fem över sex och Zayn var fortfarande inte hemma. Jag kände hur oron steg i kroppen. Vart kan han va egentligen? Jag ringde upp Zayn men han svarade inte. Jag ringde snabbt Niall han svarade efter bara några sekunder. Han hörde hur orolig jag lät.
- Where´s Zayn?
- He´s not at the studio
- Then where is he?
- I dont really know have you tried to call him?
- Yes
- I dont know but were going to find him i promise you that.
- Can we meet somewhere?
- I can come then we can go and look for him
- Do that
Jag la på och försökte ringa Zayn igen. Inget svar. Alla hemska tankar kom upp i huvudet. Tänk om killarna hade fått tag i honom och försökt skadat honom. Jag skakade av mig tanken och gick snabbt in till sovrummet och tog på mig en av Zayns tröjor och mina blåa jeans. Jag satt upp håret i en boll och gick sedan ut och mötte på Niall. Jag kramade snabbt om han och vi gick runt och letade. Det var riktigt kallt ute idag och jag ville bara hitta på Zayn så fort som möjligt. Jag kollade mot Niall som såg orolig ut. Jag kände hur mobilen vibrerade jag stannade till och tog snabbt upp mobilen. Det var Louis som ringde.
- Hi Louis
- Hi there where are you?
- Looking for Zayn he is gone i cant find him
- Are you alone?
- No im with Niall
- Oh okey but me and the boys can help you, including Harry
- Okey bye
Jag la snabbt på och försökte ringa Zayn igen. Fortfarande inget svar. Vi letade runt hela stan innan jag kom på. Stigen. Där vi alltid brukar gå där kanske han är. Jag tog tag i Nialls hand och drog med han till stigen. Jag kollade överallt och gick sedan in till skogen. Jag såg en skugga av någon. Jag gick längre framåt och såg nu klart och tydligt vem det var. Jag sprang allt vad jag kunde fram till Zayn som låg där alldeles blåslagen och blodig. Jag såg att hans mobil låg en längre bit bort ifrån han. Jag tog upp Zayn i min famn. Niall satt sig brevid mig och ringde till akuten
- Who did this to you? sa jag och tårarna började falla
- No one, sa Zayn svagt och kollade upp mot mig
- Zayn please tell me
- Those guys from yesterday
Jag sa inget utan kände hur ilskan kokade inombords. Nästa gång jag ser dom då ska dom allt få igen. Jag kramade om Zayn och hörde ambulansbilen komma. Jag reste mig upp och dom tog med sig Zayn till akuten. Jag sa till dom att jag skulle komma senare. Jag såg hur ambulansbilen åkte iväg. Tårarna började strömma ner för ansiktet. Niall kramade om mig vi gick till hans bil och körde iväg till akuten. Vi fick sitta i väntrummet och vänta. Jag hörde hur resten av killarna kom. Jag reste mig upp och kramade om dom. Jag såg sen att Harry och Julia också kom. Harry kom fram till mig och kramade om mig. Jag kollade på Julia som såg orolig ut. Jag ville så gärna säga förlåt till henne men på något sätt så skulle inget bli som vanligt igen. Jag satt mig ner brevid Liam och lutade huvudet mot hans axel. Han kollade mot mig och log. Jag kände hur någon tog tag i min arm. Jag reste mig hastigt upp och såg att det var Julia. Hon kollade på mig med tårfyllda ögon.
- Jessica även om vi inte är kompisar längre så kommer jag alltid finnas för dig. Det vet du
Jag kollade mot henne och log. Jag klarade inte av att se henne när hon grät. Jag satt mig närmare henne och kramade om henne.
- Tack Julia men du behöver inte gråta något mer han kommer klara sig.
Hon kollade upp mot mig och log. Jag lutade mig mot Liams axel igen. Jag somnade till och väcktes bara några minuter efter av att Liam reste sig upp.
- Where are you guys going?
- Zayn he is awake, sa Louis och gick iväg
Liam räckte sin hand mot mig, jag tog tag i hans hand och han drog mig upp för stolen. Jag väntade utanför rummet. Jag tänkte att jag kunde överraska honom. Liam gick och öppnade dörren och jag gick in till Zayn. Han kollade upp och log mot mig. Jag gick snabbt fram till honom och kysste han.
- You dont know how worried i was
- I´m so sorry Jessica
- It´s all okey because i now that you are safe now. I love you so much
- I love you even more
Jag kramade om Zayn och tänkte inte släppa taget i första taget. Jag hatade att se att han hade ont det var det värsta som någonsin kunde hända han. Jag låg brevid Zayn i sängen och somnade till.

Kapitel 17 uppe nu, ni ska veta att jag redan börjat med nästa novell jag ska skriva på. Kommer nog bli klar med More Than This den här veckan så kommer ni få nästa novell i slutet av den här veckan. Låter bra tycker jag!

More Than This- Kapitel 16

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
- Om vi löser det här kommer det säkert komma ett nytt bråk efter det. Förstår du inte det?
- Men hallå bästavänner bråkar och löser det vet inte du det?
- En äkta vän skulle för det första aldrig tvinga med sig en till ställen man inte vill.
Jag kände hur vi började bråka igen och jag som ville lösa det här.

Julias perspektiv:
- Vafan Jessica jag vill ju bli kompis med dig igen men du dissar mig totalt. Förstår du inte att jag vill fixa det här?
- Varför ringer du då inte mig för eller ens skriver grattis till mig så ja jag vet inte.
- Men du skulle endå inte svarat så vad var det för mening med det?
- Jo jag skulle visst ha svarat men nu är det min födelsedag och jag orkar inte med någon drama. Förlåt men jag kan verkligen inte vara kompis med dig för det blir lika igen jag vet det.
- Men om det inte blir det då?
- Ja då vet jag inte
- Men snälla vi kan pröva en gång till?
Jessica mumlade något men jag hörde inte alls vad hon sa. Jag kollade på henne frågandes och såg att Harry kom ut och såg mig. Jag kollade mot han och log han besvarade den. Han kom närmare och viskade i mitt öra.
- What are you doing here?
- Trying to fix everything
- And how does it going?
- Not good
Jessica kollade upp mot mig och kollade förvånat mot Harry. Hon gick mot dörren men jag hann stoppa henne.
- Ska vi försöka igen eller inte?
Hon svarade inte utan gick bara in utan en min. Jag kollade mot Harry och han såg att jag var sårad. Han sprang fram till mig och kramade om mig.
- Do you really have to be here?
- We can go home just let me get my jacket then we can go.
Han hämtade jackan och sedan gick vi hem till lägenheten. Jag gick raka vägen in till sovrummet och slängde mig ner i sängen och började gråta. Harry la sig ner brevid mig och kramade om mig.
Jessicas perspektiv:
Jag gick raka vägen in igen och såg att killarna kollade på mig. Jag kollade fövånat mot dom.
- What? sa jag och Zayn kom fram till mig. Han kramade om mig och jag var fortfarande frågande
- What happend? Louis kom frågandes fram till mig.
- it was Julia but we dont have to worry about her anymore
Jag gick in till köket och tog fram tårtan som stog i kylen. Jag såg hur min mobil lös upp och det var ett sms från Julia jag suckade och tänkte efter om jag verkligen skulle öppna och läsa det. Jag la undan mobilen igen och tänkte att hon inte skulle få förstöra min dag. Jag tog fram fat och skedar men kom på att Liam var rädd för skedar så han fick en gaffel jag kom ut med tårtan och faten till killarna. Dom kollade inte ens mot mig jag som kämpade för att inte tappa något. Jag skärde upp tårtan och killarna högg in på den på en gång. Efter vi hade ätit upp var det dags för presenterna. Jag öppnade Louis först i det låg det ett linne och en stickad tröja.
- I love it thank you Louis
- It was from El also just so you know
- Haha say thanks from me to her then
Han nickade och jag fortsätte att öppna presenterna tillsist var det bara Zayns kvar. Jag fick ett kuvert och en liten ask och ett stort paket. Jag öppnade först det största paketet i det låg det en stor nallebjörn och en stor tröja eftersom jag älskade att ha hans stora tröjor och sen nya skor. Han visade att jag skulle öppna kuvertet först. Jag öppnade det och i där låg det en lapp. Jag tog upp det och läsde upp det för killarna.
- Happy birthday babe. It´s your day today and i have a huge surprise for you it´s in the box and i just wanna say that i love you so much!
-Aaaaaw, hörde jag killarna säga i kör.
Jag kollade upp mot Zayn och log och kramade om han. Zayn tog fram asken och ställde sig ner på knä. Jag kollade förvånat på han och kollade sedan på killarna som satt och höll varandra i händerna.
- Jessica from the first time we met i fell for you it was love at first sight. Your my everything. I love you to the moon and back. So Jessica do you want to marry me?
Jag fick glädjetårar och började hoppa glädjehopp.
- YES, sa jag och han satt på ringen på mitt finger. Jag hoppade på han och kysste han.
Killarna hoppade upp och ner för soffan och sprang ett varv runt lägenheten av lycka. Jag gick in till sovrummet och hämtade datorn och gick ut till vardagsrummet där killarna äntligen hade lugnat ner sig.
- Jessica you know that i love you, Louis kollade med sina valpögon mot mig
- What do you want?
- The computer
Vi skrattade till och jag gav datorn till Louis först. Han gick in på twitter först och skrev där " happy birtday Jessica and a huge congratulation to you and Zayn! :D"
- There im done now you can have it Jessica
Han lämnade över datorn till mig och jag gick in på facebook och twitter. Där var det många som hade skrivit grattis till mig jag svarade inte på alla för det skulle ta resten av natten. Jag kollade på klockan och den var redan över tio. Vi slog igång en film. Jag lät killarna välja en film och såklart så tar dom en rysare. Jag kröp ihop mig under en filt brevid Zayn. Jag var den enda som skrek till när det hände någonting läskigt. Killarna bara skrattade åt mig. Jag gömde mig tillslut under filten och lutade mig mot Zayn. Jag kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre men jag försökte hålla mig vaken men såklart så somnade jag. Jag vaknade till av att jag låg själv i soffan och det var mörkt i hela lägenheten. Jag sträckte på mig och kollade på mobilen 04.58 visade den. Jag såg att jag hade fått ett sms från Niall jag öppnade upp det " hi you fell alseep while we were watching the movie and we didnt wanna wake you up just so you know :)" jag la undan mobilen och la mig ner i soffan igen jag hade inte alls orken att ta mig upp. Jag somnade snabbt om igen. Jag vaknade av att solen lös mot mina ögon. Jag gnuggade mina ögon och satt mig upp och kollade omkring. Mobilen vibrerade jag tog snabbt upp den och såg att Zayn ringde jag svarade snabbt.
- Hi
- Hi Jessica im not at home right now but i be back in about two hours
- Where are you?
- At the studio with the boys
- Okey how much is it?
- 2 o´clock
- Oh my god that much
- Haha you just woke up?
- Yeah but i have to go and take a shower now
- Bye babe
- Bye love you
- Love you too
Jag reste mig uppför soffan och gick in till badrummet och tog en snabb dusch. Jag gick ut ur duschen och gick till sovrummet och kollade i garderoben. Jag tog fram en söt klänning och en kofta över eftersom det var kyligare ute nu.
Jag gick in till köket och kollade i frysen och tog fram kyckling och strips. Jag lät kyckligen tina medans det tinade så slog jag igång tv:en inget att kolla på så jag stängde av. Jag kollade på klockan nu var den tre så lika bra att börja med maten. Klockan blev fyra och jag hörde hur dörren öppnades. Jag brydde mig inte så mycket eftersom jag hörde att det var Zayn som kom hem. Jag dukade fram på bordet och tände några ljus. Jag satt mig ner vid bordet och väntade på att han skulle komma. Han kom efter en liten stund.
- I´m home
- I can see that now come on lets eat
Vi började att äta och maten tog slut på mindre än en kvart. Vi båda pustade och reste oss sakta upp. Vi plockade bort allt från bordet.
- That was so good, Zayn kramade om mig
Vi hjälptes åt med disken och när vi var klara gick vi in till sovrummet och la oss ner. Jag la mig närmare Zayn och vi flätade ihop våra fingrar med varandra.
- When are we going to have the wedding?
- In November maybe?
- that sounds good because in october its the funeral
Jag hade inte alls tänkt på det där som hade hänt med mamma så fort jag sa om begravningen kom tårarna
- It´s okey to cry you know that, sa Zayn och kysste mig
Jag lugnade ner mig så fort han sa det. Jag reste mig upp från sängen och kollade i spegeln. Jag kollade på klockan och den var bara sex så jag föreslog at vi kunde gå ut och gå eftersom det var soligt ute. Vi gick ut och gick längs en stig som vi alltid brukar gå vid för där är det aldrig några papparazis som går efter oss. Vi började gå där och vi njöt utav tystnaden. Zayns mobil började ringa. Vi stannade till och han tog upp den och började prata. Han lät väldigt glad när han pratade. Jag satt mig ner på en bänk och tog upp mobilen och precis när jag tog upp mobilen så ringde Liam.
- Wow now you were fast
- Haha i just picked up my phone thats why
- Oh so what you doing?
- In a park and waiting for Zayn
- What is he doing?
- Talking on the phone
- With who?
- I dont know but i can text you later
- You do that but i have to go now
- Okey bye
- Bye
Vi la på och han stog fortfarande upp och pratade. Jag tog ett kort på ringen och la upp det på twitter " im so happy! :')"
Det var redan några som sa grattis och vissa som hatade på en men det är jag så van vid nu så jag brydde mig inte helt enkelt längre. Jag smsade Louis och sa att jag hade tråkigt och att han skulle underhålla mig.
Han svarade bara några sekunder efter " why? arent you with Zayn?" " yes but he is talking on the phone" "oh you wanna know one thing? of course you would i love carrots and i want a carrot and El she´s mine! " " hahaha good one ;)"
Jag började spela angry birds på mobilen och tröttnade och kollade upp mot Zayn som fortfarande pratade i telefonen han har gjort det i en halvtimme nu. Jag reste mig upp och började gå sakta till stan. Zayn såg mig och sa snabbt hejdå och sprang fram till mig.
- Where are you going?
- To the city, mumlade jag och fortsätte att gå
- I´m so sorry it was a friend
- A friend? yeah right, jag började gå snabbare och vi kom till stan där det var en hel del folk.
Jag kollade omkring för att se om det var något speciellt på stan. Jag vart omringad utav folk och jag såg inte Zayn någonstans. Jag fick knappt någon luft för allt folk stog så tätt omkring mig. Jag skrek till och kände hur någon tog tag i min hand och drog ut mig. Jag kollade snabbt upp och där stog Zayn. Jag kramade snabbt om han. Innan vi visste ordet av det var båda vi omringade utav några killar den här gången som vi inte alls kände igen. Dom såg farliga ut så jag höll i Zayn hårdare. Jag kände hur någon drog mig i ena armen. Jag försökte stå still men drogs sakta med. Jag höll hårdare i Zayn. Som tur var så höll Zayn kvar mig och jag fick balansen igen.
- What do you guys want? hörde jag Zayn skrika till dom
- Your girl she is very beautiful and we dont want you hear, sa en av killarna och gick närmare oss
- Never you cant take her away from me
Killarna gick närmare och närmare mot oss. Jag kollade snabbt runt och såg en liten springa jag tog tag i Zayns hand och sprang ut för springan. Vi sprang allt vi kunde ut från stan. Killarna följde efter oss fortfarande. Jag sprang i mina klackar så det gjorde riktigt ont men jag ville inte att dom skulle få tag i oss. Vi kom in till stigen igen och såg inte killarna längre så vi började gå som vanligt igen.
- Jessica im so sorry that it took so long
- No it´s okey dont worry about it.
- How much is it now?
- 8 o´clock
- Is the London Eye still open? jag kollade mot han och han nickade
Vi gick sakta men säkert in till stan igen och kollade om killarna var kvar det var dom men dom stog med ryggen mot oss. Vi började småspringa till London Eye. Vi gick snabbt in i en vagn och satt oss ner. Jag satt mig i Zayns knä och kollade ut. Jag såg att killarna hade fått syn på oss och gått in i en annan vagn. Jag petade Zayn på armen och pekade mot killarna. Jag kände hur rädslan kom igen. Zayn kramade om mig och så fort det var vår tur att gå ut ur vagnen så sprang vi allt vad vi kunde hem. Killarna var hack i häl på oss. Jag kände hur det började svida rejält på fötterna men jag ville inte att något skulle hända Zayn så vi bara sprang och sprang hem. Vi öppnade snabbt dörren till byggnaden och låste upp lägenheten. Jag slängde mig ner för soffan och tog av mig skorna. Jag blödde från en av tårna. Det gjorde så ont. Zayn såg på min ena fot och hämta ett plåster och plåstrade om mig. Jag kramade om han.
- Zayn i love you so much
- And i love you too but does it hurt alot?
- Yeah it does
Han bärde mig in till sovrummet och la ner mig i sängen. Hur perfekt kan han va egentligen? Jag ska gifta mig i november med Zayn.

Kapitel 16 kommer komma ut ett kapitel imorgon och nu kommer det bli bättre uppdatering igen så nu har ni något att läsa på! ;D