Kiss you-Kapitel 3

publicerat i Kiss you(avslutad);
Senaste:
Jag loggade snabbt in på facebook innan jag startade igång en film som jag kollade på tills jag somnade.
"Gumman det är dags att vakna nu." Jag blinkade trött några gånger innan jag tog upp mobilen som visade 03.00. Jag gäspade högt och satte mig sedan upp i sängen. Idag så ska vi till London. Jag kan knappt förstå det själv. Jag reste mig tillslut upp ur sängen och drog på mig min rosa onepiece och satte upp håret i en enkel boll. 
"Ta med dig väskan ner på en gång också." Sa mamma och gick sedan ner igen. Jag tog upp min väska som låg på golvet och bar ner den till hallen. 
"Är du beredd nudå?" Frågade mamma och räckte över en tallrik med två mackor på som jag vänligt tog emot.
"Jag är mer än beredd. Är så glad fast det kanske inte märks men jag kommer börja gråta som bara den på konserten." Sa jag och kände återigen ett lyckorus fara genom kroppen.

"Yes vi är äntligen framme!" Sa jag uppspelt och tog upp min väska. 
"Vi har hela dagen framför oss så vad vill du göra då?" Frågade mamma och lade in våra väskor i en taxibil som vi sedan satte oss ner i.
"Shoppa och utforska lite."
"Det låter som en toppen idé." Sade hon och berättade sedan till taxichauffören vart vi skulle.
Några timmar senare:
"Tack mamma!" Sa jag glatt och kollade på min första Victoria Secret påse. Vi hade nu vart och shoppat i flera timmar och var nu på väg till Starbucks.
"Så du har det roligt just nu i alla fall?" Frågade mamma och öppnade dörren till Starbucks.
"Ja det är så mycket roligare att vara här än att vara i tråkiga Sverige som det aldrig händer någonting vid."
"Two hot chocolates." Sa mamma och kvinnan i kassan ställde sig och gjorde iordning dom. Hon betalade och vi satte oss ner vid ett runt bord och började prata om morgondagen. Jag kommer förmodligen inte kunna sova någonting bara för att jag är så spänd. Vi satt inne vid Starbucks i kanske en timme och pratade om allt. Det är så skönt när bara jag och mamma umgås för då kan jag verkligen prata med henne och hon lyssnar alltid på mig. Hon kan lita på mig och jag kan lita på henne.
"Så ska vi bege oss tillbaks till hotellet så vi kan duscha och fixa oss till middagen?" Frågade mamma och ställde våra koppar på brickan.
"Självklart." Svarade jag och tog på mig min jacka.
Vi gick med en rask takt tillbaks till hotellet där vi bestämde att mamma skulle duscha först. Medans hon duschade tog jag på mig mina springkläder och begav mig ut. Min första joggingtur i London. Att bara få komma ut och jogga det är så skönt. Jag startade en låt och började sedan att jogga. Om jag fortfarande hade vart hemma i Sverige då hade jag fått suttit själv under lektionerna eftersom att Lesley också är i London. Undrar om hon också ska på konserten som är imorgon. Det ska hon förmodligen inte. Undra vilka platser det är imorgon som vi ska sitta på. Jag funderade väldigt mycket om morgondagen och tänkte inte alls på vilken eller vilka som gick framför mig. För helt plötsligt så hade jag sprungit in i någon eller något.
"I'm so sorry." Sa jag snabbt och reste mig sedan upp för att se vilken jag hade sprungit in i.
"It's okay it was my fault. I didn't watch where I was going." Log killen med dom perfekta blåa ögonen och det blonda håret som låg perfekt.
"No actually I was the one who didn't Watch where I were running."
"What's your name?" Frågade han och det kom som en chock. Vill han veta vad jag heter?
"Felicia Eriksson and you are Niall Horan." Sa jag och kände hur ett glädjetjut var på väg att komma men jag försökte hindra det så gott som möjligt.
"And you must be a fan." Sa han och log vänligt.
"That's true."
"So your going to one of our Concerts?"
"Yes one tomorrow and then in Sweden aswell."
"So you're Swedish?"
"Yes born and raised in Sweden."
"That's awesome. So do you have twitter?"
"My name on twitter is OfficialFelicia." Svarade jag snabbt. "I better run back to the hotel now."
"It was fun meeting you."
"It was fun meeting you too." Log jag och började sedan jogga tillbaks till hotellet. Inne i rummet satt mamma och sminkade sig.
"Så nu är du tillbaks. Var det skönt att jogga?"
"Ja och du ska bara veta vad som nyss hände mig." Sa jag och började hoppa omkring.

Förlåt för att ni fått väntat men har inte orkat att tänka på bloggen haft så mycket i skolan så det är sjukt. Har i alla fall köpt en ny dator så nu har jag en bärbar dator som rosa. Är supernöjd med denna dator!! :D Konstigt kapitel men ja det kan bli så ibland :) Hope you liked it! :)xx
 

Kiss you-Kapitel 2

publicerat i Kiss you(avslutad);
Senaste:
Jag suckade högt och gick och tog på mig skorna. Den här dagen kommer säkert kännas långtråkig. Vi går i en snabb takt till bussen men det slutar upp med att vi endå får vänta på den. Den kommer aldrig i tid och väl på bussen så brukar alla stirra ut oss. Vi hittade snabbt på en plats och vi började diskutera om vad våra barn skulle heta om vi skulle få barn med någon av killarna i One Direction. Ja vi båda är directioners och vi är stolta över det. Jag tittade trött ut genom fönstret och märker att solen sakta kryper fram. Kanske blir det en fin dag idag trots allt. 
Senare:
"Vi syns imorgon då Lesley." Sa jag och kramade snabbt om henne och gick med raska steg ut till bilen där mamma satt och väntade. 
"Hej gumman. Hur var det idag i skolan då?" Frågade mamma.
"Helt okej men visste du att på onsdag så åker Lesley till London?"
"Hur ska jag kunna veta det?"
"Jag vet inte. Men jag vill dit igen ju."
"Det är mycket saker du vill ha." Suckade mamma och svängde in på en parkering. 
"Ja men nu ska vi leta efter en present till mormor." Sa jag och gick ut ur bilen.

 
Nästa dag:
Jag satte mig trött ner i sängen och drog upp SO boken ur väskan. Som att 6 timmar i skolan inte var nog. Nej för då får man en läxa att skriva om ett fattigt land och om ett rikt land. Tur att man bara går ett år till sen får man komma ut i "vuxenvärlden" som alla säger att det heter. 
Två timmar senare så var jag äntligen klar med uppsatsen. Visst den ska vara inne nästa vecka men bättre att göra den såfort som möjligt så man kan göra något annat. T.ex sitta vid datorn och bara ta det lugnt. Jag tog upp datorn som låg på golvet och startade igång den.
"Felicia kan du komma ner en stund." Sa mamma från nedervåningen. 
"Ja, vad är det?" Frågade jag när jag kom ner. 
"Kom och sätt dig här." Sa hon och klappade på platsen bredvid henne i soffan. Jag gjorde som hon sa och satte mig ner bredvid henne. Hon kollade på mig som att hon hade en väldigt god nyhet att berätta.
"Vad är det då mamma?" Frågade jag otåligt.
"Du och jag ska åka till London imorgon!" Sa hon glatt och tog upp flygbiljetterna. Två stycken flygbiljetter till London. "Men det är inte allt. Du och jag ska även se One Direction live!" 
"VA?! Oh my god! Driver du med mig nu eller?" Sa jag och kände ett lyckorus fara genom hela min kropp. 
"Nej det är sant så gå upp nu och packa dina väskor för vi far redan vid fyra på morgonen så bäst att du går och packar nu sen duschar." Jag svarade inte utan sprang snabbt uppför trappen och tog upp min rosa resväska och började sedan med packningen.
Till:Lesley♥-18.25
JAG OCH MAMMA SKA SE ONE DIRECTION PÅ TORSDAG!!!!!!!!!
Från:Lesley♥-18.26
Så ni ska till England ni också? :)
Till:Lesley♥-18.26
JAAAA!!! Alltså fatta jag ska få se dom 2 gånger! En gång i England och en gång i Sverige! Men nu ska jag duscha så vi hörs! :DD
Jag la ner mobilen på nattduksbordet och tog upp min handduk och dansade mig sedan in till badrummet.
En timme senare så satt jag i sängen helt klar. Jag tog upp datorn och gick direkt in på twitter.
 
Yaaay I'm so happy right now!!! London here we comeeeee!!! :DD
 
Jag loggade snabbt in på facebook innan jag startade igång en film som jag kollade på tills jag somnade.
"Gumman det är dags att vakna nu." Jag blinkade trött några gånger innan jag tog upp mobilen som visade 03.00. Jag gäspade högt och satte mig sedan upp i sängen. Idag så ska vi till London. Jag kan knappt förstå det själv. Jag reste mig tillslut upp ur sängen och drog på mig min rosa onepiece och satte upp håret i en enkel boll. 
"Ta med dig väskan ner på en gång också." Sa mamma och gick sedan ner igen. Jag tog upp min väska som låg på golvet och bar ner den till hallen. 
"Är du beredd nudå?" Frågade mamma och räckte över en tallrik med två mackor på som jag vänligt tog emot.
"Jag är mer än beredd. Är så glad fast det kanske inte märks men jag kommer börja gråta som bara den på konserten." Sa jag och kände återigen ett lyckorus fara genom kroppen.

Kort kapitel I know men så kan det bli ibland :) Hope you liked it! :)
 

Kiss you-Kapitel 1

publicerat i Kiss you(avslutad);
 
Felicias perspektiv:
"Dumma väckarklocka!" Sa jag tyst för mig själv och försökte förgäves hitta på snooze knappen vilket jag inte gjorde. Irriterat satte jag mig upp i sängen och stängde av väckarklockan. Klockan visade 06.05. Varför måste man gå till skolan för? Jag hatar att gå upp så tidigt på morgonen speciellt när sängen är så mjuk och skön.
"Det är dags för dig att gå upp nu så jag kan skjutsa iväg dig till Lesley vid halv åtta." Sa mamma och stängde dörren efter sig. Jag brukar alltid åka till Lesley eftersom att det inte brukar vara lika mycket folk som går på där vid bussen och vi brukar oftast ha turen att det finns platser. Jag gäspade högt och reste mig tillslut upp ur sängen och riktade mina steg till min garderob.
"Mamma vart är mina nya jeans?" Ropade jag och glömde totalt bort att min syster låg och sov fortfarande.
"Nere i tvättstugan." Svarade mamma tillbaks. Jag tog på mig mina vita mjuka tofflor och gick snabbt ner till tvättstugan och helt riktigt där låg mina blåa jeans som var helt nytvättade. 
"Kom ihåg nu Felicia att inte skrika om du vill något tänk på att Annie sover." Jag nickade bara på huvudet och gick sedan upp för trappen och började klä på mig. 
Några minuter senare:
Jag betraktade mig i spegeln och fixade till min tröja och gjorde sedan en tumme upp. Nu ska jag bara äta frukost sen borsta tänderna så är jag klar efter det. Jag gick ner för trappen och gick in till köket där mamma satt och drack på sitt kaffe medans hon bläddrade i morgons tidningen.
"Står det något intressant?" Frågade jag medans jag tog fram smöret.
"Nej inte så värst viktiga saker faktiskt." Svarade hon och log varmt. "Så idag tänkte jag hämta upp dig efter skolan så kan vi åka ner till stan och kolla efter en present åt din mormor."
"Okej det låter bra." Sa jag och tog en stor tugga av mackan.
Senare hos Lesley:
"Hej." Sa Lesley glatt och vände på sig snabbt. Hon gick säkert in till sitt rum det brukar hon alltid göra. Såfort jag kommer då hejar hon och sedan så går hon och fixar klart sig. Jag tog sakta av mig mina skor och gick sedan in till hennes rum där hon satt i sin obäddade säng och drog kammen igenom håret.
"Gissa vad?" Sa hon glatt och kollade på mig med en glad blick.
"Vad?" Sa jag trött.
"Jag ska till London på onsdag!" 
"Så du lämnar mig ensam i skolan då?"
"Ja men det är bara en vecka. Du klarar dig säkert."
"Ja men idag efter skolan så åker jag inte buss hem utan mamma hämtar mig så ska vi kolla efter en present åt mormor."
"Okej jag ska också ner på stan. Jag och mamma ska kolla efter en ny resväska."
"Alltså tänk om du träffar på någon av killarna i One Direction!" Sa jag och började fangirla.
"Ja men det tror jag inte."
"Du kan ju alltid hoppas på det."
"Ja men oh my god det är inte så långt kvar till konserten nu. Det är bara 78 dagar kvar."
"Jag veeet!"
"Aja nu är jag klar och vi måste gå till bussen nu så vi inte missar den."
Jag suckade högt och gick och tog på mig skorna. Den här dagen kommer säkert kännas långtråkig. Vi går i en snabb takt till bussen men det slutar upp med att vi endå får vänta på den. Den kommer aldrig i tid och väl på bussen så brukar alla stirra ut oss. Vi hittade snabbt på en plats och vi började diskutera om vad våra barn skulle heta om vi skulle få barn med någon av killarna i One Direction. Ja vi båda är directioners och vi är stolta över det. Jag tittade trött ut genom fönstret och märker att solen sakta kryper fram. Kanske blir det en fin dag idag trots allt. 
Senare:
"Vi syns imorgon då Lesley." Sa jag och kramade snabbt om henne och gick med raska steg ut till bilen där mamma satt och väntade. 
"Hej gumman. Hur var det idag i skolan då?" Frågade mamma.
"Helt okej men visste du att på onsdag så åker Lesley till London?"
"Hur ska jag kunna veta det?"
"Jag vet inte. Men jag vill dit igen ju."
"Det är mycket saker du vill ha." Suckade mamma och svängde in på en parkering. 
"Ja men nu ska vi leta efter en present till mormor." Sa jag och gick ut ur bilen.

Första kapitlet på den nya novellen hoppas ni stannar kvar och läser den. Ska försöka uppdatera mera på den här novellen! Take care! xx

Little Things- Kapitel 41

publicerat i Little Things(avslutad);
Senaste:
"So what have you two been doing today so far?" Frågade Niall och tog en stor tugga av sin chokladboll.
"Just laying in bed and watching some movies. What have you been doing?" Sa jag och log.
"Taking a shower and just chilling infront of my computer." Sa han med ett brett leende.
"That sound so relaxing." Sa Harry och drack ur det sista ur sitt te.
"I know and my bed was so comfy."
"Anyways are you guys done?" Frågade jag. Dom nickade.
Senare på gatan:
"So you guys are really following me all the way to the apartment?" Frågade Niall återigen.
"Yes Niall. We can't let you walk all the way home." Svarade jag och kollade ner på marken. Jag märkte att mitt ena skosnöre åkt upp. Jag satte mig ner på närmsta bänk och böjde mig ner för att knyta skon. 
"There we go. Now I'm done." Sa jag nöjt och tog tag i Harrys hand igen.
"That was fast." Log Harry. Jag nickade och log ännu bredare.
"Alice is that you?" Jag frös till och kollade försiktigt bak. Nej inte dom....

 
"I don't want to talk with them. Come on let's go." Sa jag och vände mig snabbt om påväg att börja gå men Harry hindrade mig. 
"You have to. Even if you don't want to." Jag suckade högt och gick fram till dom.
"What do you two want?"
"We just want to talk to you. Just let us do that." Sa mamma. Jag nickade på huvudet och vi gick bort en bit från killarna. Jag satte mig ner på bänken och placerade min blick på ett löv som låg placerat på marken.
"We have called you so many times but you haven't picked up. Why?" Frågade pappa och satte sig ner bredvid mig.
"Don't know." Svarade jag snabbt.
"We know that you don't want to talk with us but please just listen to us this one time." Bedjade mamma.
"Why would I? When I told you guys that I had cancer you didn't care! All you two cared about was school. How would I finish school with my cancer? That was all you two were thinking about. I don't want to listen to you two. So please don't let me sit here and listen to a bunch of apologizes because I know for sure that you don't mean it at all. But you guys never care. I have always been alone but not anymore because now I have my boyfriend and friends. I don't want you two in my life just accept that." Jag reste mig snabbt upp och kollade på deras chockade ansiktsuttryck. "And oh if you still care. My cancer is gone." Sa jag och gick sedan tillbaks till killarna.
"That went fast." Sa Niall och log.
"Well I can say like this. I don't think they will disturb me again." Jag log stort och vi gick sedan hem.
4 år senare:
"Darcy don't do that." Sa jag och tog tallriken ur hennes hand. Vilket inte var det smartaste draget jag gjort. Nu fick jag stå ut med att Darcy skulle lägga sig ner på golvet och gråta. Jag suckade lågt och satte mig ner på golvet bredvid Darcy. Försiktigt bar jag upp henne och försökte trösta henne så gott som jag kunde.
"I'm sorry Darcy but I don't want you to get hurt. You know that mommy loves you." Sa jag och torkade bort hennes tårar.
"I love you too mommy." Sa hon och sken upp i ett leende. 
"So what do you want to do when daddy gets home?"
"Barbie." Sa hon och var snabb uppe på fötterna och sprang in till sitt rum. Några sekunder senare så kom hon ut med tre barbie dockor. En med brunt lockigt hår. En med blondt rakt hår och den sista svart krulligt hår. 
"This one is for you." Sa hon och räckte över dockan med svart hår. Jag tackade och hörde hur dörren öppnades från hallen. Darcy kollade upp på mig med sitt bedårande leende och sprang snabbt ut till hallen.
"Daddy!" Hörde jag hennes ljusa röst säga. Jag gick in till hallen där Harry står och kramar om Darcy.
"Hello there sweetie." Sa han och bar upp henne på axlarna.
"Don't drop her now." Sa jag och kollade oroväckande upp på Darcy.
"Don't worry I won't drop her." Han log glatt mot mig och gick in till köket där han släppte ner henne på golvet och tog sedan upp en barbie docka. Han visste mycket väl om att Darcy älskade att leka med honom precis när han kom hem. Det är helt otroligt vad mitt liv förändrats. Det har gått upp och ner men Harry har alltid vart där vid min sida nomatter what. Jag älskar honom så otroligt mycket. Darcy. Vår fina dotter som fyller hela fyra år. Redan fyra. Hon växer upp så snabbt. Jag lever ett fantastiskt liv med folk som bryr sig om mig. Min cancer är borta förevigt. Känns så otroligt skönt att Darcy får ha en mamma som inte kommer dö. Jag kommer alltid vara vid hennes sida. Hon är ju trots allt min dotter. Livet har sina motgångar men man måste lära sig att hantera dom.
"Mommy come and play with us." Jag log stort och satte mig ner med dom och började leka.

Sista kapitlet. Hade inga idéer kvar alls längre så därför vart det sämst slut men ville avsluta denna såfort som möjligt eftersom att jag vill lägga upp dom nya kapitlen på den nya novellen såfort som möjligt. Bry er inte om felstavningar för det kommer det säkert finnas. Men nästa novell kommer vara dramafylld! Allt jag kan säga just nu :)

Little Things- Kapitel 40

publicerat i Little Things(avslutad);
Senaste:
"Okay so now we just go out there and rock on!" Sa Louis och vi höll med. Jag kollade bak och såg hur min mobil låg och lyste upp. Jag gick snabbt fram till den och såg Alice tweet. Ett leende spreds på mina läppar.
"Harry get your ass over here we have to go out now." Sa Niall och drog med mig. Jag gick lydigt efter dom och vi var snabbt uppe på scenen. Man blir alltid lika förvånad över hur mycket folk det brukar vara. Det är en sådan cool känsla när dom skriker ens namn och sjunger med i våra låtar. Att vi har fans runt om i världen är en sån härlig känsla. Att ha mina fyra bästa vänner med mig är också helt otroligt. Dom känns mer som att dom är mina bröder. Vi alla skyddar varandra från hat och hjälper alltid varandra. 
"Harry it's your turn in the song." Sa Zayn och jag kom tillbaks i nuet. Jag sjöng min vers i live while we're young och log igenom hela låten. Jag lever verkligen det bästa livet. 

Alice's perspektiv:
Jag suckade högt och satte mig trött upp i sängen. Att inte göra någonting idag känns riktigt skönt. Ännu bättre är att det är Harrys lediga dag idag vilket betyder att jag och han kan umgås idag med dom andra. Jag kollade ner bredvid mig och där låg Harry och sov. Jag tänker verkligen inte väcka honom utan idag så ska han få vila ut ordentligt. Jag reste mig så tyst som möjligt upp ur sängen och tog på mig en oversize tröja och gick sedan ut till köket där jag förberedde pannkakorna. Jag lyckades med dom flesta medans några blev lite brända. Nöjt tittade jag på pannkakorna som låg fint placerade på tallriken. 
Tre timmar senare:
"Let's watch a movie." Sa jag och la mig ner bredvid den nyvakna Harry.
"But weren't we going to watch a movie with the boys today?"
"No they wanted to be home." 
"Oh well yeah sure." Sa han. Jag log glatt och valde en film och la mig sedan ner bredvid Harry igen. 
"This is cozy." Sa Harry och tog upp mobilen.
"What are you doing?" Frågade jag och kollade på Harry som tog upp kameran på mobilen.
"Taking a picture. There look on instagram and twitter." Sa han nöjt. Jag gjorde som han sa och där var det en bild på våra fötter och filmen som visades. Texten löd såhär "It's my free day today so we're just laying in bed and watching some movies ;D Love ya @AliceAndersoon!!xxxx" "I love you too." Sa jag och la mig mer bekvämt i sängen. 
Två timmar senare:
"Harry we are going out to meet Niall now are you done yet?" Frågade jag och bankande samtidigt på badrumsdörren. 
"Yes." Svarade han och låste upp dörren. Jag log svagt och gick in till hallen där jag snabbt snörade på mina converse och drog över jackan. 
"But the papparazis.." Sa Harry helt plötsligt. Jag gick sakta fram till honom och tog försiktigt tag i hans hand. 
"Nothing is going to happen not when you're with me." 
"I know but they might hurt you."
"No they will not hurt me. Come on let's go or else we be late." Han kollade på mig och log.
"I love you Alice." Sa han och innan jag hann svara så pussade han mig snabbt och vi kunde sedan bege oss ut där det stog en hel del papparazin. Beredda på att ta kort. Såfort vi kom inom synhåll då tog dom upp kamerorna och började skrika. Jag höll ett hårt tag om Harrys hand och vi gick snabbt fram till bilen där han öppnade dörren åt mig och gick sedan över till hans sida. Vi åkte i en härlig tystnad ner till centrala London där vi skulle möta upp Niall. Vi båda klev snabbt ur ur bilen och gick med raska steg in till ett fik där Niall satt vd ett bord mer avskilt från alla andra. Han sken upp i ett leende när han såg oss. Vi kramade om varandra innan vi beställde varsinn chokladboll och te. 
"Let me just take a picture of you guys." Sa jag och plockade upp mobilen. 
 
Having a great time with @Harry_Styles and @NiallOfficial! See you all later and who knows,maybe we'll do a twitcam later? xx
 
"So what have you two been doing today so far?" Frågade Niall och tog en stor tugga av sin chokladboll.
"Just laying in bed and watching some movies. What have you been doing?" Sa jag och log.
"Taking a shower and just chilling infront of my computer." Sa han med ett brett leende.
"That sound so relaxing." Sa Harry och drack ur det sista ur sitt te.
"I know and my bed was so comfy."
"Anyways are you guys done?" Frågade jag. Dom nickade.
Senare på gatan:
"So you guys are really following me all the way to the apartment?" Frågade Niall återigen.
"Yes Niall. We can't let you walk all the way home." Svarade jag och kollade ner på marken. Jag märkte att mitt ena skosnöre åkt upp. Jag satte mig ner på närmsta bänk och böjde mig ner för att knyta skon. 
"There we go. Now I'm done." Sa jag nöjt och tog tag i Harrys hand igen.
"That was fast." Log Harry. Jag nickade och log ännu bredare.
"Alice is that you?" Jag frös till och kollade försiktigt bak. Nej inte dom....

USEL UPPDATERING! Jag vet men har haft mycket att göra så inte hunnit. Kort kapitel men är kanske två kapitel kvar nu så vi får se när nästa dyker upp. Take care! :)xx
 
 

Information

publicerat i Annat;

Ber hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering. Har haft en jobbig spanska läxa och då skulle man kunna en text om sitt rum utan papper så har pluggt förfullt med det. Men när jag kommer hem från skolan sen då ska jag sätta mig framför datorn och skriva klart kapitlet har hållt på med det ett tag nu men aldrig hunnit skriva klart. Men ikväll så om ni har tur kanske ett kapitel kommer upp vi får se helt enkelt. Ha det så bra så länge! :)

Little Things- Kapitel 39

publicerat i Little Things(avslutad);
Senare:
"Yeah it is going to be so fun. But it would be more fun if you were here."
"Yeah but you guys will kick ass. I wish I could be there but you know that I can't and that sucks." Suckade jag och tröck upp tweet rutan.
"So what are you doing?"
"Just being lazy infront of the computer. I just watch the tv and it was this girl that was like oh did you know that Alice is still alive her cancer is gone and that is sad for all of you Harry girls. I mean why are they doing that? Why is it such a bad thing that my cancer is gone? Why aren't they happy about it?"
"They are just jealous don't care about them. I love you and that is all that matters and you know that already."
"I love you too. Well I have to take a shower now then I will just grab something to eat and be lazy infront of the computer. Again." 
"You do that. See you later but I think you already is asleep when I get home."
"I think so. Bye I love you."
"I love you too."
Jag borstade slarvigt igenom mitt blöta hår och gick sedan in till köket där jag tog ut min mat som stog i mikron. Jag satte mig ner vid matbordet och började långsamt äta. Om jag inte hade vart vid sjukhuset och dom inte hade sagt åt mig att jag inte fick göra något ansträngande på två veckor då kunde jag ha vart vid konserten nu och sett dom förbereda sig inför showen. Ge Harry en lyckokyss innan han sprang upp på scenen. Men såklart så får jag inte det eftersom att dom tycker det är för ansträngande för mig. Allt är på grund av det höga ljudet inne i arenan. Men att inte ha Harry i närheten känns så tråkigt. Så ensamt. Jag tröck upp Eleanors namn och skrev snabbt in ett sms, det dröjde inte så länge förens hon svarade. 
From:Eleanor(:-15.43
Sorry I can't today :( I am at the arena with Perrie and Dani but we miss youuuu xxx
To:Eleanor(:-15-44
I miss you guys too! It's so boring to just sit in the bed and do nothing :( I'll just have to wait til Harry comes home :(xx
From:Eleanor(:-15-46
It's Louis here just wanted to let you know that we miss you but you have to get some rest! Tomorrow the boys and I and the girls will come to your place and watch some movies and eat plenty of snacks so you don't feel so lonely! We all love you! :D//LOUISTHETOMMOTOMLINSON!! :D
To:Eleanor(:-15.46
Haha that sounds like a great idea! :) Love you all too but I love my Harry more! :Dxx
Jag reste mig upp från stolen och gick tillbaks in till sovrummet där datorn fortfarande stog på. 
 
@Harry_Styles Good luck tonight! You guys will rock the night and i can't wait til you get home! :) I love you so much my little prince xx
 
Så vad ska jag göra nudå? Det fanns verkligen ingenting att göra. Jag suckade högt och la mig ner i sängen.
Harry's perspektiv:
"Okay so now we just go out there and rock on!" Sa Louis och vi höll med. Jag kollade bak och såg hur min mobil låg och lyste upp. Jag gick snabbt fram till den och såg Alice tweet. Ett leende spreds på mina läppar.
"Harry get your ass over here we have to go out now." Sa Niall och drog med mig. Jag gick lydigt efter dom och vi var snabbt uppe på scenen. Man blir alltid lika förvånad över hur mycket folk det brukar vara. Det är en sådan cool känsla när dom skriker ens namn och sjunger med i våra låtar. Att vi har fans runt om i världen är en sån härlig känsla. Att ha mina fyra bästa vänner med mig är också helt otroligt. Dom känns mer som att dom är mina bröder. Vi alla skyddar varandra från hat och hjälper alltid varandra. 
"Harry it's your turn in the song." Sa Zayn och jag kom tillbaks i nuet. Jag sjöng min vers i live while we're young och log igenom hela låten. Jag lever verkligen det bästa livet. 

Ja och nu lovade jag er att det skulle vara långt men har inga ideér alls längre till novellen :( Så det kanske bara kommer upp tre kapitel till av denna novell. Vi får se helt enkelt! Ska försöka göra nästa lite längre så ni får stå ut med korta kapitel. Take care!xx
 

kort info

publicerat i Annat;
Håller på förfullt just nu med kapitlet så det kommer upp imorgon runt tre tiden och det är rätt så långt. Ska även informera er om att denna novell snart är slut och direkt efter det sista kapitel på Little Things då kommer den nya novellen upp där Felicia kommer vara huvudrollen! :) 

Little Things- Kapitel 38

publicerat i Little Things(avslutad);
Senaste:
Jag suckade högt och slog igång tv:en som visade en intervju med Cher Lloyd. Jag kommer fortfarande ihåg när jag fick chansen att intervjua henne. Sådan trevlig person. Hon var verkligen en glad och härlig tjej. Jag tog upp datorn ur datorväskan och gick in på facebook. Två nya meddelande. Från vilka kan det vara då? Jag tröck upp den ena och frös till när jag såg namnet. Ett namn jag inte ens vill se eller höra. Min pappa Henrick Andersson. Jag ignorerade hans meddelande och svarade istället på Perrie's. Jag loggade in på twitter som jag alltid gör när jag är inne på datorn eller mobilen och öppnade upp tweet rutan.
Guess what?! :D My cancer is gone!!!! So happy!! Thank you all for your support through this hard time and thank you @Harry_Styles for never leaving me I love you!!xxx

 
"Welcome to Sarah show. Today we're going to talk about Harry Styles girlfriend. Why not start with that? Anyways it's like this. Today Alice tweeted that her cancer is gone. That is a great news but now you all guys know that Harry is still taken and that's a sad thing for all of you. I am a Harry girl but I don't send her hate and neither should you." Jag stängde av tv:en och suckade högt. Det fanns absolut ingenting att kolla på nu. Klockan är snart tre och Harry är borta och jag sitter ensam i sängen och har det tråkigt. Jag tog upp min mobil och märkte att jag hade fått ett nytt sms från Harry.
From:Darling♥-14.56
Hi babe how are you? We're done with rehearsing so right now we'll just sit and wait for the concert to begin.
To:Darling♥-14.58
Hi I'm okay just bored. Oh okay so you guys can meet your fans now? Or do you have to wait til the concert starts?
From:Darling♥-14.58
No we can meet our fans outside right now if we want. Louis and Niall are outside and meeting them but I rather sit and talk with you xxx
Jag hinner inte svara utan han ringer upp såfort han skickade sms:et.
"Why are you calling me?" Frågade jag och tröck upp twitter och loggade in.
"I am going outside to meet the fans because I knew what you were going to say that I should do that." Jag hörde i bakgrunden att han var ute. Skriken vart allt högre.
"So you're outside right now and meeting the fans while your talking with me?"
"Pretty much,yeah." Svarade han och vart tyst en kort stund.
"So are the fans crazy?"
"No they are pretty calm actually."
"Oh so excited for the show?"
"Yeah it is going to be so fun. But it would be more fun if you were here."
"Yeah but you guys will kick ass. I wish I could be there but you know that I can't and that sucks." Suckade jag och tröck upp tweet rutan.
"So what are you doing?"
"Just being lazy infront of the computer. I just watch the tv and it was this girl that was like oh did you know that Alice is still alive her cancer is gone and that is sad for all of you Harry girls. I mean why are they doing that? Why is it such a bad thing that my cancer is gone? Why aren't they happy about it?"
"They are just jealous don't care about them. I love you and that is all that matters and you know that already."
"I love you too. Well I have to take a shower now then I will just grab something to eat and be lazy infront of the computer. Again." 
"You do that. See you later but I think you already is asleep when I get home."
"I think so. Bye I love you."
"I love you too."

Så kort och jag lovade att den skulle vara längre men nästa så LOVAR jag er att den kommer vara lång :)xx