Naaw! ♥

publicerat i Annat;
Elin om More Than This- Kapitel 14:
Fattar inte varför nu nästa inte få några kommentarer? Jag tycker iallafall att detta är en av dem bästa novellen jag har läst:)
Elin om More Than This- Kapitel 13:
Å vad bra:) grät lite:( vill ha mer


Svar; Åh vad gullig du är! tack så himla mycket uppskattar det verkligen! :D
Haha jadu jag vet inte varför jag knappt får några kommentarer kanske för blyga? haha nejdå ;)
Tack så himla mycket!

More Than This- Kapitel 15

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Jag kollade och såg hur jag såg ut jag skrattade till och bara tänkte på att jag vågade gå ut sådär. Det var flera stycken som hade skrivit på twitter att dom ville att jag och Zayn skulle ha en twitcam. Jag frågade Zayn och han sa okej. Vi startade igång den och det var många som beklagade sorgen. Jag ursäktade mig för om jag såg ut som jag såg ut. Men dom tyckte jag var fin precis som jag var. Vi läste på vissa frågor och en fråga så stog det såhär " what happend between you and Julia? your not bestfriends anymore?"
Jag svarade på frågan och kände mig rätt nöjd med svaret jag gav. Vi slutade efter ungefär två timmar. Vi gick in till sovrummet och fixade oss för sängen. Vi la oss ner samtidigt och Zayn låg och höll om mig. Jag kände mig trygg i hans famn.

Jessicas perspektiv:
Jag vaknade upp riktigt tidigt på morgonen. Jag kollade på mobilen 06.18. Jag suckade men kom på sedan att det var min födelsedag imorgon. Jag kollade mot sidan där låg Zayn och såg ut att sova skönt. Jag försökte somna om men det gick inte. Tillslut vart det tråkigt att bara ligga i sängen. Jag reste mig sakta upp så inte Zayn skulle vakna. Jag tog fram några kläder jag skulle ha på mig och gick in till badrummet och började att duscha. Jag stog i duschen ett bra tag innan jag gick ut och började klä på mig. Eftersom det var september så klädde jag på mig lite varmare jag tog på mig jeans och en tjocktröja. Jag gick in till köket och kollade in i kylskåpet. Vi hade kanppt någonting eftersom vi inte har handlat på ett bra tag. Jag tog fram smöret och rostade två mackor. Jag satt mig ner vid köksbordet och kollade ut genom fönstret. Regn var det idag också så då var det perfekt dag att städa på eftersom vi har vart borta så mycket och lägenheten ser hemsk ut. Jag åt upp mackorna och ställde ner fatet i diskmaskinen. Jag kollade runt och såg att det var mycket som skulle göras. Jag skulle städa hela lägenheten och sedan gå iväg och handla till imorgon. Jag kollade på klockan den var nio. Jag smög in till Zayn han låg fortfarande och sov. Jag hämtade datorn och stängde dörren för ville ju inte störa Zayn utan jag lät han sova. Jag startade igång spotify och tog en lista jag och Zayn hade gjort jag startade den och började fixa i vardagsrummet sen fortsätte jag med dom andra rummen. Jag vart klar med lägenheten vid elva men jag hade fortfarande sängen kvar att göra. Men Zayn sover ju fortfarande så jag får helt enkelt vänta. Men nu ser lägenheten ut som normalt igen. Jag satt mig framför datorn och loggade in på twitter. Jag skrev " just cleaned the apartment so now it´s all cleaned now i have nothing to do have to go to the store but i have to wait because Zayn is still sleeping, im so booored!" Det var många som frågade varför jag behövde vänta och det var för att jag ville att Zayn skulle följa med mig. Jag stängde av datorn och gick in till Zayn som sov. Jag smög fram och när jag stog precis brevid han kollade han upp. Jag ställde mig upp i sängen och började hoppa och börja att sjunga på What makes you beautiful. Han reste sig upp och tog tag i mitt ben och drog ner mig.
- You dont know how much is it? han kollade på mig och kollade sedan mot klockan.
- Well i dont care that much
- But i do you have to get up now and follow me to the store we have to buy some food and stuff for tomorrow.
- Sure let me get a shower.
Jag nickade och gav han en puss på kinden och reste mig upp. Han stoppade mig och kysste mig. Jag log mot han och gick sedan ut och satt mig ner på soffan och väntade på han. Han var ovanligt snabb idag. Vi tog på oss våra skor och började promenera till affären. Det var väldigt kallt ute idag kändes som minus grader så jag drog mig närmare Zayn. Vi kom in till affären vi tog en vagn och började plocka ner en hel del. Jag skulle bara gå och ta glass som vi skulle ha. Och jag bad han stanna vid vagnen han gjorde det och jag kollade mot han. Han stog och kramade om en annan tjej. Jag vart lite sur först men tänkte sen att det kunde vara en av hans vänner. Jag tog snabbt den glassen vi skulle ha till imorgon. Jag gick till Zayn som kollade upp och log mot mig.
- Hannah this is my girlfriend Jessica
Vi hälsade på varandra.
- Your lucky Jessica
- I know
Jag tog vagnen och fortsätte att gå eftersom han bara stog och pratade med Hannah. Jag kollade mot dom och såg att han gav Hannah en till kram och dom fortsätte att prata och skratta. Zayn kollade mot mig och jag kollade fort ner och fortsätte gå. Jag var nästan klar så jag tänkte gå till Zayn och säga att jag var klar. Men då stoppades jag av att Louis stog precis framför mig. Jag vart överlycklig eftersom jag hade saknat honom så mycket.
- Hi Louis, sa jag glatt och kramade om han.
- Haha hi Jessica
- I miss you, sa jag och kollade mot han.
- Haha well i miss you too but how can we miss each other if you are standing right in front of me?
- Haha i dont know really
Vi skrattade till och jag kollade mot Zayn som kollade mot oss men kollade snabbt mot Hannah igen. Jag kollade ner mot marken.
- Jessica are you okey?
- I guess
- Whats wrong?, jag hörde hur El ropade på Louis
Jag kollade upp och såg El komma emot oss. Jag kramade om henne och kollade sedan ner mot marken igen.
- Jessica what happend?
- Nothing
- Well somethings wrong, sa Louis och El i kör
- Look over there, jag pekade mot Zayns håll och dom kollade dit och såg att Zayn krama henne igen.
Louis kollade mot mig igen och kramade om mig.
- I dont know how i can get so mad over that
- I understand you, sa El. Louis kollade surt mot El och gick fram till henne och kramade om henne
- Haha i didnt mean like that, sa El och gick fram till mig.
- If you have to talk or anything you know that ypu can always call me or Louis and the rest of the boys
- I know are you guys gonna go now?
- Yeah we have to buy you a birtday gift.
Jag kramade om dom och gick sedan fram till Zayn. Han pratade fortfarande med Hannah. Jag vart sur för han märkte inte ens att jag var där. Jag gick raka vägen fram till kassan och ställde upp alla saker och betalade. Jag tog ner saker i påsarna. Jag vart klar och kollade mot Zayns håll. Han pratade fortfarande med henne. Jag kände hur mobilen vibrerade. Jag tog upp mobilen och Niall lös upp på skärmen jag svarade.
- Vas happenin Jessica?
- Just went by the store and one thing is Hannah a close friend to Zayn or something?
- Why?
- Because Zayn met her here at the store and he is still talking with her and hugging her.
- It´s his ex
- Niall can you come now? sa jag och kände hur en tår rann nerför ögat.
- Im already on my way
Vi la på och jag satt och väntade på han. Jag kollade på Zayn och han gav Hannah den blicken han brukar ge mig. Jag gick ut för jag såg att Niall kom. Jag släpade på alla påsar.
- Do you want some help with that? sa Niall och jag släppte några påsar och gav dom till Niall
Vi gick tysta hem till lägenheten. När vi kom hem så la vi in alla varor i frysen och kylskåpet. Vi satt oss ner i soffan och jag bröt ihop. Niall kollade oroligt mot mig.
- I cant stand how he looks at her, its like the same look he does to me
- Dont care about it Jessica your way more beautiful then her. Besides its your birthday tomorrow and your gonna love my things.
Jag kollade upp och torkade tårarna. Jag kramade om Niall. Han är så snäll säger alltid dom rätta sakerna. Min mobil började vibrera jag tog upp den och Zayn ringde jag svarade och torkade bort tårarna.
- Babe where are you?
- Home you were to busy with Hannah so i called Niall and he helped me and did you even notice when i left or when i talked to Louis and El?
- I never noticed that you left but okey and yes i notice when you were talking to them. But im on my way home now.
Jag la på utan att säga något. Niall kollade på mig och reste sig upp.
- Well i have to go now
- Where?
- To Liam´s place
Jag kramade om han och han gick. Inte kort därefter kom Zayn hem. Jag satt inne i köket och kollade på datorn. Jag såg att det var många som undrade vem Hannah var. Jag var för trött för att bry mig om det. Zayn satt sig brevid mig.
- Im home
- Okey
- Can we for a walk?
- Fine, sa jag och reste mig upp och tog på mig skorna.
Klockan började närma sig åtta och jag hade bara ätit frukost så jag var ganska så hungrig. Vi gick på en stig vid en skog. Zayn stannade till och kollade mot mig och kramade om mig.
- Babe what is it you look so angry?
Jag tog ett djupt andetag.
- First of all you didnt even notice me after you were talking to Hannah you hugged her all the time and she is your ex and the way you looked at her. It just hurts my feelings, sa jag och kollade ner
- Babe i dont love her anymore and yes i hugged her but nothing more im so sorry Jessica please forgive me.
- And one more thing when i got home i started to cry because i thought that you loved her
- There is only one person i love in this world and thats you! Jessica i love you so much please forgive me
- Just for this time, jag huttrade till och kollade upp mot Zayn som såg glad ut nu.
Vi fortsätte att gå tills vi kom fram till ett sallad ställe vi tog varsin sallad och satt oss ner. Vi satt och pratade ut om allt. Det känns så skönt efter man har pratat ut. Vi reste oss upp och skulle gå när Hannah kom in. Jag tog tag i Zayns hand och han kollade på mig innan han såg Hannah. Men han gick bara förbi henne.
Jag kollade mot han och log. Vi kom hem efter ett tag och vi satt oss framför tv:en och kollade på några filmer innan vi gick och la oss. Vi somnade på en gång eftersom vi båda var så trötta.
Julias perspektiv:
Idag var det Jessicas födelsedag men eftersom hon inte pratade med mig så ville jag inte komma till henne. Men Harry skulle gå till dom eftersom att killarna var där. Jag fick lov att väcka Harry eftersom att han låg och sov och han skulle åka till dom vid fyra och klockan var tolv. Han kollade först mot mig och log och kysste mig sen kollade han på klockan och flög hastigt upp. Jag skrattade åt han eftersom det såg så roligt ut när han såg så stressad ut. Han vart klar vid ett så då satt vi och gjorde ingenting just. Jag satt fortfarande i Harrys stora tröja. Eftersom jag inte hade några planer för dagen så behövde jag inte fixa mig något. Klockan vart mot tre. Harry bestämde sig för att åka tidigare. Jag sa hejdå till han och stängde dörren. Vad ska jag göra nu då själv hemma Louis är också borta. El är med på festen. Jag gick in till badrummet och satte igång duschen och duschade av mig. När jag var klar funderade jag på att endå gå till Jessicas party för vill verkligen bli kompis med henne igen. Jag tänkte på det ett tag. Och jag bestämde mig för att gå endå hon får säga precis vad hon vill men jag måste lösa allt nu. Jag började sminka mig och fixade håret.
Jag satt på mig mina converse och började gå till Jessicas och Zayns lägenhet. Jag tog ett djupt andetag och plingade på dörren. det var Jessica som öppnade det var nu det gällde nu ska jag ta tag i det här.
- Jessica snälla låt mig få prata med dig, hon gick ut och stängde dörren efter sig.
- Vad är det du vill prata om egentligen?
- Jag vill att vi ska löa det här jag orkar snart inte mer. Du är den jag berättade precis allt för och nu är allt som bortblåst, sa jag och kollade mot marken.
- Om vi löser det här kommer det säkert komma ett nytt bråk efter det. Förstår du inte det?
- Men hallå bästavänner bråkar och löser det vet inte du det?
- En äkta vän skulle för det första aldrig tvinga med sig en till ställen man inte vill.
Jag kände hur vi började bråka igen och jag som ville lösa det här.

Kapitel 15. Kommer tyvärr säga att det inte kommer bli så värst bra uppdatering nu i helgen ska försöka men de är karneval och ska vara där imorgon och på lördag. Men ska försöka för älskar verkligen att skriva här och ni är grymma!

More Than This- Kapitel 14

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Zayn kramade mig hårdare.
- I´m so sorry honey i love you so much never forget that she loves you.
- I just want her back, sa jag och grät ännu mera
Vi stog upp i en timme och jag bara grät och grät.
Jag lugnade till slut ner mig och vi satt oss ner på en stol jag satt mig i knät på Zayn.
- Zayn why did you come?
- I didnt want to see you this sad and i missed you so much
- I love you
- I love you too

Zayns perspektiv:
Jag såg hur Jessicas flyg lämnade. Jag började gå sakta emot utgången. Det var då jag tänkte att jag inte ville vara här i Spaninen medans hon är i Sverige. Jag måste åka dit och va med henne. Jag gick snabbt in i en buss och brydde mig inte om att jag fick blickar mot mig. Det kom fram några och ville ta kort men jag tackade nej. Jag tröck på stopp knappen och gick av bussen och gick raka vägen upp till rummet. Det knackade på dörren men jag vägrade att öppna. Jag hörde att det var Naill och Liam som stog vid dörren och bankade.
Jag reste mig upp från sängen och gick fram till dörren. Niall och Liam kramade om mig när jag öppnade.
- Whats with the hugs?
- You look so sad and we want to cheer you up, svarade Niall
Vi satt oss ner vid soffan och jag berättade vad som hade hänt. Dom kollade på mig med öppna munnar.
- Hey Zayn why didnt you come with her?
- She told me that we were on a tour and that she wanted to go by herself
- But you have to be there for her now! sa Niall och resde sig upp
- Alright alright i leave tomorrow
Dom gick och jag skulle börja packa mina väskor. Jag la mig ner och tyckte det var för tomt utan Jessica vid min sida. Jag somnade inte snabbt den kvällen. Jag vaknade upp på morgonen av att mobilen ringde. På skärmen lös Louis upp.
- VAS HAPPENIN ZAYN, skrek Louis glatt
- Just woke up vas happenin Louis?
- Im eating breakfast you should come join us
- I be there in five minutes
- Okey but im gonna count see you later
Jag reste mig upp och såg resväskorna som stog packade. Jag tog fram några kläder jag kunde ha på mig. Jag gick ner till killarna och plockade på lite pannkakor på tallriken.
- Ha Zayn at the time you took six minutes
- Im sorry Louis
Vi skrattade till, jag såg hur Julia och Harry kom. Dom satt sig brevid mig och jag kände hur Julia kollade på mig.
- Guys i have to say one thing. Im leaving today i have to go to Sweden i have to be there for Jessica now
- What happend to her? kollade Louis chockat på mig
- Her mom has cancer i have to be there so im leaving today
Jag reste mig upp och började gå mot rummet. Jag kände hur någon tog tag i min arm jag vände mig om och såg att Julia stog där.
- Im so sorry about yesterday but are you kidding with me about Jessicas mom?
- No im not kidding and if you would have cared for her you would do the same, svarade jag surt och gick in till mitt rum och tog alla väskor. Jag åkte till flygplatsen och kom på planet och lutade mig tillbaks. Jag sov aldrig utan var vaken hela tiden. När vi landade i Sverige så tog jag mina väskor och jag såg att det stog fans utanför. Jag gick ut och alla började skrika. Jag vinkade åt dom och sprang sen med mina väskor till en taxi som stog och väntade. Jag klev in där och sa vart jag skulle. När jag kom fram till sjukhuset så kom det en skjuksköterska fram till mig och frågade om jag kände någon här. Jag nickade och gick in. Jag hörde hur Jessica satt och grät jag började springa och såg Jessica sitta där. Jag hade saknat henne så mycket så jag ropade på henne och hon kollade upp och såg mig. Hon reste sig snabbt upp och jag mötte henne i en kram. Vi stog upp ett bra tag och bara kramades. Jag kände hennes sorg nu när hennes mamma inte fanns längre. Vi satt oss ner och Jessica såg helt utsliten ut.
- Jessica you look so tired
- Thats because i didnt sleep anything maybe 1 or 2 hours
- You can sleep now im right here
Hon lutade sig mot mig och somnade på en gång. Jag tog upp mobilen och skickade sms till killarna dom vart inte alls glada. Jag skickade aldrig till Julia eftersom hon ska fråga Jessica själv. Jag gick in på twitter och såg att Louis, Liam och Niall hade twittrat dom hade skrivit " show some respect now for Jessica, we think about you all the time! we love you!" jag såg att det var många som undrade vad som hade hänt jag tänkte inte berätta något förens Jessica gjorde det. Jag satt och spelade spel på mobilen i några timmar innan Jessica vaknade. Hon kollade upp och log jag log tillbaks.
- You wanna go home?
- Yes but first i have to get my bags at moms place
Jag nickade och tog Jessica i handen. Vi gick längs Stockholms gator och beundrade hur fint det var. När vi kom fram till huset såg jag hur Jessica fick tårar i ögonen. Jag kramade om henne och vi gick in till huset. Hon hade inte packat upp något utom hennes dator. Vi startade datorn och köpte biljetter hem. Vi tog en taxi till flygplatsen och flög hem till London igen. Killarna var fortfarande på turne men jag behöve vara med henne nu. Vi klev ombord på planet och satt oss ner. Ingen av oss sov utan vi satt bara tysta hela vägen till London.
Jessicas perspektiv:
Vi kom fram till London vid tre på eftermiddagen. V i klev av planet och vi visste inte alls att det skulle vara så många fans som skulle stå och vänta på oss. Vi hade inte ens skrivit att vi skulle komma tillbaks till London. Jag var jättevacker också. Mjukisbyxor överstor tröja och uppsatt hår och inget smink. Zayn tog tag i min hand och det var papparazi fotografer efter oss. Jag täckte ansiktet med mobilen för jag var inte alls på humör. Zayn nekade även till fansen. Dom vart så klart upprörda så vi gick snabbare till Zayns bil och la in alla väskor i bagageluckan. Vi åkte hem till Zayns lägenhet eller ja våran lägenhet eftersom att det jag bodde där nu också. Vi gick in med väskorna och jag gick raka vägn in till duschen. Jag stog där ett bra tag innan jag gick ut. Jag tog på mig min onepiece och lät håret självtorka. Jag tog fram min dator och gick ut till Zayn som satt i soffan. Han hade hällt upp chips och godis. Jag kollade på han och log.
- I see that you have your computer with you. Maybe we can take some pictures with your computer, kollade Zayn på mig och log.
Jag nickade och startade datorn och tog upp kameran och vi började ta massa kort en hel del oseriösa. Efter vi hade tagit några kort började jag tänka på mamma igen. Begravningen skulle va i Oktober och det var September nu. Zayn kollade på tv:en och jag loggade in på twitter och såg att det var massor som hade frågat vad som har hänt. Jag kände till slut att dom behövde få veta så jag tröck upp twitter rutan och skrev " having such a hard time right now my mom died from cancer yesterday and i´m so sad but i have the boys that is trying to make me happy, i really wanna say thanks to you guys, and Zayn i love you more than words can describe always you and me! now you guys know why im looking so sad" jag kollade på facebook och där hade många skrivit att dom tyckte synd om mig och det var många sidor som hade lagt upp bild på mig och Zayn från flygplatsen idag. Jag kollade och såg hur jag såg ut jag skrattade till och bara tänkte på att jag vågade gå ut sådär. Det var flera stycken som hade skrivit på twitter att dom ville att jag och Zayn skulle ha en twitcam. Jag frågade Zayn och han sa okej. Vi startade igång den och det var många som beklagade sorgen. Jag ursäktade mig för om jag såg ut som jag såg ut. Men dom tyckte jag var fin precis som jag var. Vi läste på vissa frågor och en fråga så stog det såhär " what happend between you and Julia? your not bestfriends anymore?"
Jag svarade på frågan och kände mig rätt nöjd med svaret jag gav. Vi slutade efter ungefär två timmar. Vi gick in till sovrummet och fixade oss för sängen. Vi la oss ner samtidigt och Zayn låg och höll om mig. Jag kände mig trygg i hans famn.

Kapitel 14 inte ett av dom längsta men får duga en så länge! ;)

More Than This- Kapitel 13

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Jag började gråta ännu mera och såg att killarna också hade skrivit nåt jag läste först vad Liam skrev " i hate when the people i love cries it makes me wanna cry...." sen hade Niall skrivit lika sak och Louis hade skrivit " when your trying to make someone happy but you cant thats when i get sad ;(" sen hade Harry skrivit " i love you Julia your strong its getting better i promise you! xx" till sist hade Zayn skrivit " i cant stand seeing Jessica this sad she is still crying and i dont know what to do i feel sad to, i just want her to be happy i love you more than anything Jessica never forget that! xx"
Ja började gråta ännu mer. Hade jag fått dom på dåligt humör för det här? Jag kände inte för att jag orkade något mer. Vad ska jag nu göra? Jag grät till sömns den natten.

Zayns perspektiv:
Jag vaknade upp runt sju för jag inte kunde sova. Inte nu när Jessica var helt förstörd. Jag satt mig upp i sängen och kollade mot Jessica. Hon låg och sov fortfarande. Jag gick upp och tog en dusch och försökte tänka ut vad som kunde få Jessica på bättre humör. Jag tog på mig mina mjukisbyxor och en vit t-shirt. Jag kollade på klockan bara åtta vad ska jag göra nu då? Jag smsade Liam och bad han komma över om han var vaken. Det tog inte många sekunder innan Liam svarade. Han kom några minuter senare.
- Is she sleeping?
Jag nickade och vi gick och kollade till henne. Hon rörde till sig vi gick snabbt ut därifrån. Vi satt tysta i vardagsrummet och kollade på tv. Klockan närmade sig tio och det knackade på dörren. Jag gick upp och där stog alla även Julia. Jag kollade chockat på dom.
- Are you going to let us in or not? kollade Louis på mig
- Oh haha welcome in
Dom gick in och Louis slängde sig i soffan där Liam satt. Han satt sig snabbt upp.
- Hi beautiful Liam
- Haha hi Louis
Dom andra gick och satt sig vid soffan utom Julia hon stog fortfarande upp. Hon gick emot mig och slog till mig
- Why did you do that for?! sa jag och kände smärtan i kinden.
Jessica hade även vaknat och såg när Julia slog mig. Åh nej inte mer drama nu.
Jessicas perspektiv:
Jag vaknade upp och kollade runt mig och kände den härliga värmen. Jag kollade på klockan 10.09 visade den. Jag klev upp och hörde att killarna var där. Det gick inte att undgå Louis som satt och sjöng det högsta han kunde för sig själv. Jag tog på mig ett par shorts och ett linne eftersom det var så pass varmt.
Jag tog inte smink på mig och gjorde en sidfläta i håret. Jag kollade mig lite snabbt i spegeln och kollade på mobilen ett sms från mamma. Jag öppnade det. " hej gumman hur har du det i Spaninen? och det här kostar inte så mycket för mig att skicka hihi älskar dig gumman <3" " hej mamma jo det är jättebra här i Spaninen förutom en sak som hände igår...älskar dig med mamma <3" " vad har hänt hjärtat? <3" " vi kan prata ikväll på skype ska gå och göra killarna sällskap nu <3" " okej puss och kram <3"
Jag la undan mobilen och öppnade dörren. Där såg jag precis hur Julia slog till Zayn på kinden. Jag gick rasande fram till henne.
- Vad fan håller du på med?!
- Jag vet inte om jag ska va ärlig, mumlade Julia fram
- Du kan ju för fan inte slå till min pojkvän fattar du väl? även om du är sur på mig så kommer det aldrig att lösa dig och du behöver verkligen inte slå min pojkvän. TÄNK DIG FÖR! skrek jag rakt ut jag såg hur killarna började kolla på oss.
- Men förlåt mig då
Jag vände ryggen åt Julia och kollade på Zayn som var röd på kinden.
- Babe are you okey? sa jag och kramade om han
- I´m all better now with you
Jag gick fram till Julia och bad henne att gå. Hon gick utan att säga något och direkt efter kommer Harry till mig rasande.
- What the hell did you just say to her?
- Just that she had to leave thats all
- You dont tell her to leave
Han spännde blicken i mig och det här var verkligen inte Harry. Jag hann inte säga något innan Zayn sa:
- Harry what is wrong with you? you dont talk like that to my girlfriend!
- I´m out of here
Harry smällde igen dörren och jag kände ilskan koka inombords. Jag kollade mot killarna som kollade på mig när dom såg hur arg jag var fortsätte dom att kolla på tv:en
- Jessica what do you want to do today? frågade Zayn efter ett tag när jag hade lugnat ner mig.
- I just want to sit here and watch some movies i´m going to talk with my mum later.
- Alright can i also talk to her? pretty pretty please?
- Haha of course
Vi gick och satt oss vid killarna och kollade på tv. Dom kollade på Phineas och Ferb. Vi satt och skrattade hela tiden. Hur barnsliga är vi egentligen. Vi satt och kollade på tecknat i tre timmar innan dom skulle iväg till stranden och sola. Vi stängde dörren efter dom. Zayn kollade med en blick på mig som fick mig att smälta. Jag gick fram till han och kysste han.
- I love you Zayn Malik
- And i love you Jessica Andersson
Vi hade kollat på fyra filmer och vi kollade på klockan och den var åtta så jag startade datorn och loggade in på skype. Jag såg att mamma var inne jag ringde videosamtal till henne. Hon svarade efter bara en sekund
- Hej mamma
- Hej gumman
Jag såg på mamma att hon inte mådde bra men jag vågade inte fråga utan jag lät det bara vara.
- Så vad gör du och Zayn?
- Vi sitter och kollar på tv, vad gör du då?
- Kollar på tv och äter lite chips
- Haha okej mamma hur mår du egentligen du ser inte alls pigg ut?
- Jag är lite krasslig men annars är jag helt okej
Vi pratade ett bra tag och Zayn satt som ett stort frågetecken och kollade på mig. Jag översatte åt han vad vi sa och han nickade. Vi pratade i två timmar innan chocken kom.
- Gumman det är en sak för dig jag har hållt hemligt
- Vad är det mamma?
- Det är så att jag har börjat att tappa hår, jag kände hur gråten satt i halsen.
- Vad menar du med det? fast jag visste exakt vad hon menade.
- Jag har cancer och den har börjat sprida sig. Doktorn sa att jag har högst 4-5 månader kvar att leva.
Jag kunde inte hålla emot tårarna längre utan dom började att rinna.
- Mamma varför har du inte sagt något tidigare för?!
- Jag ville inte att du skulle oroa dig.
- Men nu är jag ju det mamma jag älskar dig!
Zayn kollade på mig och såg att jag var ledsen. Jag berättade för han och han kramade om mig på en gång.
- Hi Zayn
- Hi there
- Is she okey?
- Well no she is crying right now she cried yesterday aswell.
- I know and i feel so sorry for her.
Jag hörde hur dom pratade men jag kunde inte säga något jag låg i Zayns famn och bara grät och grät.
- Honey you mom wants to talk to you.
Jag reste mig sakta upp.
- Älskling då. Jag visste hur du skulle reagera men nu ska jag njuta av det sista utav tiden jag har kvar fast först ska jag gå och sova. Vi kan prata imorgon hjärtat
- Du kommer leva! jag kommer på onsdag!
- Gumman nej det behöver du inte
- Jo nu ska jag det. God natt
- God natt gumman
Vi avslutade och jag kollade mot Zayn igen som såg ut som ett frågetecken igen
- I´m going to Sweden on wednesday i have to see my mom
Zayn kollade ledset på mig och kramade om mig.
- In that case i´m going with you
- No you have to go on your tour remember
- But i want to come with you
- But i´ll be back i promise you.
Två dagar senare Jessicas perspektiv:
Jag sa hej då till killarna och Zayn följde med mig till flygplatsen. Vi stog och kramades hela tiden tills jag skulle gå på planet.
- Jessica i already miss you, sa Zayn och jag såg hur en tår rann nerför kinden. Jag torkade den.
- I promise you i will be back. I just have to be with my mom now.
Vi sa hej då till varandra och jag kände hur tårarna började komma igen. Jag kollade bakåt där jag såg Zayn stå och grät. Jag sprang snabbt till han och kysste han.
- I love you Zayn
- I love you to
Jag fick lov att springa till planet för att hinna på. Jag letade på min plats och fick en fönsterplats. Jag satt mig ner och somnade.
Jag vaknades av att flygvärdinnan väckte mig jag gick av planet och väntade på mina väskor som skulle komma.
Det tog ett bra tag innan dom kom. Jag gick ut och såg mammas bil stå längre bort. Jag sprang med mina väskor till bilen. Mamma satt där i och såg sämre ut.
- Hej mamma, sa jag och satt mig brevid hennne.
- Du hade inte behövt komma, sa hon och åke iväg
Vi satt tysta i bilen enda tills vi kom hem. Jag gck upp till mitt rum och slängde mig ner i sängen. Jag tog upp datorn och startade den. Jag kom på att jag skulle skicka sms till Zayn att jag var framme så jag gjorde det. Jag kollade på twitter lite snabbt innan jag gick till mamma. Inget nytt hade hänt.
Jag gick ner till mamma som låg på golvet i köket.
- MAMMA?! jag sprang in till köket och såg henne ligga där hjälplös.
Jag ringde snabbt till 112 och efter en stund kom ambulansen. Jag satt mig ner och höll mamma i handen hela tiden. Vi kom in till akuten och jag fick vänta vid väntrummet. Jag loggad in på twitter på mobilen och skrev " mum stay strong your gonna make it! i love you! <3" jag tog ner mobilen och det kom en doktor till mig.
- Är du Jessica?
- Ja det är jag
- Okej din mammas cacer har blivit allt värre hon har högst två veckor kvar.
- Va?! hon sa till mig att det var 4-5 månader?!
- Vi trodde så också men det har blivit värre och värre hon är svagare nu.
- Får jag träffa henne?!
Han hann aldrig svara innan jag sprang in till mammas rum. Jag mötte hennes blick. Jag kände hur tårarna kom igen.
- Hej gumman min
- Du sa att du hade längre tid kvar att leva! du ljög för mig mamma du ljög!
- Gumman jag visste själv inte men jag har så ont just nu
Jag kunde inte prata utan tårarna bara sprutade jag gick fram till mamma och kramade om henne.
- Jag älskar dig mamma!
- Och jag älskar dig med hjärtat glöm aldrig det och varje gång en stjärna tänds då är det jag
Jag sa inget utan bara låg där och grät. Tänk min mamma min käraste mamma kommer dö när som helst. Det är en sån tanke ingen vill ha någonsin. Jag satt mig upp och satt mig på en stol. Klockan var ett på natten och jag kunde inte sova för jag var så orolig. Jag tog upp mobilen och såg att Zayn hade skickat sms " babe whatever happends you know im always here i miss you so much! <3" " hi babe the doctor told me she has just weeks left i am crying all the time....<3" jag kollade twitter och såg att det var många som hade skickat önskekramar till mig och att allt kommer bli bättre. Jag såg att Zayn hade twittrat " i just want to say that you guys stop with the hate and show Jessica some love right now she has a hard time! i love you Jessica! <3" Jag tänkte skriva något men jag somnade till på stolen. Jag vaknade av att det var en doktor inne i rummet.
Jag kollade upp och såg mamma ligga där.
- Mamma hur mår du idag?
- Ont, svarade hon lågt
Jag tog tag i hennes hand. Doktorn började prata och tillslut fick jag gå med mamma en liten bit i sjukhuset.
- Gumman jag vet inte hur länge jag orkar
- Mamma du ska klara det här! jag älskar dig!
- Jag känner mig så svag och yr
Innan jag visste ordet av det hade hon kollapsat och låg på golvet. Jag skrek på hjälp och sjuksköterskor kom och en doktor kom och försökte rädda livet på mamma. Det var nu jag inte kunde hålla koll på mina känslor utan jag gick till väntrummet och grät krokodiltårar. Klockan blev två på natten dom höll fortfarande på att rädda mammas liv. Efter en stund kom det ut en doktor. Jag såg på minen han gjorde att något inte var rätt. Han kom närmare och satt sig ner brevid mig.
- Din mamma hon är allt svagare hon kanske inte kommer överleva så länge till.
Jag sa inget utan bara satt där och grät.
- Kan jag få gå in och va med henne?
- Gör det du
Jag gick in till mamma där hon låg och såg så liten och svag ut. Jag gick fram till henne och kramade om henne. Jag satt mig på en stol och somnade. Jag vaknade runt sex på morgonen av att solen lös mot mina ögon. Jag kollade mot mamma som sov. Jag försökte väcka henne.
- Mamma vakna solen lyser.
Jag fick inte något svar jag började skrika och ruska på henne inget svar. Jag försökte höra om hon andades inte det heller. Jag fick panik och ropade på hjälp. En doktor kom inspringandes och försökte väcka mamma. Jag skrek på mamma att hon skulle vakna. En skjuksköterska kom in till rummet och sa åt mig att följa med henne för det var en som väntade på mig. Jag kollade chockat på henne och gick med henne ut till väntrummet.
- Vänta här ett tag så hämtar jag personen.
Jag kollade ner på golvet och doktorn kom. Var det personen hon skulle hämta? men han kom ju från mammas rum?
- Jessica jag är så ledsen men hon är tyvärr död.
Jag bröt ihop jag satt och grät. Alla måste ha hört mig. Sjuksköterskan kom med personen men jag såg suddigt eftersom jag grät.
- Babe?
Jag kände igen rösten och försökte torka tårarna. När jag äntligen såg vem det var så ställde jag mig snabbt upp och sprang fram till Zayn och började att gråta igen.
- My mom she´s dead, sa jag och bröt ihop
Zayn kramade mig hårdare.
- I´m so sorry honey i love you so much never forget that she loves you.
- I just want her back, sa jag och grät ännu mera
Vi stog upp i en timme och jag bara grät och grät.
Jag lugnade till slut ner mig och vi satt oss ner på en stol jag satt mig i knät på Zayn.
- Zayn why did you come?
- I didnt want to see you this sad and i missed you so much
- I love you
- I love you too

Ni ska veta att jag satt och grät när jag skrev det här! :'( men kapitel 13 uppe nu! riktigt sorglig!

More Than This- Kapitel 12

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Jag log och han gick in till badrummet. Jag tog fram datorn igen och hade helt glömt bort att jag hade en blogg. Jag gick in på den och såg att jag hade besöksrekord jag gjorde ett inlägg om att jag fortfarande levde. Jag avslutade inlägget med att jag har världens bästa pojkvän. Zayn kom ut ur badrummet och satt sig bakom mig. Jag lutade mig mot han och han såg att jag skrev på svenska men han förstog ingenting så jag förklarade allt för han. Klockan började bli ganska så mycket så jag stängde av datorn och la mig ner brevid Zayn.
- So Zayn what are we going to do tomorrow?
- Maybe go out for a walk watch a movie or just cuddle
- That sounds good
- Jessica
- Yes?
- I love you
- I love you too, vi låg och kramades och Zayn somnade medans jag fortfarande inte kunde sova.
Jag höll på at tänka på massor av saker men det enda som kom upp var att jag har världens underbaraste pojkvän och världens bästa killar som alltid får en på bättre humör. Kan man ha ett bättre liv än vad jag har? Jag somnade sen efter ett tag med ett leende på läpparna.

Harrys perspektiv:
Jag vakna upp tidigt på morgonen av att det ringde jag kollade på mobilen och då lös det upp att det var Julia som ringde. Jag satt mig snabbt upp i sängen och svarade.
- Hi dont this cost for you? frågade jag henne lite osäkert
- Yes it does but i just want to hear your voice i miss you so much and next country your going to thats Spain and guess what
- I just woke up so i dont want to guess
- Haha im so sorry but i couldnt sleep but i am going to Spain my parents let me go away again
- I cant wait to hug you and kiss you, svarade jag hur glad som helst.
- I miss you so much Harry but i´ll see you tomorrow now i have to go
- I love you bye honey
- Bye
Jag satt mig upp och kollade på klockan den var bara åtta så jag gick in till duschen och duschade av mig och kunde knappt vänta. Jag klädde på mig och smsade Louis att han skulle komma ut så vi kunde hitta på någonting det dröjde ett tag innan jag fick svar och vi gick ut och gick längst gatorna.
- Louis were leaving tomorrow and guess what?
- That i´m gonna get some carrots of you? I love carrots
- Haha no not that Julia she is back with us again
- Yeeeeey, svarade Louis och började hoppa men vart sur lika snabbt.
- So i dont get any carrots i thought you loved me!
- Haha you can get your carrots later.
Vi skrattade till och jag kollade på klockan den närmade sig elva så vi beslöt oss för att gå tillbaka till hotellet igen. När vi kom fram var Niall, Liam och Zayn vid spelrummet.
Vi gick till killarna jag såg inte till Jessica någonstans.
- Hey Zayn whers Jessica?
- Shes still sleeping
Jag nickade och började spela.
Jessicas perspektiv:
Jag vaknade runt elva tiden någon gång av att Zayn inte låg brevid mig han hade säkert gått till spelrummet med killarna och helt riktigt han hade skickat ett sms att han inte ville väcka mig. Jag skrattade för mig själv och gick upp och kollade ut genom fönstret och såg eiffeltornet. Vi hade sånt bra rum att vi kunde se det. Jag gick in till badrummet och duschade. Jag gick ut ur duschen och gick till sovrummet igen där Zayn satt. Jag hoppade till för jag var inte alls beredd på att han skulle sitta där.
- You scared me!
- Haha im so sorry well get dressed now then we can go for a walk
Jag gick fram till väskan som låg på golvet jag hittade snabbt på vad jag skulle ha på mig idag.
Zayn höll som vanligt på med sin mobil och jag fick nästan lov att skrika att jag var klar.
- Woooow! damn your beautiful!
- Haha well thank you my little man
Vi skrattade och gick sedan ut och gick jag såg eiffeltornet och ville så gärna va högst upp där.
- Zayn i want to go there, jag pekade på eiffeltornet
- Uhm are you sure? remember that your scared of heights.
- I´m sure pleeeease
- Haha fine but if you get scared let me now
- I promise
Vi började gå och innan jag visste ordet av det så var vi nästan högst upp jag var ju såklart så osmart att jag kollade ner jag började må illa men jag försökte dölja det men det gick inte så bra. Jag tog tag Zayn i handen och han kollade på mig han var påväg att säga någonting men jag gjorde en gest att han inte skulle säga nåt. Vi hade kommit högst upp och jag började att skaka i benen.
- Babe your shaking
- Dont worry im fine
- No really your shaking and your pale white come on lets sit down for a few minutes.
Vi gick och satt oss ner jag började kallsvettas hur rädd får man bli egentligen? jag lutade mig mot Zayn som höll mig i handen hela tiden. Efter ett tag började jag må bättre så vi reste oss upp igen och kollade utåt.
Zayn kramade om mig så jag var inte så rädd.
- Zayn do you want to know something, jag kollade upp mot han och log
- Well yeah
- I love you more than everything without you i am nothing. You always put a big smile on my face everyday and if im sad your sad if im happy your happy. Your always there for me. I love so much Zayn
Jag såg att Zayn fick tårar och han kollade mot mig med sitt perfekta leende.
- Jessica i love you. Your the one for me words cant explaine how much i love you. Your perfect in every single way. I will always protect you.
Vi kysstes en lång tid och sen skrek Zayn
- I LOVE YOU JESSICA
Jag skrattade till. Hur gullig får man vara?
- AND I LOVE ZAYN
Vi skrattade till och bestämmde oss för att gå till stan och kolla lite där.
Vi möttes utav några fans som stannade och ville ta kort med båda oss så vi gjorde det sen gick vi in till en butik där vi kollade på kläder. Jag hittade på massa shorts och linnen medans Zayn hittade lite allt möjligt.
Efter vi hade gått på stan ett tag beslöt vi oss för att gå och fika någonstans vi hittade på ett ställe och tog varsin kladdkaka med cola till. Vi satt oss inne eftersom att annars skulle det komma fans och ta kort med oss.
När vi var klara var klockan ganska mycket.
- Zayn how much is it?
- Uhm let me see its 8 o´clock
- We have to pack everything! let´s go back now
Vi reste oss upp och småsprang till hotellet eftersom vi skulle vara vid flygplatsen vid fyra eftersom planet lyfter fem. Vi gick raka vägen till vårt rum och började packa. Vi blev klara efter en halvtimme. Vi checkade ut och började åka till flygplatsen. Vi kom fram dit runt tolv. Nu skulle vi vänta ett bra tag innan planet skulle komma. Jag gäspade till. Vi satt ner vid några stolar jag kollade till killarna och dom låg på alla stolar. Jag hörde Louis prata för sig själv det gjorde även Liam jag gick närmare dom och hörde hur Louis sa
- Carrot oh my carrot. No no! let my carrot go!
Jag skrattade till och gick till Liam
-  No dont come any closer i´m warning you no aaaaah a spoon is following me help meee!
Jag började garva det gjorde även Zayn.
Jag gick och satt mig brevid han och vi började prata om allt möjligt. Till slut hade klockan blivit så mycket att vi skulle gå ombord på planet. Vi letade på våra platser och jag hamnade mellan Niall och Harry. Jag var jättetrött men såklart så ska dom retas med mig. Tillslut vart jag så arg att jag slog till dom båda dom sa aj och jag sa åt dom att lägga av så dom gjorde det. Vi kom fram till Spanien runt nio vi gick ut och hämtade våra väskor. Det var då jag såg henne. Julia vad gör hon här?
Jag såg att Harry fick syn på henne han sprang fram till henne och dom kramades. Jag kollade på Zayn han visste ingenting heller ingen hade berättat för oss heller.
Julias perspektiv:
Jag kom fram till Spaninen runt åtta så jag tog mina väskor och satt mig och väntade på Harry. Idag tänkte jag även försökte bli sams med Jessica. Vi kan inte va osams förevigt. Klockan blev nio och det var då jag såg han. Harry tog sina väskor han hade. Jag reste mig upp och gick fram till han. Han fick syn på mig och han släppte allt han hade och sprang fram till mig. Vi möttes i en kram och sen kysstes vi länge.
- I´ve missed you so much, sa jag och började gråta
- And i have missed you too, svarade Harry och torkade bort tårarna
Jag såg hur killarna fick syn på mig dom sprang fram och kramade om mig alla utom Zayn och Jessica.
Dom kom fram till oss endå och Zayn hälsade medans Jessica bara stog tyst och kollade inte ens på mig.
- Guys we have to go, hörde jag Paul säga.
Vi gick till han och vi sprang in till en bil där jag, Harry, Zayn och Jessica skulle sitta.
Jag satt mig brevid Harry som såg så glad ut av att jag var där. Jag var själv överlycklig över att få va med Harry igen. Vi kom fram efter ett tag till hotellet vi skulle stanna vid i en vecka innan vi skulle hem till London igen. Vi checkade in och letade reda på vårt rum det tog ett tag tills vi hittade det. Vi tog in våra väskor och kollade hur rummet såg ut. Det var så fint. Jag gick fram till Harry och kysste han.
- You are the best kisser ever
- Haha your not to bad you either.
Vi gick till soffan och började prata.
- Harry i want to fix everything between me and Jessica
- Okey then you can just go and talk to her now they are downstairs if you want to i can come with you
- Okey
Vi reste oss upp och gick ner och såg att dom hade hittat ett ställe att äta på och jag såg att Jessica var klar.
Hon kollade upp och såg mig jag såg att hon inte såg så glad ut men jag behövde lösa allt nu.
- Jessica kan jag få prata med dig? killarna kollade konstigt på mig men fortsätte att äta.
Jessica sa inget utan reste sig upp. Harry hade gått och hämtat mat så jag behövde inte säga till han utan vi gick iväg. Vi gick till en stor sal och satt oss vid några stolar som stog mot en kant.
- Jessica vad håller vi på med egentligen?
Hon sa inget utan höll på med sin mobil.
- Jessica du kan väl svara mig?
- Du ska alltid bestämma över vad jag ska göra eller inte göra. Jag får aldrig bestämma själv. Som när du till exempel fyllde år då sket du fullständigt i att jag hatade att festa. Är det snällt eller? Nej det är det fan inte!
- Men nu ska jag ju försöka lösa allt. Men vadå bestämmer du behövde inte alls följa med ju!
- Det behövde jag visste du sa att jag kunde väl offra mig ibland.
Vi började bråka igen och jag såg hur killarna kom till oss.
- Och du Julia om du nu så gärna ville lösa det här då skulle du aldrig sagt att jag aldrig fanns vid din sida när du låg i koma jag satt där fan varenda dag efter jobbet! så du kan inte säga någonting om det.
Jag såg hur Jessica fick tårar i ögonen och jag såg hur killarna kom närmare och närmare.
Jag tog ett djupt andetag.
- Hallå kommer vi fixa det här eller inte?
- Jag tror inte det för du ska alltid bestämma över mig så nej jag orkar inte med det längre.
Jessicas perspektiv:
Hade jag nyss sagt så verkligen att jag inte ville va kompis med henne längre? jag kände hur tårarna brändes under ögonlocken. Jag försökte dölja dom och såg att killarna kom fram till oss. Jag reste mig snabbt upp och sa till Julia:
- Inget komer bli som förut då jag kunde lita på dig och då du var min bästa vän aldrig någonsin!
Jag kände hur tårarna började falla jag började springa men hann inte så långt för både Louis och Zayn stoppade mig.
- No let me go i cant see her i dont want to see her anymore! sa jag och tårarna började spruta.
- Louis can you go to the rest of the boys? sa Zayn och Louis gick till killarna som försökte få Julia glad.
Zayn gick med mig upp till vårat rum.  Jag satt mig i sängen och kände hur tårarna började komma fram igen. Zayn kramade om mig.
- It didnt work at all?
- No i cant trust her anymore she was my best friend now i dont know anymore, sa jag och snyftade till
- You know someday you will be good friends again
- But thats the problem i dont want to be friend with her anymore.
- I understand you now come on give me a kiss i cant stand see you like this sad.
Jag gav en kyss och gick in till badrummet och kollade på mitt ansikte som var fullt av mascara jag sköljde bort allt smink och gick ut till sovrummet igen. Där jag såg Zayn hålla på med sin mobil jag kände hur tårarna började komma igen. Måste jag grina såhär mycket? Men det är inte så konstigt jag sa nyss att jag inte ville va kompis med Julia längre. Jag böt om eftersom klockan var såpass mycket jag la mig ner i sängen där Zayn höll på med mobilen. Jag grät ännu mera. Hur jobbigt ska det här vara jag har nyss förlorat min bästa vän? Och jag bara gråter? Zayn la undan mobilen och kramade om mig.
- I cant stand see you this sad! but if you can then you can look on twitter.
Jag reste mig sakta upp och tog mobilen . Jag kollade på twitter där Julia hade skrivit " when you lose someone you love you never thought it would hurt this bad, im so sorry Jessica you know i´ll always love you! "
Jag började gråta ännu mera och såg att killarna också hade skrivit nåt jag läste först vad Liam skrev " i hate when the people i love cries it makes me wanna cry...." sen hade Niall skrivit lika sak och Louis hade skrivit " when your trying to make someone happy but you cant thats when i get sad ;(" sen hade Harry skrivit " i love you Julia your strong its getting better i promise you! xx" till sist hade Zayn skrivit " i cant stand seeing Jessica this sad she is still crying and i dont know what to do i feel sad to, i just want her to be happy i love you more than anything Jessica never forget that! xx"
Ja började gråta ännu mer. Hade jag fått dom på dåligt humör för det här? Jag kände inte för att jag orkade något mer. Vad ska jag nu göra? Jag grät till sömns den natten.

Så kapitel 12! kommentera minst 3 kommentarer för kapitel 13. Hur ska det nu sluta? Jessica är helt förstörd även Julia. Killarna kan inte göra någonting. Hur ska det sluta?
Kapitel 13 kommer upp imorgon!

Svar:

publicerat i Annat;
Jeanette om More Than This- Kapitel 11:
lovelovelove!
du är så duktig älskar den här novellen kan du lägga upp nästa kapitel idag? :DDDDD
älskar din blogg!<3
SV; tack så jättemycket blir sjukt glad av sånna kommentarer men har tyvärr inte tid att skriva ett nytt kapitel idag kanske när jag kommer hem ska till mormor och morfar idag men vi får se helt enkelt!
tack så jättemycket vad gullig du är! ♥

More Than This- Kapitel 11

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
- Im gonna miss you too Julia!
Vi låg i sängen och kramades om.
Jag ville verkligen inte att dom 4 dagarna skulle gå snabbt men som den oturen jag har så kom dagen dom skulle åka vidare. Jag följde med dom till flygplatsen och tog farväl av alla men när det kom till Harry så stog vi och kramaes i tio minuter men ville inte släppa han till slut tvingades han att gå. Vi kysste varandra hejdå. Direkt när han gick började jag gråta igen. Jag åkte hem till huset där jag bodde förut och jag saknade inte det ett dugg. Jag gick raka vägen in i mitt rum och låg där i flera timmar och bara grät. Jag tog upp datorn och loggade in på twitter och skrev " i never realised that it would hurt so much to miss someone. I love you Harry and i miss you so much! xx" det tog mer än 5 minuter innan Harry hade twittrat " i miss Julia so much its so empty without her i miss her smile her laugh i just miss her! Julia i love you! xx"

Jessicas perspektiv:
Vi hade landat i Paris men det var inte några fans som stog och väntade på dom utan vi kunde gå direkt till bilarna som ståg där. Jag, Zayn och Harry i en bil och Louis, Liam och Niall i den andra. Vi åkte iväg till hotellet vi skulle bo på i 2 dagar innan vi skulle åka vidare. Jag kollade på Harry och såg att han såg ledsen ut jag knuffade till Zayn på armen och pekade på Harry.
- I think somethins wrong, viskade jag till Zayn och han nickade på huvudet.
- You should ask him
Jag nickade och satt mig brevid Harry. Han kollade på mig och log jag log tillbaks.
- Harry whats wrong? you look so sad
- It´s Julia she´s in Sweden her mum forced her to stay there
- Why?
- She told to her that she has been at the hospital and her mum did not like it so thats pretty much it.
- I´m so sorry, sa jag och han kollade upp och kramade om mig.
- Thanks that you were talking to me
- You can always talk to me. Now if you excuse me i´m gonna sit next to Zayn is that okey?
- He is your boyfriend so why not?
Jag log mot han och gick och satt mig brevid Zayn. Jag lutade mig mot hans axel och han lutade sig mot mitt huvud vi somnade i bilen eftersom bilturen var så lång. 2 timmar satt vi i bilen men vi sov så det gick snabbare då. Vi vaknae utav att Louis väckte oss.
- Come on guys were here now!
- Louis come on were trying to sleep.
- No you can sleep when were done with everything. Now come ooooon
- Fine, hörde jag Zayn säga.
Vi gick ut ur bilen och Louis såg så nöjd ut. Vi kom in till hotellet och det var det vackraste jag någonsin sett. Synd att vi bara skulle va där i två dagar. Dom skulle ha sin konsert idag och imorgon ledig dag.
Vi gick in till vårt rum och jag såg sängen vi skulle sova i den var enorm. Jag gick raka vägen fram till sängen och slängde mig ner i den. Kort därefter kom Zayn och gjorde samma sak.
- When are we leaving?
- In about two hours i think
- TWO HOURS?! jag reste mig snabbt upp och gick snabbt in till duschen och duschade av mig och gick ut och tog fram kläder jag skulle ha på mig.
- Haha your fast Jessica, sa Zayn och höll upp sin mobil mot mig.
- Zayn what are you doing with your phone?
- Nothing just taking some picturs of you and maybe recording
- WHAT?! im gonna kill you, sa jag och reste mig upp och gick fram till Zayn och började kittla han eftersom jag visste att han var hur kittlig som helst.
Jag reste mig upp och tog på mig kläderna jag skulle ha
Jag gjorde några lätta lockar i håret och sa till Zayn att jag var klar.
- Wow your so beautiful.
- Well you dont look to bad you neither,sa jag och log
Vi gick ner till killarna som stog och väntade på oss. Dom kollade upp mot oss och alla hade deras munnar öppna när dom såg mig. Zayn såg det.
- Guys she´s mine so back off
Vi gick ut och möttes av fans men dom hade inte tid att ta kort med dom utan vi fick springa till bilarna och sätta oss riktigt snabbt sen åkte vi iväg till arenan.
Vi kom fram efter 20 minuter och vi tog bakvägen eftersom det var redan folk som väntade på att få komma in. Vi gick in till arenan och den var riktigt stor jag tog upp mobilen och kollade på twitter medans killarna tränade.
Jag såg att Julia hade twittrat " i miss everyone i messed up big times hope you can forgive me? and guys i´m not talking about Harry i´m talking about Jessica...."
Jag tänkte inte bry mig för om vi blev sams skulle säkert exakt samma sak hända igen och det orkade jag inte.
Jag kollade runt och földe några som ville att jag skulle följa dom. Jag svarade några också sen så tröck jag upp rutan och skrev in " loving life right now, in Paris now and the boys are sound checking if you say like that? they are awesome and i love Paris and i really didnt know that i also had some fans thats so sweet. I love you guys!♥"
Jag la ner mobilen i min väska jag hade mig och gick backstage eftersom dom var klara och allt folk skulle komma in om bara några minuter.
Allt folk kom in och efter en liten stund bara var det fullt. Jag kollade på killarna och dom såg inte ett dugg nervösa ut. Det var dags för dom att komma ut alla började skrika och började applådera. Zayn kom fram till mig.
- Good luck, sa jag och kysste han.
- Thanks
Dom gick ut på scenen och alla började skrika ännu mer dom började med What makes you beautiful alla sjöng med. Efter några låtar så sa Zayn och Louis.
- Hold on we be right back.
Dom kom fram till mig och jag kollade chockat på mig. Louis tog tag i min ena hand och Zayn i min andra.
- What are you guys doing?
- Were taking you out so everyone can see you.
- No no no, innan jag visste ordet av det hörde jag hur publiken blev helt till sig.
- Guys this is my beautiful girlfriend Jessica
Alla skrek ännu högre och Zayn kysste mig på scenen. Nu kommer det stå i massa tidningar. Men jag brydde mig inte så mycket om det utan nu fick alla se vilken jag var.
Jag var påväg backstage igen innan Zayn hann stoppa mig.
- Can´t you be on stage with us pleeease?
- Haha fine but im not singing!
Jag gick med dom ut och Zayn höll mig i handen hela tiden och jag njöt faktiskt av att stå på scenen och tusentals folk kollade på oss. När dom hade sjöng den sista låten då smög jag ut och tänkte vara lite snäll mot alla fans som stog och skrek och sjöng med. Så jag gick till backstage sen gick jag ut till dom och dom fick syn på mig och ville ta kort med mig på en gång men jag tackade nej och gick vidare. Till slut vart det för många som försökte få tag i mig så jag sprang till backstage igen. Killarna höll ett tacktal innan dom gick av scenen.
- Babe are you crazy?
- What? jag kollade upp mot Zayn som kollade allvarligt mot mig.
- Were taking this when were back at the hotel
Vi gick ut till bilarna och åkte till hotellet. Men den här gången så satt Louis med oss inte Harry.
- Jessica can i talk to you, kollade Louis på mig
- Sure, jag satt mig brevid Louis.
- You cant go out to the fans its to dangeours you can get hurt. Promise all of us that you never do it again
Jag kollade upp mot han och nickade och gick och satt mig brevid Zayn som fortfarande såg så upprörd ut. Vi kom fram till hotellet efter en stund och killarna gick in till spelrummet och började spela. Jag gick istället upp till rummet och tog bort sminket och böt om till en stor tröja sen satt jag upp håret i en boll. Jag tog upp datorn ur väskan och loggade in på twitter där jag såg att det var massor av folk som hade tagit kort på mig när Zayn kysste mig och sen en när jag var nere vid fansen. Det var en som även hade skrivit att jag och Zayn inte passade något bra alls det var flera som hade klaga på hur jag såg ut och att jag inte förtjänar han. Jag skrev " reading all of thoose coments that i shouldnt be togheter with Zayn or im to ugly or to fat, its like this if were happy you should also be happy for us, you dont know how words can hurt!" till slut vart det för mycket så jag loggade in på facebook och jag kände hur mobilen vibrera jag kollade på mobilen och det va från Zayn " i saw what you wrote on twitter dont care about the haters,  i have to talk to you i be up in a minute! xx" jag svarade inte utan jag visste att skulle komma upp och helt riktigt han kom och såg mig sitta i det mörka med datorn som ljus.
- Zayn whats wrong? you look so sad more often now, jag la undan datorn och kramade om Zayn som satt i sängen
- Okey its like this when you went down to the fans i was so scared that they would to anything to them. You cant go down to them its to dangerous. Promise me you wont do it again?
Han kollade på mig och jag nickade och jag kramade om han igen
- Zayn go and have fun with the boys again
- No i want to be here with you
- You sure?
- Yes i´m sure
Jag log och han gick in till badrummet. Jag tog fram datorn igen och hade helt glömt bort att jag hade en blogg. Jag gick in på den och såg att jag hade besöksrekord jag gjorde ett inlägg om att jag fortfarande levde. Jag avslutade inlägget med att jag har världens bästa pojkvän. Zayn kom ut ur badrummet och satt sig bakom mig. Jag lutade mig mot han och han såg att jag skrev på svenska men han förstog ingenting så jag förklarade allt för han. Klockan började bli ganska så mycket så jag stängde av datorn och la mig ner brevid Zayn.
- So Zayn what are we going to do tomorrow?
- Maybe go out for a walk watch a movie or just cuddle
- That sounds good
- Jessica
- Yes?
- I love you
- I love you too, vi låg och kramades och Zayn somnade medans jag fortfarande inte kunde sova.
Jag höll på at tänka på massor av saker men det enda som kom upp var att jag har världens underbaraste pojkvän och världens bästa killar som alltid får en på bättre humör. Kan man ha ett bättre liv än vad jag har? Jag somnade sen efter ett tag med ett leende på läpparna.

Kapitel 11 kommer ut imorgon!

publicerat i Annat;
gjort massa annat idag så har inte hunnit men har skrivit en hel del så det blir långt kapitel imorgon!
Och stort grattis till Loreen så glad!!! :DDD
Tumblr_m4e3kzglbe1qa19afo1_500_large

More Than This- Kapitel 10

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
- Thank you my love
- No problem. So i want to ask you something
- What?
- It´s about you and Jessica.
- No Harry i don´t want to talk about it please
- No we have to!
- It´s like this i dont want to talk with her and she dosent want to talk with me either so thats it
- Just asking, sa Harry och lutade sig tillbaks
- Harry you know that i love you no matter what.
- I love you too Julia
- Harry you have to meet my parents while were in Sweden
- I would love that, sa Harry och kollade på mig och log
- Yeeeey!
Jag blev gladare och gladare för nu skulle jag få träffa mina kompisar och slippa se Jessica på ett bra tag.

Julias perspektiv:
Vi landade i Sverige och jag fick lov att väcka Harry och Liam som hade somnat under resan. Vi gick ut och möttes av massa fans som stog och väntade på killarna. Jag gick närmare Harry och han tog tag mig i handen och vi hämtade våra väskor och dom stannade till vid några fans och tog kort och skrev några autografer. Efter ett tag ropade Paul på dom att dom skulle komma.
Vi gick in i en svart bil och körde mot hotellet vi skulle bo på i 4 dagar innan vi skulle åka vidare till Paris.
Vi kom fram till hotellet där var de också fans utanför.
- How do they find us? kollade Zayn chockat på alla som stog och väntade
- I dont know but we can take another way, svarade jag
Vi tog bakvägen till hotellet och gick in vi hittade våra rum jag och Harry fick ett eget rum. Jag böt om eftersom jag bar ahade på mig mjukisbyxor och stor tröja så var lika bra att byta.
Jag borstade håret lite snabbt. Och jag bestämde för att gå ut på stan och kolla lite.
Resten av gänget var nere i spelhallen så jag gick dit och sa till dom vart jag skulle.
- I can come with you if you want to?
- No Harry you dont have to you guys have some fun im just going for some shopping i promise i be right back
- Okey but i call you, sa Harry
Alltid så skyddande det var det perfekta med han. Jag gick ut där alla fansen var och jag hade helt glömt bort det så dom kom fram till mig på en gång. Eller ja dom gick inte utan dom hoppade på en. Jag tappade balansen och ramlade så typiskt mig. Jag försökte ta mig upp vilket gick bra.
- Visst är du tillsammans med Harry?
- Ja det är jag
- Åååå kan vi ta ett kort med dig? SNÄLLA SNÄLLA!
- Haha okej då men sen måste jag gå.
Jag tog några kort sedan tackade jag och gick iväg jag kände hur det vibrerade i handen. Det var från Harry.
" hi i saw you outside hope your okey? anyways i miss you! <3" " dont worry im fine im at the city now and i be back home in a few minutes i promise you that! i miss u too!<3"
Jag gick in till gina tricot där jag hittade på ett par skjorts sen hittade jag även på ett jättesnyggt linne som jag köte. Jag hade vart nere vid stan vid en timme så jag bestämmde mig för att gå tillbaks jag saknade ju Harry.
När jag kom tillbaks så var killarna ute och tog kort med fansen. Jag vinkade till dom och Harry sprang fram till mig och kramade om mig. Jag fick en lätt kyss på munnen och kände den där stöten som alltid kommer.
- I just want to tell you that your mum and dad is here and that i love you.
- What are you kidding with me?! and i love you to
- No im not kidding there at the lobby right now and waiting for you.
Jag tog Harry i handen och gick snabbt in. Helt riktigt där stog dom jag släppte allt jag hade i mina händer och sprang fram till dom. Vi stog och kramades hur länge som helst och jag började gråta för att jag hade saknat dom så mycket och för att jag aldrig hörde av mig.
- Gumman vi har saknat dig så mycket! sa pappa och pussade mig på pannan.
- Jag har saknat er också, snyftade jag
- Men lilla gumman gråter du? sa mamma och kollade på mig
- Ja men jag har saknat er så mycket och jag och Jessica har bråkat rejält och jag har inte hört av mig och jag har legat på sjukhus två gånger och jag hörde inte av mig en endaste gång
Dom kollade på mig allvarligt. Men kollade upp mot Harry som stog och kollade på oss.
- Vem är det där därborta då?
- Min pojkvän Harry. Harry get over here
- Mum,dad this is Harry. Harry this is my mum Hanna and my dad Henrik
- Hello nice to meet you, sa pappa
- Nice to meet you to both of you.
- So Harry can we talk in private? fråga pappa och kollade på Harry.
- Haha okey
Dom gick bort och jag och mamma gick och satt oss ner.
- Så berätta allt nu först med sjukhus saken berätta det för mig.
- Okej den första gången så var det för att jag fick min astma attack och jag ramlade ihop sen så var det en gång när mitt ex kom och misshandlade mig jag låg i koma i tre dagar.
- Men usch gumman då det känns som att du ska va här hemma ett bra tag tycker jag.
- Men jag vill inte jag vill va med Harry och vi bor i London och vi är ute på turne nu och jag vill vara med dom.
- Men nu när du gått igenom så mycket saker är det inte bättre du är här då?
- NEJ! jag märkte inte ens att jag skrek men jag blev så arg.
- Du får åka tillbaks med Harry när du känner dig redo jag vill inte släppa dig en.
- Du kan fan inte göra så mot mig, skrek jag och kände hur tårarna började rinna.
- Du det är bestämt nu du ska ingenstans!
Harry och pappa kom tillbaks och jag stog inte ut längre med att sitta vid mamma utan jag sprang raka vägen till mitt och Harrys rum och stängde och slängde mig på sängen och bara grät. Jag hörde hur dörren öppnades och in kommer Harry.
- Honey whats wrong?
- My mum i cant come with you guys with the rest of the tour she forced me to stay here in Sweden but i dont want to but ihave to and when im ready i can go home, jag började grina ännu mer
- That cant be true you must be kidding with me? kollade Harry påp meig ledsamt
- No i promise you im gonna miss you so much.
- Im gonna miss you too Julia!
Vi låg i sängen och kramades om.
Jag ville verkligen inte att dom 4 dagarna skulle gå snabbt men som den oturen jag har så kom dagen dom skulle åka vidare. Jag följde med dom till flygplatsen och tog farväl av alla men när det kom till Harry så stog vi och kramaes i tio minuter men ville inte släppa han till slut tvingades han att gå. Vi kysste varandra hejdå. Direkt när han gick började jag gråta igen. Jag åkte hem till huset där jag bodde förut och jag saknade inte det ett dugg. Jag gick raka vägen in i mitt rum och låg där i flera timmar och bara grät. Jag tog upp datorn och loggade in på twitter och skrev " i never realised that it would hurt so much to miss someone. I love you Harry and i miss you so much! xx" det tog mer än 5 minuter innan Harry hade twittrat " i miss Julia so much its so empty without her i miss her smile her laugh i just miss her! Julia i love you! xx"

Ni får kapitel 10 idag istället bara för att jag är så snäll ;)
nejmen nu får ni kommentera också vad ni tycker lovar att det kommer ett långt kapitel imorgon!

More Than This- Kapitel 9

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Jag gick in till köket och där stog hon och hällde i flingor i en skål.
- Do you want?
- Haha okey
Vi satt oss ner och började äta på flingorna
- So Zayn what are we going to do today?
- Maybe go out for a walk?
- Okey but its kinda cold today
- Just take your hat on or something
- Haha okey
- Are you done? kollade jag på henne och hon nickade
- Then go and get ready so we can go

Jessicas perspektiv:
Jag gick in till sovrummet och tog fram ena väskan. Det kändes som att jag slängde precis allt på golvet. Jag hittade ingenting att ha på mig.
-Zayn can you come?
Det tog inte många sekunder innan Zayn kom.
- Haha woow, kollade Zayn chockat på golvet där jag satt och hade kläder överallt.
- Nothing to wear again? kollade Zayn på mig och log
- You know me to good.
- Well the clothes are all over the floor and your my girlfriend so yeah
Zayn gick fram till sin garderob och tog fram en tröja jag kunde få låna av han.
- Here you go take that and maybe some shorts?
- Thats why i love you, jag reste mig upp och tog imot tröjan.
- Well i know that you love me everyone does, vi skrattade till
Jag tog på mig tröjan och ett par shorts till. Och det som är kyligt idag också aja jag har ju min pojkvän som kan värma mig.
Jag lät håret vara som det var och gick ut till Zayn som satt i soffan och knappade runt blan kanalerna.
- Im ready now should we go?
- You know what i think that you should borrow my clothes more often
- HAHA
Vi tog på oss våra skor och han tog på sig sin mössa jag hade ju såklart glömt den i lägenheten och jag såg på twitter att Julia hade stängt igen caféet så hon skulle säkert vara hemma. Vi gick längst en stig och han frågade flera gånger om vi skulle hem och hämta min mössa men jag sa nej varje gång. Vi gick längre och längre in i en skog och jag började att huttra till. Zayn la armen runt om mig och jag kände mig lite varmare men frös fortfarande en hel del.
- Do you wanna go in to the city and drink something warm?
- I would love that
Vi kom in mot stan och då samlades folk runt om oss och ville ta kort på Zayn och få hans autograf. Jag ställde mig lite utanför så jag inte att var ivägen. Då helt plötsligt en kom fram till mig och ville ta kort.
- Please can i take a picture?
- Me? kollade jag chockat på henne
- Yes i love you! your so amazing! and your a inspiration to me
Jag? jag är ju en helt vanlig tjej och jag har ett fan, wow häftigt!
- Oh of course you can have a picture, Zayn såg mig och flinade jag flinade tillbaks.
- And an autograph?
- Haha sure, jag skrev min autograf och gick sedan iväg med Zayn
- Seems like you have a fan
- Haha she was so cute to me
Vi hittade på ett café som vi gick in till vi tog en varsin chai latte med kladdkaka till vi betalade och satt oss ner vid ett bord inomhus eftersom det var kyligt ute.
- Zayn i was thinking and maybe we can test the London Eye again
- Haha sure i loved that
- But then you must hold my hand all the time promise me that!
- I promise you i will never let you go. Now come on lets go!
Vi reste oss upp och tog tag i varandras händer och började gå mot dörren precis när vi var vid dörren så öppnades den. In kom Harry och Julia. Jag hade inte pratat med Julia tänker inte göra det heller.
Dom började småprata lite inför turnén jag skulle få följa med även Julia så jag slapp inte henne.
- So when were leaving, hörde jag Hazza säga
- In three days, svarade Zayn
Dom sa hejdå och vi gick till London Eye. Det var kö när vi kom fram dit och såklart så började jag att frysa igen. Jag röck i Zayns arm och visade att jag frös han kramade om mig på en gång för att jag skulle bli varm. Vi fick igen en vagn för oss själva. Vi klev in och stannade högst upp och dom fick problem med den så vi skulle sitta fast i en halvtimme.
- Zayn look over there!
- Where?
- There to your left!
- Oh woow theres Louis and El
- Haha cool right?
- Yeah really cool.
Jag kände mig inte alls yr men det var för att Zayn stog och kramade om mig hela tiden så jag inte skulle bli rädd
- So Jessica after this were going home?
- Yeah i guess we have to pack everything oh wait...
- What is it?
- I have to get some clothes at Julias place
- Dont worry i come with you.
Jag kollade upp mot han hans ögon glittrade varför måste han vara så perfekt?
- Zayn why do u have to be so perfect?
- Well i dont know why do u have to look so perfect
Vi skrattade till och innan vi visste ordet av det var vi på marken igen. Vi gick fort hem till mitt förra hem. Vi gick fort på grund av alla papparazi fotografer som var efter oss. Vi kom till porten och jag öppnade den och vi gick in till lägenheten. Vi hörde ljud ifrån vardagsrummet. Jag tog Zayn i handen och vi gick snabbt in i mitt rum jag tog en väska och la ner dom sista kläderna som låg i min walk in closet.
Zayn hade satt sig i sängen men han vart så tyst så jag vart tvungen att ropa på han.
- What is it?
- Why so quiet?
- Im checking twitter
Haha normalt för att vara han alltid kolla twitter.
- Jessica watch your phone
Jag tog upp min mobil och loggade in på twitter där Zayn hade skrivit " im so happy right now Jessica is going with us guys on the europe tour! can it get any better than that? i love you Jessica!" jag skrev på min twitter " i cant live whitout you Zayn your my everything! i cant wait for the tour i get to see my mum! i love you Zayn more than anything never forget that! xx"
- Are you done?
- Yes now come on lets go home.
Vi gick till hallen och såg Harry i vardagsrummet.
Åh nej då måste dom vara hemma och då är Julia hemma också. Harry fick syn på oss och reste sig snabbt upp ur soffan och kom fram till oss.
- Hi again, sa Harry och kramade om oss jag såg Julia komma närmare oss.
Jag vägrade kolla upp mot henne för jag kände hur blicken var på mig hela tiden.
- Well how about you Jessica
Zayn ruskade till mig.
- Huh?
- How do you feel about the tour around Europe? frågade Harry
- Oh haha i cant wait and i get to see my mum thats amazing. But we have to go now because we have to pack the last things.
Vi sa hejdå och gick sen hem till Zayn. När vi kom hem så gick vi in till sovrummet igen och packade ner det sista. När vi vart klara blev vi hungriga så Zayn sa att han kunde göra iordning mat eftersom vi mest ätit ute den senaste tiden.
- The food is done! ropade Zayn från köket
Jag gick in till köket och han hade gjort iordning kyckling med strips till. Vi satt oss ner och högg in på maten.
3 dagar senare:
- Zayn do you see how many fans there are at the airport right now?
- Haha dont worry were taking the back way to the plane so dont worry.
- Where are we going first? hörde jag Julia fråga
Vi hade fortfarande inte pratat tänkte inte göra det heller.
- First we are going to...SWEDEN, sa Louis glatt
- WHAT?! RE YOU KIDDING WITH ME?! ,sa jag och skrek till för jag vart så lycklig
Vi gick ut ur bilen och gick på planet. Jag hörde aldrig vad dom på planet sa utan jag somnade.
Julias perspektiv:
Jag kollade omkring mig och såg att Jessica sov och Zayn också dom lutade sig mot varandra.
Jag hade inte pratat med Jessica sen vi bråkade och jag trodde aldrig att hon skulle lämna mig själv i lägenheten och jag vart så ledsen att jag inte orkade ha caféet öppet längre utan jag stängde det och jag som hade fått sån fin tavla till men den fick vara i vardagsrummet. Harry väckte mig från mina dagdrömmar.
- Julia do you want anything to drink?
- A cola
Han reste sig upp och hämtade det.
- Thank you my love
- No problem. So i want to ask you something
- What?
- It´s about you and Jessica.
- No Harry i don´t want to talk about it please
- No we have to!
- It´s like this i dont want to talk with her and she dosent want to talk with me either so thats it
- Just asking, sa Harry och lutade sig tillbaks
- Harry you know that i love you no matter what.
- I love you too Julia
- Harry you have to meet my parents while were in Sweden
- I would love that, sa Harry och kollade på mig och log
- Yeeeey!
Jag blev gladare och gladare för nu skulle jag få träffa mina kompisar och slippa se Jessica på ett bra tag.


Så kapitel 9. Dom är påväg till Sverige nu och hur kommer Julias familj gilla Harry? ni får kapitel 10 imorgon! Ni får va nyfikna tills imorgon. Tänk om det kanske blir kaos i Sverige när dom kommer?

More Than This- Kapitel 8

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
- What is it Harry? frågade jag oroligt
- Okey its like this
- Its like what?
- I love you so much and i wanna spend my life with you and get kids and buy us a own place. I cant live without you. Your my everything. I love you more than words can explaine
Han ställde sig ner på knä och jag blev mer nervösare.
- So Julia do u want to marry me?

Julias perspektiv:
Jag började gråta. Vi hade ju känt varandra i ungefär 5 månader.
- Julia? do u wanna marry me?
- YEEES! svarade jag och hoppade på han.
Vi kysste varandra länge och kramades.
- Harry i love so much your my everything. Whitout you im nothing. Thats just it. Your always by my side always no matter what happends i will always protect you, sa jag till Harry och han fick en tår i ögat.
- I will always protect you you know that already, svarade han och vi började gå hemåt sen. Klockan närmade sig fyra när vi kom hem och innan vi visste ordet av det plingade det på dörren. Harry stog bakom mig och vi öppnade dörren. Där stog Niall.
- HAPPY BIRTHDAY JULIA! ropade Niall och hoppade på mig och kramade om mig. Han sträckte fram ett ganska stort paket till mig. Jag tog emot det.
Vi satt oss i soffan och väntade på resten.
- Where is Jessica and Zayn?
- I dont know maybe at Zayns place, svarade Niall
- Thats strange because they supposed to be here not there.
- Honey dont worry they are coming i just got a text message from Zayn and they are on their way.
Jag log och reste mig upp och hällde i chips i en skål och ställde det på bordet i vardagsrummet. Niall högg in på chipsen på en gång. Klockan blev tjugo över fyra. Vart är alla?
Jag hörde att det plingade på dörren jag sprang fram och öppnade där stog alla.
- Happy birthday Julia! pratade dom i mun på varandra
Dom gick in och kramade om mig. Jag fick massa presenter av dom. Jag började med Nialls present i där låg det ett par skor och en jättegullig tröja. Jag tackade och kramade om han. Jag tog Louis och Els paket i där låg det en morot,tavla till caféet och en klänning. Jag öppnade Zayn och Jessicas och i där låg de mascara,kjol oc en klänning. I Liams så låg det en nallebjörn med texten " Your my best friend i love you" och en tavla som det var jag och han på jag kollade upp mot han och flinade.
- Come on open mine! sa Harry ivrigt
Jag tog upp det och i det första låg det två ringar och ett halsband. Jag fick även en ny mobil av han en iPhone 4s jag hoppade av glädje och jag såg att det var ett kuvert också. Jag öppnade det och kollade där stog det " Happy birthday honey! I just wanna say that you mean the world to me and i love you so much!"
Jag tackade alla och gick in till mitt rum med sakerna.
- Julia?
Jag skrek till och kollade mot dörren. Där stog Liam
- You scared me
- Haha im so sorry but i just wanna say happy birthday and i..
- You what? frågade jag och gick närmare han. Han såg orolig ut med blicken
- I....
- You what?!
- Haha no im just kidding, sa han och gick till Jessica och killarna
Haha jätteroligt tänkte jag. Jag gick ut till dom igen.
- Julia what are we going to do? frågade Louis nyfiket
- Were going out and partyyyyy! sa jag glatt
Alla jublade alla utom Jessica. Jag visste att hon inte gillade att festa men någon gång måste hon väll offra sig. Jag tänkte prata med henne. Hon reste sig upp.
- Jessica vad är det?
- Du vet att jag hatar att gå ut och festa!
- Ja men någn gång måste du väll endå offra dig lite. Det är ju endå min födelsedag!
- Ja.....men
- Men vadå?
- Nej inget..grattis
- Tack kom nu ska vi ha roligt, jag tog henne i handen och vi tog på oss våra skor och vi fick vänta ett tag innan alla var klara.
Vi tänkte om vi endå skulle dricka var det bäst att gå dit så vi gjorde det. Jag gick i mina högklackar och det var inte speciellt skönt. Vi kom fram till en klubb som vi tyckte såg okej ut. Vi gick in och där var det en hel del folk och massa folk som dansade och jag såg en bar så jag drog Harry i armen och vi tog en drink var.
- Julia i dont know about you but do you want to dance?
- Of course my love
Vi gick ut på dansgolvet och bara dansade.
Jessicas perspektiv:
Jag såg hur alla bara stog och dansade även Zayn. Jag kanske var dum som inte ville följa med men jag hatar klubbar så är det bara. Jag höll på att tänka på en massa saker innan Zayn stog framför mig.
- Babe are u alright?
- Huh?
- I said are u alrigt?
- Yeah i guess
- So why dont you dance with us?
- I just dont want to
- Please come on, han försökte dra sig med mig men det gick inte
- No i dont want to
- Fine!
Han gick iväg och jag såg att Julia och Harry såg ut att ha så roligt. Medans jag såg att killarna och El höll på att dansa som ingen kollade på. Jag skrattade för mig själv. Jag kände en hand på min axel. Jag vart rädd först och vågade inte kolla bakåt. Jag såg att Zayn kollade på mig och gick fram till mig.
- Let go of my girlfriend, skrek Zayn till den som stog bakom mig
- Haha u wish
- I promise u if you dont let her go i will hurt you!
Jag såg att Niall,Liam,Louis och El hade ställt sig bakom Zayn dom försökte dra bort han.
Jag kollade bakåt och där stog en kille jag aldrig sett förut.
Jag försökte få bort hans hand men han höll så hårt.
Zayn började att tappa tålamodet så han fick lov att dra upp mig från stolen jag satt på då släppte han. Han drog ut mig på dansgolvet.
- Who was that? kollade han på mig frågandes
- I have no idea, svarade jag och kramade om han
Efter ett tag att vi hade dansat så vart jag trött och gick och satt mig ner igen. Jag kollade runt och såg inte till han någonstans. Åå vad skönt tänkte jag för mig själv. Jag började bli mer uttråkad. Och jag såg att Julia kollade på mig. Hon sa nåt till Harry och han kollade mot mig och nickade. Hon kom fram till mig.
- Hallå det är ju inte roligt om du bara ska sitta där hela tiden?
- Mevarför tvingade du med mig då för då?
- För att det är min födelsedag och jag bestämmer vad vi ska göra då.
- Så om jag verkligen hatar att festa så måste jag endå gå?
- Alltså vill du verkligen ta det här nu?
Jag kände hur mer frustrerad jag blev och til slut brast det.
- Vet du vad? jag är trött på att du ska bestämma hela tiden. Visst det är din födelsedag men du kan inte tvinga med mig!
- Så jag ska strunta totalt i din födelsedag?! det var det jag visste.
- Visste vadå?!
- För det första du var inte vid sjukhuset när jag vaknade upp från koman. Vart fan var du då?!
- Du har helt fel jag satt där vid din sida varenda dag och då när du vaknade då jobbade jag. Förlåt mig men det finns något som heter jobb!!
Jag kände hur tårarna började komma. Jag försökte käma emot dom men det gick inte.
- Jessica gråter du?
- Varför ska du bry dig för?! jag fanns ju aldrig där vid din sida endå så!
Jag såg att Zayn och Harry stog brevid oss.
- Guys stop it, sa Harry
- How do u even know what we are talking about?! sa jag och kollade ledset på han
- Because your yelling at each other and your crying
Jag såg hur Zayn kom närmare mig och kramade om mig.
- Zayn i want to go home,snyftade jag
- Were leaving right now! svarade han
- Jessica vart fan ska du?! sa Julia och röck mig i armen
- Hem, svarade jag och gick snabbt iväg.
Vi gick hem hand i hand och jag hade lugnat ner mig lite.
- So Jessica whats wrong?
- I hate her she dosnt listen to me she said that i never is there for her and like that
- Dont care about her
Vi kom hem till mig och jag packade två väskor med kläder och min dator följde med också. Jag satt mig i sängen och då brast det. Jag satt där och grät. Zayn pratade i telefonen han lät upprörd. Men han såg att jag grät så han la på. Han kom snabbt fram till mig och kramade om mig.
- honey as i said dont care about her your so much better than her!
Jag lyssnade och vi gick till dörren med mina väskor. Vi knöt på oss skorna.
- Zayn im just gonna let her know where i am
- You do that
Jag tog fram ett papper och en penna och skrev "kommer bo hos Zayn nu kommer hem någon gång ibland och tar kläder ifrån min garderob, jag kommer inte till jobbet imorgon heller orkar inte funderar på att sluta för orkar inte jobba varje dag känns de som men nu vet du vart jag är hejdå!"
Jag nickade att vi var klara att gå. Det var en liten bit till Zayns lägenhet vi kom fram efter ett tag och han låste upp och vi tog in våra väskor in till sovrummet. Vi la oss ner i sängen och låg och myste.
- Zayn i love you
- I love you too Jessica
Jag reste mig upp och tänkte kolla facebook och twitter eftersom det var länge sedan. Så jag tog fram datorn och lutade mig mot Zayn. Jag loggade in på facebook och såg att jag hade en hel del vänförfrågningar och medelande även händelser. Jag kollade och accepterade dom flesta. Jag kollade alla medelanden och såg att det var från mamma och alla mina kompisar. Mamma hade skrivit " Hej hjärtat mitt. Har inte hört något från dig hoppas du har det bra i London? och grattis till dig och Zayn bilder överallt när ni kysser varandra och kramas och håller varandra i handen. Puss!" " Hej mamma jag har det toppen här förutom att jag och Julia inte pratar men jag bor hos Zayn nu! Tack så mycket vi får inte gå någonstans utan att någon kommer och tar kort, saknar dig mamma!"
Jag visste inte att mamma var inne så jag fick svar från henne
" Jag saknar dig med gumman så tyst här hemma nu när du inte är här! jag ska försöka ta mig till London snart kostar bara så mycket! "
" Mamma jag och Zayn kan komma till Sverige annars haha ;)"
" haha ja gör det men nu ska jag sova klockan är för mycket nästan ett här oj oj oj god natt gumsan <3"
" god natt mamma!<3"
- Was that your mom?
- Yes it was i miss her so much, sa jag och en tår rann nerför kinden
- You know what were going on a Eurpoe tour and were going to Sweden do u wanna come with us?
- Really?! i loved to! svarade jag och kramade om han
Jag hörde att någon skrev på facebook jag kollade och såg att det var ett fan till Zayn och hon ville att vi skulle ha twitcam. Så jag svarade att vi kunde ha det så jag loggade in på twitter och såg att jag hade massa nya följare och jag följde tillbaks några innan vi startade vår twitcam. Vi höll på i en timme och fick massa frågoroch vi svarade på alla. Jag skrev innan jag stängde av datorn " i love my Zayn so much! your the one for me i love you! and i miss my mom so much!"
Jag stängde av datorn och gick in till badrummet och borstade tänderna och tog bort sminket eller ja det som var kvar av det. Och tog på mig en stor tröja jag hade på mig. Jag gick och la mig brevid Zayn som höll på med sin mobil.
- Babe what are you doing?
- Twitter, kollade han på mig och flinade.
- Haha okey but im tired so good night
- Good night i love you, sa han och gav mig en kyss
- Love you too
Zayns perspektiv:
Hon somnade til och jag höll fortfarande på med mobilen.
Jag skrev på twitter " my beautiful girl is sleeping why do u have to be so cute?! anyways just wanna let you know that i love you guys so much we have the best fans in the whole world and i have the best girlfriend! good night!<3" Jag la undan mobilen och somnade med armarna runt om Jessica.
Jag vaknade till av att Jessica inte låg i sängen jag vände mig om och kollade på klockan.
- WHAT?! is it already 11 o´clock
Jag satt mig snabbt upp och tog på mig mina kläder och gick och letade efter Jessica.
- Jessica where are you?
- Im in the kitchen!
Jag gick in till köket och där stog hon och hällde i flingor i en skål.
- Do you want?
- Haha okey
Vi satt oss ner och började äta på flingorna
- So Zayn what are we going to do today?
- Maybe go out for a walk?
- Okey but its kinda cold today
- Just take your hat on or something
- Haha okey
- Are you done? kollade jag på henne och hon nickade
- Then go and get ready so we can go

Kapitel 8! så vad tycker ni en så länge? ganska mycket drama nu i det hela nu när Julia och Jessica inte pratar med varandra alls! vad kommer hända mellan dom två egentligen? kapitel 9 kommer komma ut imorgon! så håll ut!


More Than This- Kapitel 7

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
Klockan blev kvart i. Vi tog på oss våra skor och gick ner till caféet. Klockan blev nio när vi kom in till cafét och det var full fart på en gång. Det var en hel del fans som hade sett Zayn och hade kommit in och ville ta kort med han och få hans autograf. Han tackade nej och jag kollade chockat på han. Han kollade mot mig och flinade.
- If you guys dont buy anything im not gonna take pictures with you
Dom gjorde som han sa och dagen gick på väldigt fort. Klockan hade passerat fem och vi stängde igen. Vi kom hem och bara satte oss i soffan och slappade ända tills vi skulle sova. Jag bodde hos Zayn tills Julia hade frisknat till sig. vi gick in till Zayns säng och la oss ner på en gång och somnade till.
3 dagar senare: Julias perspektiv:
Jag vaknade upp i ett riktigt ljust rum jag kisade med ögonen och såg Harry sitta på en stol och sova. "Han är så gullig när han sover" tänkte jag och log. Jag kunde öppna ögonen helt efter ett tag då märkte Harry att jag hade vaknat. Han gick snabbt fram till mig och tog tag i min hand och pussade mig på pannan
- Your finally awake!
Jag försökte säga något men det gick inte. Han förstog mig och vi bara var tysta tills jag kunde viska fram.
- Harry?
- Yes honey?
- Have you been here all the time?
- I couldnt leave you so yes i´ve been here the whole time
Jag kollade upp mot han log. Är han inte för underbar? Har stannat vid min sida hela tiden. Jag kunde prata normalt igen efter jag hade druckit vatten.
Jag harklade till och Harry kollade på mig.
- Is there something wrong? kom Harry fram till mig
- I want to go home
- Okey hold on i be right back
Det dröjde ett tag innan Harry kom in med en läkare med sig. Han kontrollerade att jag var helt okej och sa att jag kunde få åka hem. Harry hade vart hemma vid min och Jessicas lägenhet och tagit med kläder till mig. Jag tog bara på mig mjukisbyxor och en stor tröja. Jag fick sätta mig i en rullstol och Harry skjussade mig ut till bilen. Vi satte oss i bilen och vi började köra hem till mig.
- Harry are u gonna do anything special today or tomorrow?
- Uhm....no not really why?
- I was just wondering if you maybe could sleep at my place? jag kollade mot han och han nickade
Vi kom hem till mig och vi tog hissen för en gångs skull eftersom att jag inte fick röra mig för mycket. Vi kom till dörren jag låste upp och där satt alla i soffan. Zayn,Louis,Niall, Liam och Jessica dom såg mig och sprang fram till mig och kramade om mig.
- We have missed you so much, sa Louis och kramade om mig igen
- I missed you guys to
Jag såg att Jessica gick in till sitt sovrum. Jag fick lov att nästan skrika för att dom skulle släppa mig. Harry förstog mig och fick slita loss killarna från mig. Jag gick lite halvsnabbt in till Jessicas rum. Jag knackade på men hon svarade inte jag såg att Zayn kollade mot mig och jag gjorde en gest att han skulle gå. Jag fick inget svar från Jessica utan jag gick in och såg henne ligga i sängen med kudden över ansiktet.
Jag gick sakta in och såg att hon satt sig upp
- Jessica vad har hänt?
- Inget, viskade hon
- Jo något är fel jag känner min bästavän så säg nu vad är fel?
Jag satt mig på sängen och såg hur hon fick hämta luft innan hon kunde prata.
- Det är bara det att jag känner mig så dum. Du blev liksom misshandlad och jade så roligt med Zayn och sen så ringer Louis och säger att du ligger på sjukhus. Men jag visste ju inte om det så jag vart jätteledsen...
- Men gumman då det ärjag som ska säga förlåt men jag ville inte ringa dig för jag visste ju att du var med Zayn och jag ville att du skulle ha roligt med han
- Ja.. men.. endå
- Du hjärtat jag lever och är här nu kom så ska vi kolla på film med killarna. Dom har chips och godis vilket jag vet att du älskar, sa jag till henne och hon reste sig upp jag kramade om henne och vi gick till killarna.
Zayn såg att Jessica hade grinat så han gick snabbt upp ur soffan och gick fram och kramade om henne.
- Aaw you guys are too cute togheter, sa Niall och garvade.
- I know we are, svarade Jessica och skrattade
Jag gick och satt mig brevid Harry han la armen om mig och Liam satt på min andra sida. Louis fick välja film han valde ju såklart en skräckfilm för han vet hur mycket jag och Jessica hatar skräckfilmer. Både jag och hon hoppade till flera gånger.
- Harry im scared, viskade jag till han och han kollade på mig och flinade
- Dont worry its not real, svarade han och kramde om mig
Louis stog ju för dagens skratt. I filmen var det en som ropade på hjälp och han skrek
- SUPERMAN IS HERE TO HELP YOU!
Vi började garva åt han. Och han bara kollade på oss chockat.
När filmen var slut så skulle killarna hem utom Zayn och Harry.
Vi kramade om dom och Liam drog med mig ut. Jag kollade på han frågandes och undrade vad han höll på med.
Han kramade om mig.
- I was just going to say this im not sad anymore about Danielle im happy because what dosent kill you makes you stronger, började Liam sjunga
Jag skrattade till och kramade om han igen
- Im glad your not sad anymore but see you tomorrow after all its my birthday tomorrow.
- We come at 4 o´clock
Jag nickade och gick in till lägenheten igen och stängde dörren. Jag såg bara Harry sitta i soffan
- Where did Jessica and Zayn go?
- To Jessicas bedroom i guess
Jag gick fram till han och satt mig brevid han i soffan och lutade huvudet mot hans axel. Vi kollade på How i met your mother. Alltid lika roligt att kolla på. Jag kollade på klockan och den var redan elva på kvällen jag tänkte inte så mycket på det. Jag hann inte kolla klart på hela för jag somnade ju såklart.
Harrys perspektiv:
Jag såg att Julia hade somnat till. Är hon inte för gullig när hon sover? Jag reste mig sakta uppför soffan och hämtade min mobil som låg i jackfickan. Jag tog kort på henne och loggade in på twitter jag la upp bilden och skrev " you dont know how cute you are when your sleeping? i love you so much Julia i´ll always love you!♥" jag la ifrån mobilen och stängde av tv:en och bärde Julia och tog in henne i sitt rum vi hade fixat till det efter det som hände. Hon vaknade till när jag la ner henne i sängen hon kollade upp mot mig.
- You can sleep now im just gonna go to the toilet i be right back, jag gav henne en puss på munnen och gick in till toaletten och borstade tänderna
När jag kom ut igen så hade hon somnat om. Jag la mig ner brevid henne och tog upp min mobil och såg att jag hade fått ett sms det var Louis som skickade " Julia is so cute when she is sleeping but dude you have to look on twitter some haters are hating on her. But dont worry i took care of them. I love you Hazza and i miss u!♥" Jag kollade snabbt upp twitter och såg några som tyckte hon var så ful och allt taskigt man kunde komma på. Men jag såg att Louis hade twittrat också "  Guys stop with the hate on Julia! why hate on her if Harry is happy then im happy. Thats all from me now. I just wanna say that i miss Hazza!" jag tröck upp twitter rutan och skrev in " Thanks Louis i miss u 2 but remember its Julia´s birthday tomorrow and then we se eachother! Julia is sleeping right now and she is so cute i love her sooo much. So stop the hate on her! And i also wanna say that i love my fans!♥"
Jag la undan mobilen och somnade.
Zayns perspektiv:
Jag och Jessica var inte ett dugg trötta och klockan var efter ett på natten men vi var klarvakna. Vi fick den bästa idéen på länge. Vi skulle gå in till Julia och Harry eftersom vi visste att dom skulle sova så skulle vi öppna dörren långsamt sen slänga igen den och springa det snabbaste vi kunde in till sovrummet igen. Vi smög in till Julias rum och där låg dom och sov vi gick först och tände alla lampor i rummet sen gick vi ut och slängde igen dörren. Vi sprang allt vad vi kunde in till sovrummet och la oss ner och låtsades att vi sov. Vi hörde dom komma mot vår dörr och dom gjorde samma sak mot oss. Vi gick upp och släckte alla lampor och vi tänkte inte störa dom nå mer eftersom det var en lång dag imorgon för dom.
Jag och Jessica låg och pratade i en timme innan vi somnade eller ja hon somnade först. Så jag passade på att kolla lite på twitter. Inget speciellt förutom dom där haters som var på Julia men Liam,Louis,Niall och Harry hade skrivit att dom skulle lämna henne ifred. Jag skrev in på twitter " i just wanna let you guys know that i have to sleep now but i love you guys all so much and i love my girlfriend more than anything!" jag somnade brevid henne runt tre på natten.
Harrys perspektiv:
Jag vaknade av att Julia stog i duschen. Klockan var åtta på morgonen bara och hon var redan uppe?
Jag smög upp och tog på mig mjukisbyxor och en vit t-shirt. Jag gick och kollade om Jessica och Zayn var vakna. Nej det var dom inte dom låg och sov. Jag gick in till köket och gjorde irodning frukost till Julia. Jag visste att hon älskade bacon och pannkakor så jag gjorde iordning det och hörde ett duns ifrån sovrummet. Jag sprang in dit och såg Julia ligga på golvet med bara underkläder på sig.
- Haha Julia? what are u doing?
- Uhm well i just fell to the floor
Jag skrattade och hjälpte henne upp och kom på att jag stekte bacon så jag sprang in till köket.
Julias perspektiv:
Jag kollade i garderoben om jag hade något fint att ha på mig jag hittade ganska snabbt på vad jag skulle ha.
jag gjorde en fiskbenfläta som jag lyckades med igen. Jag kände pannkaksdoft och bacon. Jag gick ut till köket och såg att Harry höll på med frukost.
- NOOOOOO!
- What is it honey?
- I cant make a single pancake, sa Harry och såg ledsen ut.
- Haha dont worry
Han kollade på mig och såg nöjd ut.
- Well you look amazing!
- Naaw thank you
Vi satt oss ner vid bordet och började hugga in på frukosten. Vi hjälptes åt att plocka undan från bordet. Klockan blev tio och dom sov fortfarande så Harry föreslog att vi skulle ut och gå en sväng.
Vi gick ut och gick på en stig där vi visste att ingen kunde följa efter oss.
Vi pratade om allt möjligt. Innan Harry stannade.
- What is it Harry? frågade jag oroligt
- Okey its like this
- Its like what?
- I love you so much and i wanna spend my life with you and get kids and buy us a own place. I cant live without you. Your my everything. I love you more than words can explaine
Han ställde sig ner på knä och jag blev mer nervösare.
- So Julia do u want to marry me?

Kanske inte det längsta kapitlet men har mycket med skolan nu men blir bättre och längre snart!
Nejmen vad ska Julia svara? ;) ni får veta imorgon ;D

More Than This- Kapitel 6

publicerat i More Than This(avslutad);
Senaste:
Jag såg Zayn stå där vid dörren han såg ledsen ut. Jag skyndade mig snabbt in och gick fram till Zayn och kramade om han. Men kramen var väldigt stel. Jag kollade på han och såg att något var fel.
- Zayn whats wrong?
- Its Julia.
Jag kände hur oron började att stiga. Liam kom bakom mig och stannade vid oss.
- Zayn are u okey? hörde jag Liam fråga Zayn
- Okey its like this Julia is in coma
Jessicas perspektiv:
Orden kom som ett slag. Inte min bästa vän inte nu. Jag kände hur tårarna började att strömma ner för ansiktet jag kollade upp mot Zayn och Liam och sen sprang iväg till väntrummet där även Harry stog. Louis och Niall stog och kramade om Harry som också var ledsen. Jag satt mig snabbt ner på en stol och gömde mitt ansikte vid knäna. Niall hörde mig. Han kom snabbt fram till mig och Louis och Harry kollade uppåt. Dom gick emot mig och satte sig brevid mig.
- I promise you she is going to be okey. She is going to wake up, hörde jag Harry säga.
Jag fick inte fram något ord utan var så ledsen att jag inte visste vad jag skulle säga. Dom kramade om mig och jag hörde Zayn och Liam komma jag kolla uppåt och dom såg att jag grinade. Min mascara hade runnit och Zayn sprang fram till mig och jag reste mig upp från stolen. Han kramade om mig och jag började att grina ännu mer.
- Do u want to go home? viskade Zayn i mitt öra
- I just wanna see her first, viskade jag tillbaks han släppte mig och jag gick in till henne.
Jag gick in i rummet där jag såg Julia ligga. Jag gick fram till henne och såg att hon låg där. Jag satte mig brevid henne och började prata med henne. Även fast hon inte kunde svara så visste jag att hon kunde höra mig. Jag satt där inne i en timme innan Zayn knackade på dörren och kom in
- Do u wanna leave now its kinda late
Jag nickade och gick fram till han och kramade om han.
- She is going to make it i promise you that!
- I know well lets get home
Vi gick ut till bilen och åkte hem till Zayn igen. När vi kom hem igen så gick vi raka vägen till sängen.
- So Jessica what do you want to do tomorrow?
- I have to work tomorrow its my first day
- Do you want some help maybe?
- Of course!
Vi pratade ett tag innan vi somnade
Zayns perspektiv:
Jag vaknade upp före Jessica och såg att klockan bara var sex och hon skulle inte upp förns om en timme. Hon var så söt när hon låg och sov. Jag reste mig sakta uppför sängen och tog mobilen och tog kort på henne och la ut på twitter och skrev "honey you know that you are so cute when your sleeping ;) don´t kill me now i know that you love me ;)xx" Jag la undan mobilen och gick och tog en snabbdusch sen tog jag på mig kläder och gick och gjorde iordning frukost. Jag hörde att Jessica hade vaknat till för jag hörde henne ropa mitt namn.
- Im in the kitchen!
Jag såg henne komma ut med hennes pyjamas på sig
- Have you done all that?
- Uhm well yes, jag gick fram till henne och kramade om henne och hjälte henne fram till bordet
- It looks so good
Jag flinade och satte mig ner mittemot henne.
Vi satt och pratade ett tag efter vi hade ätit upp och klockan närmade sig åtta och vi skulle vara vid caféet vid nio. Jessica sprang in till duschen och började fixa sig.
Jag skrattade till och började plocka undan allt från bordet
Jessicas perspektiv:
Jag hade helt glömt bort tiden och att caféet skulle öppna idag så jag sprang in till Zayns badrum och tog en snabbdusch,jag skyndade mig ut och drog på några lager med mascara sen gick jag till min väska och slängde kläder över hela golvet. Jag hörde någon stå och skratta. Det var Zayn
- Zayn how much is it now?
- 8.35
- Oh my god and i dont have anything to wear!
- Just pick anything
Zayn satt sig på sängen och kollade på mig medans jag höll på att välja kläder. Till slut hittade jag på kläder jag skulle ha
Klockan blev kvart i. Vi tog på oss våra skor och gick ner till caféet. Klockan blev nio när vi kom in till cafét och det var full fart på en gång. Det var en hel del fans som hade sett Zayn och hade kommit in och ville ta kort med han och få hans autograf. Han tackade nej och jag kollade chockat på han. Han kollade mot mig och flinade.
- If you guys dont buy anything im not gonna take pictures with you
Dom gjorde som han sa och dagen gick på väldigt fort. Klockan hade passerat fem och vi stängde igen. Vi kom hem och bara satte oss i soffan och slappade ända tills vi skulle sova. Jag bodde hos Zayn tills Julia hade frisknat till sig. vi gick in till Zayns säng och la oss ner på en gång och somnade till.

Ganska kort men gjort en hel del annat idag men ni får 2 långa kapitel imorgon! håll ut! :D
Och nästa kapitel kommer inte va lika tråkig! kul att få kommentarer också det gillas starkt!

More Than This- Kapitel 5

publicerat i More Than This(avslutad);
Senast:
El och Louis hjälpte mig upp jag höll på att ramla men dom tog emot mig och hjälpte mig till sängen
- Thanks everyone i love you guys! sa jag till dom
- We love you too, svarade Niall dom gick sedan iväg alla utom Harry
- Honey we have to go the hospital your so white
- No im okey!
- Okey then try to stand up!
Jag reste mig sakta upp och fall mot golvet och började att tappa luften igen
Harry please help me!
- Im gonna take you to the hospital right away!
Harrys perspektiv:
Jag bar upp Julia som låg på golvet. Hon kollade upp mot mig med tårfyllda ögon. Jag kände hur en tår rann ner för ögat men brydde mig inte mer om det utan jag gick med Julia i famnen och gick ner för alla trappor jag tänkte inte ens på att det fanns en hiss utan jag bara gick. När jag kom ut ur dörren möttes jag av ett gäng fans som hade sett mig sprungit in i byggnaden dom böjade att skrika och jag bad dom att vara tysta och att jag inte ville ta några kort eller skriva autografer en del förstog mig medans andra började att skrika otrevliga saker. Jag gick snabbt till bilen med Julia i min famn. Jag låste upp bilen och satte Julia i passagerarsätet och hörde en skrika och säga
- You dont deserve her shes just a normal girl and your famous and shes not cute at all!
Jag vände mig hastigt om och gick rasande fram och skrek till henne
- You know what i love my fans but you should feel happy if im togheter with the girl i love and do not say that shes not cute because she is the most perfect person in this world! now if you´ll exuse me i have to go to the hospital
Jag vände mig om och satte mig snabbt i bilen och körde mot akuten.
Jessicas perspektiv:
Jag satt hemma hos Zayn det var riktigt stort och han bodde endå själv. Jag satt i soffan och väntade på Zayn som skulle bara gå och fixa en sak det tog tusen år kändes det som så jag somnade till på soffan. Jag vaknade upp lika fort som jag somnade av att Zayn stog och skrattade åt mig.
- Haha did it took that long so you fell asleep?
Jag lipade åt han och han bara skrattade. Han satte sig ner brevid mig och hade ett paket i ena handen
- Whats that? frågade jag och pekade
- Oh its for you open it!
- You know that my birthday is in September
- Yeah i know but i want you to have these
Jag öppnade paketet och jag kunde inte tro det i där låg det ett par Jeffrey Campbell
- Wow, var det enda jag fick fram
- Do you like them? kollade Zayn på mig nervöst
- I dont like them i love them, svarade jag och hoppade på Zayn
- So what are we going to do?
- Well maybe we can stay inside and watch some movies?
- Okey but not a scary movie i hate scary movies, kollade jag på Zayn och han skrattade till
- Well i wanna see a scary movie but dont be scared i am right here, svarade Zayn och reste sig upp och tog fram en skräckfilm. Han visade mig filmen och jag tog fram en kudde.
- Haha Jessica dont worry this isnt that scary, sa Zayn och startade filmen
- What movie is it?
- Its Scream 4, svarade Zayn och kollade på mig och såg att jag frös till
- Haha Jessica are u okey?
- Uhm well yeah but i dont like scary movies and scream seems to be so like yeah no i just dont like scary movies, svarade jag.
Zayn satt sig brevid mig och jag kröp närmare han. Jag kände mig så trygg vid han. Hans ögon fick en att smälta. Under filmen satt jag och hoppade till flera gånger och när den var slut så vågade jag inte röra mig ur soffan. Zayn reste sig upp och såg mig sitta i soffan fortfarande.
- Jessica?
- What is it Zayn? svarade jag och kollade upp mot han
- No nothing just checking if your still alive. Im just going to the toilet i be right back
- So your saying that your gonna leave me here?!
- But i be right back i promise that no one is going to hurt you
Jag kollade surt på han och han gick till toaletten. Jaha nu satt jag själv här och oroade mig jag hörde min mobil vibrera så jag tog upp den. Louis lös upp på mobilen. Jag svarade och sa:
- Hi Louis why are you calling so late?
- Its Julia shes been abused!
- WHAT?! are u kidding with me?
- No her ex came by and he was very angry but Harry is taking her to the hospital right now.
- Oh my god shes just been at the hospital, sa jag och kände hur en tår började rinna ner
- Jessica are u crying, hörde jag Louis säga
- Yes im feeling so sorry for her, svarade jag och tårana började strömma ner för ansiktet
- Where are u now?!
- At Zayns apartment
- Okey but the boys and i are at the hospital u dont have to come if you dont want to
- But i have to or else she is gonna hate me
- Do as you want but i talk to you later
- Okey
- Bye Jessica and dont cry she is going to be okey
- I promise bye boobear
Vi la på och jag kände hur tårarna började rinna ner för ansiktet. Zayn kom och såg mig grina han gick fram till mig och satte sig brevid mig.
- What happend?
- Its Julia shes got abused by her ex shes at the hospital right now
- What are u kidding with me?!
- No Louis just called me, jag kunde inte säga nå mer innan jag fick lov att hämta andan
Jag tog en kudde och satte den över ansiktet och bara grät. Varför ska allt hända Julia för? Varför just henne? Vad har hon gjort? Jag kände hur Zayn kom närmare han kramade om mig.
- Hey Jessica what would you say if we go the hospital right now?
- Right...now?
- Yes come on lets go
Vi reste oss upp och jag sa att jag bara skulle byta om till lite finare kläder jag hade som tur med mig ett par shorts och en tröja som jag böt om snabbt till
- Do you know how beautiful you are?
Jag skrattade tilll och knöt på mig skorna vi gick hand i hand till bilen och såklart så kommer det papparazi fotografer och ska ta tusen kort på oss kändes det som i alla fall så jag täckte mitt ansikte med mobilen och vi skyndade oss till bilen och satte oss i den. Zayn åkte snabbt därifrån och vi var påväg till sjukhuset. Vi kom fram till sjukhuset och möttes av fans utanför sjukhuset. Zayn kollade på mig och sa
- I know what your thinking and i dont know how they can find us but just hold on to my hand
- Okey i promise
Vi gick ut ur bilen och fansen fick syn på Zayn och började springa fram han tog några kort och skrev lite autografer jag stog fortfarande och höll han i handen. Innan jag vart bortputtad av ett fan jag vart så chockad att jag ramlade ner på marken. Zayn såg vad som hade hänt han skrev snabbt klart autografen han höll på. Och sprang fram till mig.
- Didnt i tell you to hold my hand? sa Zayn och sträckte fram handen
- I was untill that girl over there pushed me so i fell to the ground, jag pekade på tjejen och Zayn var påväg fram till tjejen men jag hann stoppa han.
- Please dont Zayn.
- No one is allowed to do that on you, sa han och kollade på mig
- But dont please we can go in please, kollade jag bedjande på honom
Han gav med sig och vi gick in. Vi såg killarna och dom såg oss och sprang fram till oss och kramade om oss. Vi gick och satte oss i väntrummet och jag satt mig ner brevid Liam och Louis. Louis viskade i mitt öra " hey are u okey now?" "yes i am but some crazy fan pushed me outside" Han kollade på mig chockat och fick ett samtal det var El han svarade och gick iväg. Jag lutade mig tillbaks på stolen och såg att Liam såg ledsen ut.
- Liam are u okey? frågade jag och tog tag i hans hand
- No Danielle she broke up with me today
Jag kollade på han och jag såg hur han började att bli ledsen.
- Liam im so sorry, sa jag till han och kramade om han.
Jag såg att Zayn kollade på mig men jag brydde mig inte så mycket om det då utan det enda jag ville var att få Liam glad men såklart det är inte lätt när Danielle har gjort slut med han.
- Do u want to go somewhere and talk?
Han nickade och vi reste oss upp. Vi gick ut bakvägen eftersom jag ville inte riskera att bli knuffad igen. Vi gick ett tag och bara var tysta innan Liam sa
- So Jessica do u have a job?
- Yes im working at a café but we open on monday
- You know monday is tomorrow, kollade Liam på mig och stannade
- Haha oh really i didnt know
Han flinade och vi gick vidare. Vi hade kommit en bra bit och vi vände och gick tillbaks. Innan vi gick in kramade Liam om mig.
- Thanks for listening to me your a true friend
- U know that im always gonna listen to u, svarade jag och kramade om Liam.
Jag såg Zayn stå där vid dörren han såg ledsen ut. Jag skyndade mig snabbt in och gick fram till Zayn och kramade om han. Men kramen var väldigt stel. Jag kollade på han och såg att något var fel.
- Zayn whats wrong?
- Its Julia.
Jag kände hur oron började att stiga. Liam kom bakom mig och stannade vid oss.
- Zayn are u okey? hörde jag Liam fråga Zayn
- Okey its like this Julia is in coma

Vad kommer hända nudå? är det sista från Julia? och hur kommer Jessica reagera? allting kommer ni få reda på imorgon då kapitel 6 kommer!
Kommentera vad ni tycker en så länge! :D

More Than This- Kapitel 4

publicerat i More Than This(avslutad);
Senaste:
- Elva så du kan gå och lägga dig jag berättar allt imorgon, sa jag hon log och gick in till hennes rum och la sig
Jag gick in i mitt rumoch tvättade bort sminket och satte på mig min pyjamas och kollade på twitter jag såg att Zayn hade twittrat "had a wonderul dau today cant wait for tomorrow i miss u already ;)xx" jag log och tröck upp en ruta och skrev "i think im in love with you you are so perfect thanks for today baby xx" jag såg att jag hade fått en till följare det var Zayn jag log och la undan mobilen och somnade med ett leende på läpparna

Julias perspektiv:
Jag vaknade upp av ett sms jag kollade och det var okänt nummer jag förstog nästan genast att det var Harry så jag kollade på smset och läste " Hi sweetie i hope that i didnt wake u up? i was just wondering if you wanted to go out for a walk? ;)" jag svarade " Hi haha u woke me up but its okey i dont know if i can because i have to go to work today ;(" " but its saturday today? ;)" "oh haha im so stupid were shall we meet?" "how about the beach?" "okey im just gonna take a shower then im coming" " okey dont take to long ;)" jag kollade på klockan och den stog 10.28 jag reste mig snabbt upp ur sängen och sprang in till duschen och duschade av mig snabbt jag kom ut ur duschen ungefär tjugo i jag blåste håret lite snabbt och lät det va sen sminkade jag mig lite snabbt sedan kollade jag i garderoben och kollade efter nå kläder som tur var så hittade jag på snabbt den här gången
Jag slängde på mig ett par shorts och en tunn stickad tröja jag hann inte ens äta frukost för jag skulle möta Harry kvart över elva och den var redam fem över så jag skyndade mig och snörade på mig mina converse och sprang ner till stranden där jag såg Harry stå och vänta.
Harrys perspektiv:
Jag stog och väntade på Julia som skulle dyka upp när som helst och när jag kollade uppåt såg jag henne springandes där jag skrattade för mig själv och tänkte att hon säkert haft en bra start på morgonen lite motion. Hon kom närmare och jag gick fram till henne och kramade om henne
- Hi how are you?
- Im good just have to catch some air haha, svarade hon och log henne leende var det vackraste jag någonson sett
- So Harry what are we going to do here on the beach?
- You see the blanket over there and the bag i thought that were going to have a little picnic does that sound good? 
- Yes! svarade Julia och flinade upp stort
Vi gck mot filten och satte oss ner
- So Julia tell me more about yourself
- Uhm okey so im Julia i moved here from Sweden and im gonna live in London now i have 2 sisters and my mum and dad i like to go to partys and yeah
- That sound cool
Jag flyttade mig närmare Julia och la armen runt henne och hon kollade på mig först innan hon log oc lutade sig mot mig. Solen började att steka så jag reste på mig och sa till Julia att jag kommer strax. Jag gick mot vattnet och tog vatten i handen och gick fram till Julia
- Julia can you please stand up for me?
- I guess
Hon ställde sig upp och då tog jag chansen jag hällde det vattnet jag hade i handen och slängde det på Julia hon skrek till
- Oh no you didnt
- Oh yes i did
Vi skrattade till hon sprang ut till vattnet där jag redan stog vi hade vattenkrig innan jag tog tag i hennes arm och sa
- Gotcha 
Hon sprattlade med benen för att komma loss.
- Let me go! skrek Julia
- Never i will never let you go
- No i mean it i cant breathe!
Jag släppte på en gång och kollade på henne medans hon hämtade luft
- Julia im so sorry, jag gick fram till henne och kramade om henne
- I will never do that again
- No im the one whos gonna say sorry i forgot to tell you i have asthma so now you know
- Oh my god im so sorry
- No its okey. What are we going to do now?
- London eye, sa jag och kollade på Julia som blev gladare
- Yeeeey!
- Come on lets go, sa jag och tog tag i Julias hand
- Uhm Harry have you forgot one little thing our clothes are all wet
- Oh my bad come on lets go home to you and change
- But how about you
- I have my clothes in my bag
- Of course you do
Julias perspektiv:
Vi gick hem till lägenheten och låste upp där jag möttes av att Jessica bara satt i pyjamas
- Hörru Jessica jaag ska baa byta om sen går jag och Harry igen
- Okej men vänta är Harry här?
- Ja
- Okej haha vad blöt du är, sa Jessica och skrattade
Jag tog med mig Harry han vinkade till Jessica hon vinkade tillbaks
- Is this your room?!
- Yeah why you sounds so surpriesd?
- No its just wow its a really nice room
- Haha well thank you. You can change your clothes in here and i change in the bathroom
- Okey
Jag gick in till badrummet och böt om åh det var inte alls skönt med blöta kläder jag tog snabbt av mig dom och satte på mig andra kläder som jag tog med mig det vart bara en enkel tröja och shorts under
Jag kom ut ur rummet och såg Harry sitta på sängen och vänta han vände sig om och kom fram och kramade om mig
- Well you look amazing wanna go now?
- Thanks so do you and yes im ready to go
Vi gick ut genom dörren och såg en papparazi fotograf som följde efter oss och tog kort på oss. Vi kom fram till London eye det var en lång kö den här dagen men det hade samlats en hel del papparazi fotorafer.
- Harry just so you know im scared of heights
- Dont worry i will protect you, sa Harry och kramade om mig det var då jag hörde alla började att ta kort
- And dont worry about the papparazis they dont have a life
Vi stog och väntade i ungefär 30 minuter innan vi fick en vagn att gå in i och vi fick bestämma själva hur många det skulle va i och vi bestämmde att det bara skulle va vi två Vi gick in och den stannade högst upp
- Harry look theres Big Ben, sa jag och ick närmare Harry
- Sweetie are u scared?
- Yes a little bit i think im going to sit down
Jag gick och satte mig ner och tänkte Julia hade ju sagt att London Eye fick nå problem tänk om det skulle hända för oss också. Jag och Julia är båda livrädda för höjder men jag är lite värre än henne.
Jag reste mig upp igen och gick till Harry han kollade på mig och såg att jag var rädd
- Honey are u sure that your okey?
- Yes im sure
Han kramade om mig och jag kändes mig genast trygg.
- Harry and one more thing you know the papparazis thats down there if they are taking oictures of us with the flash on i can get dizzy and i really dont know why
- Dont worry just go behind me and hold my hand all the time
Jag lyssnade på vaf han sa och kramade om han. När vi kom ner så gick jag bakom han. Vi småsprang lite och jag kände genast oron igen jag höll på att få en astma attack jag stannade upp helt plötsligt upp. Harry kollade på mig oroligt
- Honey how are you u look so white?
- No im getting a astma attack and i forgot my inhalor at home oh my god, sa jag och fick svårare och svårare att andas
Jag såg Zayn med Jessica kom gåendes mot oss och bakom gick Niall,Louis och Liam dom såg oron i Harrys ögon och började genast springa fram.
- Julia are u okey? frågade Louis
- No im so dizzy and i cant breathe, sa jag innan jag fall ihop mitt ute på gatan
Harrys perspektiv:
- Call 911 someone! sa jag och satte mig fort ner och försökte få upp Julia som inte andades
Louis ringde på en gång och ambulansen var på väg
- Please breathe Julia i love you come on please
Jag hörde hur Jessica började att gråta jag kollade på henne och Zayn kramade om henne och försökte lugna ner henne
Ambulansen kom och försökte få Julia att andas dom frågade om någon skulle med
- Im coming with you shes my girlfriend! sa jag och skyndade in i ambulansen
Det kändes som år innan jag väntade på att höra resultatet på hur hon mår nu.
Jag hörde någon ropa Hazza jag kollade och där var Louis,Niall,Liam,Zayn och Jessica dom sprang fram till mig och jag kramade om alla
- So whats the news? frågade Liam nervöst
- I dont know yet they havent told me anything yet, svarade jag och kollade ner mot marken
Louis reste sig upp och satte sig brevid mig och kramade om mig och sa
- Shes a surviver shes gonna make it i promise u
- Thanks Louis and thanks guys that u came here
Det kom ut en doktor och frågade om vi ar anhöriga till Julia vi sa ja
- Well she had a asthma attack but she can breathe now and shes awake so you can visite her now
Vi reste oss upp och gick in till henne hon låg där och kollade upp mot oss och log
Louis var snabbast fram till henne han kramade om henne och sa
- Hi you know what i like carrots
Hon skrattade till alla gick fram till henne och kramade om henne jag var sist jag kramade om henne och viskade i hennes öra
- You didnt know how worry i was i love you so much!
hon kollade på mig och sa 
- i love you too
Julias perspektiv:
Jag skrevs ut efter tre dagar så Harry skjussade hem mig och följde med mig upp till lägenheten han sa åt mig att sätta mig ner vid soffan jag lyssnade på han och gjorde han. Han försvann jag tänkte "jaha vad ska jag göra nudå?" men jag hade fel Harry kom in igen och med sig hade en present
Jag kollade konstig på han.
- Open it, sa Harry överlycklig
- Okey okey
Jag öppnade paketet och i det där låg världens finaste halsband med matchande örhängen till
Jag fick tårar i ögonen
- Are you crying? frågade Harry och satte sig närmare mig
- No im just so happy that i have you and thank you so much, svarade jag och kramade om han
- No wait theres more!
- More?! kollade jag frågandes på han
- Yes put on something nice and i will pick you up at 7 o´clock
- Okey, jag hann inte säga så mycket innan jag fick en lätt puss på munnen och han stack
Jag skyndade mig uppför soffan och kollade på klockan i köket redan tre?! jag kollade på min mobil som låg i köket jag kollade på mobilen eftersom jag inte haft med den när jag var med Harry till London Eye så jag kollade och då hade jag 4 missade samtal 1 från Louis 1 från Jessica och 2 från Liam sen hade jag en del sms som jag kollade igenom ett som jag såg var från Louis och det stog " Hi there i hope your feeling better i was just wondering if you want anything special for your birthday because me and El are going to some shopping so yeah what do u want? :) " " Hi Louis im feeling so much better i dont want anything special for my birthday ;)" det tog inte många sekunder innan han svarade "what?! are u 4 real u dont want anything for your birthday?! how about a carrot? xD" "haha ofc i always wanted a carrot for my birthday ;)"  "okey good now go and get ready for your night with Harry :D" "haha okey talk to you later :D"
Jag la undan mobilen och gick in till mitt rum det första jag gjorde var att ta en dusch efter det gick jag in min walk in closet och letade efter något fint att ha på mig jag hittade på en jättegullig kjol och en fin topp så jag klädde på mig och plattade håret och sminkade mig. Klockan var bara fem och vart är Jessica saknar henne ju. Så jag skickade iväg ett sms till henne "Vart är du? jag saknar dig ju <3" "jag är hos Zayn och myser kommer hem imorgon,saknar dig med men vi syns imorgon ska bara åka och köpa present till dig jag och Zayn vet den perfekta presenten ;)<3" såklart så säger hon så för att få mig nyfiken det brukar hon alltid göra
Jag tänkte på att jag inte användt datorn på ett bra tag så jag tog upp den och satte mig i sängen och loggade in på facebook och twitter jag såg på twitter att jag hade fått en hel del mer följare jag såg att det var bilder när jag kollapsade och när jag och Harry kysstes vart får dom tag i alla bilder? Jag hade fått många haters som ville att jag skulle lämna Harry ifred jag brydde mig inte så mycket utan kollade facebook där jag hade en hel del medelanden det var mamma pappa och mina syskon som hade skrivit jag har inte hört mig någonting när jag vart här i London så jag skrev till dom att jag mådde bra och att jag saknade dom. Sen såg jag även att jag hade fått medelande av mitt ex som hotade han skrev
"om du inte kommer tillbaks till Sverige så ska jag komma till London och skada din älskade Harry och kanske även dig,du förtjänar inte han utan det är mig du vill ha!"
jag kollade på chatten och såg att han var inne jag skrev till han
" du om du skadar Harry då ska jag se till att du åker in i fängelse du är en idiot och om det så skulle vara att du var här i London så kommer du aldrig hitta på oss gå och skaffa ett liv och bry dig inte om oss!"
Det dröjde inte ett tag innan han svarade
"haha du är för gullig när du är arg! ;) jag är i London just nu och står utanför din lägenhet känner du dig lite rädd nuva? och för det första så kommer jag hitta dig för jag går in nu"
Jag sprang det fortaste jag kunde och låste dörren och kollade ut genom fönstret mycket riktigt där stog han Fredrik idioten jag kände hur jag började att skaka jag tog upp mobilen och ringde Louis för jag visste att han skulle svara i alla fall
- Hi there
- Louis you must come over now im so scared!
- What is going on?! frågade Louis och jag hörde på han att han genast blev orolig
- My ex is here and he said tat he is going to hurt me and Harry and he is outside right now please come now!
- Okey im just gonna tell El then were coming over dont worry hes not going to hurt you!
- Yeah i hope so
- Just stay in your bedroom and call the police,hörde jag Louis säga innan det bankade på dörren
- Oh  my god he is here, sa jag och la på
Jag hörde hur det bankade och jag hörde Fredrik säga
-ÖPPNA DÖRREN ANNARS SÅ SPARKAR JAG IN DEN OCH DÅ ÄR DET SYND OM DIG!!
Jag ringde fort till Harry och han svarade genast jag hörade att han sprang
- Harry?
- Louis just called me dont worry he isnt going to hurt you im in the building now 
- No Harry he is going to hurt you also
-No he isnt because i have Niall and Liam with me
Jag hann inte reagera innan jag hörde att dörren slängdes upp
- Hes in the apartment now, sa jag och stängde sovrumsdörren snabbt och kände hur oron började stiga
- Julia listen to me go to the bathroom and lock the door
- Okey, svarade jag och reste mig sakta upp och gick in till badrumet och låste innan jag visste ordet av det sparkade han upp dörren till mitt sovrum
- Harry please hurry he is in my bedroom now and im so scared
- Honey dont worry were here now!
Jag hörde hur han bankade på dörren
- ÖPPNA DÖRREN GENAST!
- GÅ HÄRIFRÅN!!!
Innan jag visste ordet av det så var han inne i badrummet där jag satt han tog tag i min arm jättehårt och släpade ut mig till sovrummet och slängde mig på golvet jag skrek till och började grina
- Snälla Fredrik gör inte det här jag är lycklig med Harry fattar du inte det?!
- Du ska va lycklig med mig inte han!!!
Jag han inte svara innan jag fick en spark i magen jag tappade luften och började skrika efter hjälp jag hörde Louis och El komma och kort därefter var Liam,Niall och Harry där jag log där och försökte få luft vilket var omöjligt. El kom springandes fram till mig som låg där på golvet helt hjälplös
- Dont worry Julia everything is going to be okey just dont sleep promise me that
- I promise
Jag såg hur Harry gick närmare Fredrik och slog till han riktigt hårt i ansiktet Fredrik vart så chockad att han sprang därifrån
Jag kände att jag vart allt mer sömnigare men jag lovade El att hålla mig vaken
- el please i dont wanna go back to the hospital again im fine its just that my stomach hurts thats all
- Okey i promise you but you have to get some rest
El och Louis hjälpte mig upp jag höll på att ramla men dom tog emot mig och hjälpte mig till sängen
- Thanks everyone i love you guys! sa jag till dom
- We love you too, svarade Niall dom gick sedan iväg alla utom Harry
- Honey we have to go the hospital your so white
- No im okey!
- Okey then try to stand up!
Jag reste mig sakta upp och fall mot golvet och började att tappa luften igen
Harry please help me!
- Im gonna take you to the hospital right away!

Lite drama i det hela nu hur mår egentligen Julia och varför kom aldrig Zayn och Jessica för?
Ni kommer få kapitel 5 imorgon där ni får reda på det!

More Than This- Kapitel 3

publicerat i More Than This(avslutad);
Senaste:
- Julia du kommer inte tro på mig men Zayn flinade åt mig, sa jag åt henne och hon vart helt överlycklig så jag fick lov att lugna ner henne
- Sch! lugna ner dig! sa jag småsurt åt henne, jag såg att Zayn reste sig upp och gick emot vårt bord
Alla möjliga tankar ploppade upp i huvudet "varför kommer han hit för" "var det han jag som jag snubblade in på"
Innan jag hann tänka ut vad jag skulle säga så stog han vid vårt bord och kollade mot mig igen och flinade

Zayns perspektiv:
- Guys can we go and eat something? frågade Niall
- Okey heres a place there we can eat, svarade Hary och pekade på ett ställe
Vi gick in dit och jag kollade runt hur det såg ut och fastnade blicken på en blond tjej som jag kände igen jag puttade till Liam lite lätt på armen och frågade:
- You know that girl over there i recognize here from somewhere i dont know where, Liam kollade på mig och flinade
- Thats the girl from the store remember now?
Jag kollade mot henne igen och helt riktigt det var hon.
- So Zayn what u gonna eat? frågade Louis
- I dont know really maybe chicken
- I thnk someone is in love with the girl from the store, sjöng Harry och Louis
- Shut up, svarade jag och reste mig upp och gick fram till tjejernas bord.
- Hi girls i just wanted to say that im so sorry for what happend today i didnt mean it just so you know
- So it was u? jag kollade på den blonda som satt där och kollade på mig frågande
- Yes it was me,svarade jag
- Oh no its okey dont worry!
- Okey good but i have to go and eat now bye
Jag gick till vårt bord igen där killarna kollade på mig frågandes och flinade
- What? 
- No nothing exept that you didnt ask those girls for there numbers and they are leaving right now? sa Niall och skrattade
- Maybe i see them another time, sa jag och kollade bakåt helt riktigt dom var borta
- Well dont cry be happy and smile at least you still have us, sa Harry och skrattade
- Yeah right, sa jag och tog en tugga av maten
Julias perspektiv:
- Oh my god Jessica Zayn stog precis vid vårt bord och pratade med oss eller ja med dig och ni skulle passa så bra tillsammans! sa jag och hoppade och skuttade
- Nej Julia han vill säkert inte va tillsammans med en som jag, svarade Jessica och jag kollade på henne ledsamt
- Hur menar du? du är ju världens finaste tjej och han skulle va dum om han inte gillade dig ju! sa jag och tog tag i Jessicas hand
- Jag menade inte så jag menar han är känd jag är bara en vanlig tjej som flyttat hit från Sverige
- Jessica du vet att han inte bryr sig om du är känd eller inte det sättet han kollade på dig man såg på han att han gillade dig, sa jag och kramade om Jessica
Vi kom hem efter en kvart vi båda gick in i våra rum och böt om och tog bort sminket vi satte oss vid tv:en och knappade runt bland alla program och kanaler som fanns inget bra på tv:en 
- Vad ska vi göra imorgon då? frågade Jessica 
- Vi kanske kan gå runt och kolla om det finns något jobb vi kan söka till
- Jag? Jobba?  förlåt men det går inte ihop Julia
Jag skrattade till och sa:
- Men hur ska vi då få pengar då hade du tänkt? jag fick inget svar utan hon reste sig upp
- Okej då men jag går och lägger mig nu god natt
- God natt, svarade jag och gick in i mitt rum och gick in till badrummet och borstade tänderna
Jag slängde mig ner i sängen och gick in på twitter på mobilen och kollade och såg att Zayn hade twittrat " I really hope that i will see you again" jag visste att han gillade Jessica hopas nu verkligen att vi alla träffas igen! jag skrev på twitter "Had a wonderful day today with my bestfriend i love you" jag la undan mobilen och somnade
Jessicas perspektiv:
Jag vaknade upp på morgonen av att solen lös in jag suckade och la kudden över huvudet jag lyckades somna om men inte för länge för efter ett tag kom Julia in och hoppade i min säng och skrek "VAKNA VAKNA" jag slängde kudden på henne och satt mig upp
- Jag är uppe nu nöjd? sa jag surt till Julia
- Ja jag gör iordning frukost åt oss nu pannkakor blir det
- Mums! sa jag och la mig ner i sängen igen när jag såg att Julia hade gått ut ur mitt rum
Jag tog upp min mobil och gick in på twitter och kollade runt jag såg att både Zayn och Louis hade twittrat idag jag läste och Zayn hade skrivit "What if i never see you again? :'(" och Louis hade skrivit "man i hope that Zayn gets to see the girl again he is inlove and remember you heard it first here with me Louis Tomlinson ;)" Jag flinade och tänkte det är alltså sant han gillar verkligen mig? jag skrev på twitter " is it true? do u really like me?" jag la ifrån mig mobilen och gick in till duschen och bara tänkte när jag kom ut ur duschen sminkade jag mig lite lätt och letade efter kläder jag skulle ha på mig ska det alltid va så svårt att välja kläder? ja tydligen efter ett tag så tog jag bara ett par shorts och linne och lite smycken till det.
Jag lockade mitt hår lite lätt och gick sedan ut till Julia som stog och gjorde pannkakor
- Ska du ha hjälp med någonting? 
- Ja du kan duka fram och du var jättefin idag!
- Haha tack du också fast du har pyjamas på dig haha, jag tog fram tallrikar och glas och bestick och ställde fram det på bordet.
Vi satte oss ner och högg in på pannkakorna jag åt säkert 15 stycken
- Hur kan du äta så mycket men är endå så smal? sa Julia och skrattade
- Haha jadu jag vet inte, sa jag och la ner tallriken i diskmaskinen 
- Du jag kan ta hand om disken om du går och fixar dig så vi kan gå sen
- Okej tack Jessica
Julias perspektiv:
Jag la tallriken i diskmaskinen och gick in i mitt rum och duschade när jag var klar hade jag på mascara och valde ut kläder jag tog på mig ett vitt pösigt linne och en blå jeans skjorta över det och ett par jeans. Jag gjorde en enkel fläta i håret den vart riktigt lyckad faktist
Jag satte på mig en ring och ett halsband jag fått av mamma innan jag åkte.
- Så jag är klar nu, jag såg att Jessica stog vid dörren och hade sina skor på sig redan
Jag tog fram mina converse och satte på mig dom vi gick och letade i säkert en timme innan vi hittade ett ställe som var till salu. Jag fick genast en idé
- Du Jessica vi kanske kan öppna ett eget ställe?
- Ja men vad ska det då vara i sånna fall?
- Kanske ett café? hon kollade på mig och nickade
Vi ringde upp numret som stog på lappen efter nåra minuter kom det en kvinna och sa att det inte kostade så mycket så vi tog emot nyckeln och gick in.
- Tänk hur mycket vi kan göra här, sa Jessica och kollade på mig
- Ja muffins,tårtor kakor ja allt möjligt men vi behöver inte göra om någonting här u det är ju redan så fräscht vi behöver bara baka och sånt för hon sa ju att det var ett café innan okej kanske stolar och bord ska vi fixa.
- Vad väntar vi på kom så går vi och köper allt nu! sa Jessica och innan jag hann svara var hon påväg till möbelaffären som bara låg på andra sidan gatan
Jag fick lov att springa efter henne jag kom in dit och dom välkomnade mig och sa att det var bara att ropa på hjälp om vi ville ha hjälp med något. Jag log och gick in och såg Jessica lite längre bort jag tänkte att hon skulle få drömma sig bort så jag gick åt ett annat håll och kollade på prydnadssaker. Jag backade bakåt för jag såg en tavla som skulle passa perfekt till cafét och innan jag visste ordet av det så backade jag såklart in i en jag kollade bakåt och sa förlåt. Jag tänkte inte ens på att det var Harry jag backade in i utan jag gick bara vidare.
Jag hörde någon ropa men jag brydde mig inte.
- Hey! You wait! 
jag förstog inte att det var mig han menade innan jag kände en hand på axeln
Jag skrek till 
- Haha im so sorry but we saw you guys last night and i was wondering if Zayn could get your friends number because i hink he is in love with your best friend
- Haha sure here you are, jag gav han numret och vi stog och småpratade ett tag innan han sa
- I have to go now but cani have your number
- Sure, jag skrev in mitt nummer i hans mobil och gav den till han
- Thanks bye, sa han och kramade om mig
- Bye!
Var det sant att Harry nyss kramade mig och jag gav han mitt nummer? drömmer jag eller vadå?
- Julia? jag har betalat nu och dom går över med allt till cafét nu kommer du eller? hörde jag Jessica säga
- Jag kommer snart
- Okej men du ska hjälpa mig med att packa upp allt kom ihåg det, sa Jessica och gick
Jag stod still ett tag innan jag rörde mig mot cafét där jag såg att Jessica hade fixat allt nästan
- Kom nu jag är klar för idag, sa Jessica och gick mot dörren 
- Men imorgon ska du hjälpa till vi ska bara baka och sätta upp massa tavlor sen är vi klara, sa Jessica stolt
- Haha okej men jag har en sak att berätta
- Vadå? 
- Nej du får veta när vi kommer hem
Vi kom hem efter ett tag och vi satte oss i soffan på en gång
- Okej nu vill jag veta vad har hänt, sa Jessica nyfiket
- Okej när jag kom in till möbelaffären så såg jag en tavla som var fin så jag backade och då backade jag in i Harry jag sa förlåt och sånt och bara så du vet Zayn har ditt nummer nu
- VA?! 
- Ja det är sant men tyst nu och låt mig berätta vi började småprata och sen skulle han gå och då frågade han om mitt nummer så jag gav han det och sen kramade han mig
- Jag ser att någon är lite kär 
- Haha tyst med dig och en sak till Zayn gillar dig
- Ofta han gör?
- Ja annars skulle han aldrig fråga dig eller ja mig nudå om ditt nummer
- Men det var ju Harry som frågade?
- Ja han frågade från Zayn daaah
- Haha jaha men nu ska jag sova god natt!
- God natt, sa jag och gick också och la mig
Jessicas perspektiv:
Jag vaknade upp på morgonen utav klockan som ringde. Jag gick snabbt upp och tog på mig vita virkade shorts och tröja över
Jag skyndade mig att sminka mig och fixa håret sen hörde jag min mobil vibrera det var okänt nummer jag läste sms:et "Hi its Zayn your friend gave me your number hope thats okey? ;)" jag svarade "of course it is and my name is Jessica if you didnt know that already ;)" " Well hello there Jessica what a beatiful name what would you go out for a walk with me? ;)" "sure when? ;P" "how about now? ;) meet me at London Eye im already there ;)" "  be there right away"
Jag sprang till dörren och knöt på mig skorna jag höll nästan på att glömma att Julia sov fortfarande så jag skrev en lapp att jag var ute och träffade Zayn. Jag gick snabbt ut genom dörren och småsprang jag kom fram till London Eye och ser att Zayn står där jag ropar hans namn och han kollar upp från mobil och vinkar till mig
- Hi
- Hi, svarade Zayn
- So what we gonna do now?
- Well i was thinking of that maybe we can go in there, han pekade mot London eye
- Okey but im scared of heights
- Dont worry im here so u dont have to be scared
Jag flinade och vi fick en egen vagn vi stog först upp men sen såg jag ur högt upp vi var så då satte jag mig ner och började må illa.
- Are you alright? kollade Zayn på mig oroligt
- Yeah im just so scared of heights
Han gick fram till mig och satte sig brevid mig
Vi hörde från radion att detär nå fel men att dom skulle fixa det så fårt som möjligt. Kul vi sitter fast högst upp och jag är livrädd jag började att känna mig yr riktig yr.
Zayn hade rest sig upp och skulle kolla han kollade mot mig igen och såg mig sitta där helt kritvit i ansiktet
- Jessica your pale white are u ok? sa Zayn och kom fram till mig
- No im so dizzy and im feeling sick
- Thats not good at all and were stuck here but stand up
- What?! u want me to stand up but im scared
- Just listen to me
Jag lyssnade på han och ställde mig sakta upp och kände hur  allt snurrade
- Good now come here, sa Zayn och jag gick fram till han han sträckte ut hans armar och kramade om mig.
- Are you feeling any better? frågade Zayn och slutade krama mig
- A little bit, svarade jag och log mot han han log tillbaks.
Jag gick och satt mig ner igen och kort därefter kom Zayn och satte sig brevid varandra jag lutade huvudet mot hans axel och han tog tag i min hand vi bara satt där och pratade om allt möjligt när London Eye var fixad igen så reste vi oss upp och höll fortfarande varandra i händerna
- I dont know about you but im starving, sa Zayn och kollade mot mig
- U know what im also starving lets go and eat
Vi hittade på ett ställe längs en sjö det var inte så mycket folk där så vi stanade till och åt där.
Vi satt tysta ett tag innan Zayn bröt tystnaden
- Jessica i wanna say one thing to you
- You can tell me everything
- Okey its like this when i first meet you at the store i fell for you right away you are so beatiful and your smile is so perfect you are perfect and i just wanna say that im in love with you
Det kom så hastigt att jag inte visste vad jag skulle säga jag bara satt där och flinade som ett tok han måste trott att jag var en konstig tjej eller något sånt efter ett tag sa jag
- And do you wanna know you are perfect and im starting to fall in love with you even if we just know eachother for one day but im in love already
- Come on lets go i know a place we can go
Vi reste oss upp och Zayn tog tag i min hand och vi gick längst stranden jag har vart med han enda sen imorse men det känns så underbart att va med han jag känner mig så trygg när jag är med han.
Vi stannade till och la oss ner på stranden
- Zayn my hair i have sand in it
- Haha same here
Vi låg där ett bra tag innan vi reste oss upp och började gå till min lägenhet
- So here i live i see you tomorrow? frågade jag Zayn
- Of course i call you
- You do that, sa jag och innan jag visste ordet av det kysste han mig det var så underbart hela dagen allting var perfekt
Jag gick upp till lägenheten där jag ser Julia sovandes i soffan jag glömde totalt bort att vi skulle baka och det luktade så gott i lägenheten tårtor muffins kakor bullar. Jag tog ett glas vatten och såg att Julia vaknade till
- Vad är klockan? frågade Julia sömnigt
- Elva så du kan gå och lägga dig jag berättar allt imorgon, sa jag hon log och gick in till hennes rum och la sig
Jag gick in i mitt rumoch tvättade bort sminket och satte på mig min pyjamas och kollade på twitter jag såg att Zayn hade twittrat "had a wonderul dau today cant wait for tomorrow i miss u already ;)xx" jag log och tröck upp en ruta och skrev "i think im in love with you you are so perfect thanks for today baby xx" jag såg att jag hade fått en till följare det var Zayn jag log och la undan mobilen och somnade med ett leende på läpparna
Kapitel 3 så vad tycker ni? Allting verkar perfekt just nu men hur länge kommer det hålla? Kapitel 4 kommer upp imorgon!

More Than This- Kapitel 2

publicerat i More Than This(avslutad);
Senaste:
Vi sa hejdå till våra familjer och fick lov att springa till vårt flyg vi visade våra biljetter och vi fick gå på planet vi letade feter våra platser jag tog tag i Julias hand eftersom jag visste att hon var rödd för höjder. Vi hittade våra platser. Julia tog platsen längst mot fönstret och jag satte mig brevid henne. Vi hörde flygvärdinnan säga
-Välkomna ombord hoppas ni ser fram emot resan vi kommer landa i London om 2 max 3 timmar så luta er tillbaka och njut utav resan
Vi kollade på varandra och skrattade till nu var det på riktigt nu är vi på väg till London!

Julias perspektiv:
Vi hade landat i London jag väckte Jessica som hade somnat. Hon röck till och jag skrattade till.
-Kom nu. Vi är framme nu, sa jag och gjorde ett glädjetjut
Hon kollade på mig och jag såg att hon fortfarande var trött så jag fick lov att dra henne upp för stolen så vi kunde gå av planet. Det tog ett litet tag innan hon kom upp. Jag tog tag i hennes hand och sprang ut ur planet. Vi kollade efter våra väskor och det tog inte lång tid innan dom kom vi tog våra väskor och såg en man stå där med våra namn på. Vi gick fram till mannen och han frågade oss:
- Är ni Julia och Jessica från Sverige? frågade han oss på svenska
- Ja det är vi, svarade jag och vi följde med han till en bil som stog parkerad där
Han tog våra väskor vi hade och det såg ut som att det var tugnt så vi skrattade lite han kollade på oss surt och vi sa till han:
- Säg till om det är för tugnt
- De är lugnt,svarade han
Vi satte oss i bilen och väntade på att han skulle bli klar. Vi såg en klunga av tjejer utanför flygplatsen jag petade till Jessica och pekade på klungan.
- Säkert någon kändis som kommer,säger Jessica och lutade sig tillbaka och somnade till
Jag kollade på henne och tänkte att det var så typsikt henne att alltid somna om man åker någonstans spelar inte roll om det är kort bit eller en lång bit hon somnar endå.
Jag fortsätte att kolla på klungan av fans som började att skrika och hoppa och efter en stund förstog jag varför för där kom inte mindre än One Direction. Jag hade helt glömt bort att dom bodde i London. Jag fick inte se dom så länge för han som hade fixat våra väskor var klar och hoppade in i bilen. Han körde iväg och han körde inte sakta utan väldans snabbt.
Vi hade en lägenhet som mamma och pappa hade fixat dom hade åkt iväg till London och hade fixat med lägenheten så vi hade ingen aning om hur det såg ut.
Vi kom fram till lägenheten efter ungefär 20 minuter jag väckte Jessica som röck till. Hon rycker alltid till när man väcker henne lika roligt varje gång.
- Kom nu nu ska vi kolla våran lägenhet,det kändes så skönt att säga våran lägenhet ingen kan styra oss eller ge oss några regler ingen som tjatar på en
Jessica var ovanligt snabb ut ur bilen sekunden efter jag hade gått ur bilen stog hon vid trappen och väntade på mig.
- Hallå kom nudå jag vill se lägenheten! ropade Jessica
- Ja jag kommer, jag gick till henne och vi öppnade dörren och sprang uppför trapporna vi tänkte inte på att det var 6 trappor vi sprang uppför utan vi bara sprang och sprang tills vi kom till vår lägenhet. Jag satte i nyckeln och vred om vi öppnade tillsammans och vi båda bara stog och gapade. Vi möttes av skinande trägolv dom finaste tapeterna man kan önska sig allting var perfekt. Vi båda sprang till våra rum och jag började skrika av glädje.
- JAAA JAG HAR EN WALK IN CLOSET! skrek jag och hoppade
-JAG OCKSÅ! hörde jag Jessica skrika vi båda undersökte våra rum och lägenheten den var perfekt allting var perfekt!
- Julia jag är hungrig kan vi inte gå ut och äta något? kom Jessica frågandes till mig
- Visst men vi byter om innan så vi inte går med våra klänningar på stan, svarade jag hon svarade inte utan gick in till sitt rum
Jag tog fram en vit tröja med tryck på och mina svarta jeans
Jessicas perpektiv:
Jag sprang in till mitt rum och öppnade väskan med kläder i och rotade igenom vad ska jag ha på mig? det dröjde ett tag innan jag äntligen bestämde mig för att bara ha på mig ett par shorts och en tröja över
Jag kammade igenom håret lite snabbt och satte upp det i en boll.
- Jag är klar nu, ropade jag till Julia som kom ut
- Ska du verkligen ha jeans på dig när det är varmt ute? frågade jag Julia och hon kollade surt på mig
- Jag har på mig vad jag vill så det så
- Haha ja jag vet men du var jättefin kom nu så går vi, svarade jag och knöt på mig mina converse
Vi gick ut genom dörren och gick längst Londons gator det kändes så skönt att bo i London med min absoulta bästavän. Vi kom in till stan som inte låg för långt bort från vår lägenhet. Julia började springa fram till en affär och kollade på mig och sa:
- Snälla söta rara Jessica kan vi gå in hit det är ju liksom Victoria Secret vi talar om här
- Nej jag är för hungrig vi kan gå dit senare, svarade jag hon kollade på mig surt men gick fram till mig och tog tag mig i handen och sa:
- Bästavän varför ska du alltid vara så hungrig?
Jag skrattade till och svarade inte. Vi kom fram till en affär som vi gick in till vi tog en vagn eftersom att vi skulle ha mat för hela veckan också.
- Julia kan du ta lite grönsaker medans jag bara går hit bort och tar lite pasta och kött?
Julia nickade och jag lämnade vagnen hos henne. Jag gick först där pastan var sen letade jag efter det speciella köttet vi skulle ha jag hittade på det och skulle precis ta det när jag råkade snubbla in i en person som stog brevid mig och skulle tydligen ta lika kött som jag kollade på. Jag reste mig upp och sa snabbt förlåt jag kollade inte ens vem det var utan jag skämdes för mycket. Jag kom fram till Julia som frågade vad som hade hänt
- Jag skulle ta köttet och då råkade jag snubbla in i en person så jag ramlade jag reste mig snabbt upp och sa förlåt
- Men vem var det då? kollade Julia på mig frågandes
- Jag vet inte jag skämdes för mycket för att kolla, vi vart klara snabbt så vi gick till kassan och betalade vi packade ner saker i påsarna och gick hem.
- När vi kommer hem så ska jag laga maten tänkte jag eller ska vi äta ute? frågade Julia
- Kan vi inte äta ute idag?
- Visst men då går vi hem och lägger in varorna i kylen och frysen så går vi och äter vid någon resturang eller något sånt.
Vi kom hem till lägenheten och plockade in allt i frysen och kylen vi gick sedan iväg och letade efter ett ställe att äta på. Julia knuffade till mig på armen
- AJ! varför gör du så för? sa jag argt och kollade på henne
- Förlåt men ska vi äta där, hon pekade på ett ställe som låg jättemysigt till det var massor av blommor utanför.
- Kom nu så äter vi, sa jag glatt och vi gick fram dit.
- Hur många?
- 2 stycken
- Okej följ med mig här
Vi följde med servetrisen och satte oss vid ett bord längst fönstret hon tände ljuset och gav hos menyn 
- Jag kommer tillbaks om 5 minuter och tar emot er beställning
- Okej
- Så Jessica vad vill du ha?
- Jag ska ha hamburgare du då?
- Jag ska ha kycklinsallad 
Servetrisen kom till oss och tog emot våra beställningar. Vi fick maten efter en kvart så vi högg in på maten. När vi var klara så plingade det på dörren jag som är så nyfiken av mig kollade vilka som kom in och där var dom One Direction
- Julia flippa inte ur nu var lugn men One Direction är här! viskade jag till Julia hon vände sig snabbt om och helt riktigt så stog dom där.
- Jessica ät segare så vi kan va kvar längre! 
- Men vi ska ju ha efterätt också? jag kollade på henne och flinade hon såg ut som ett barn på julafton
- Ja just ja, svarade hon
Vi såg att dom kom närmare oss dom fick platserna precis brevid oss
- Julia dom sitter brevid oss kan du fatta det? sa jag till Julia som satt där och försökte spela normal
Jag kollade åt sidan och såg att Zayn kollade mot mig och flinade jag flinade tillbaks. 
- Julia du kommer inte tro på mig men Zayn flinade åt mig, sa jag åt henne och hon vart helt överlycklig så jag fick lov att lugna ner henne
- Sch! lugna ner dig! sa jag småsurt åt henne, jag såg att Zayn reste sig upp och gick emot vårt bord
Alla möjliga tankar ploppade upp i huvudet "varför kommer han hit för" "var det han jag som jag snubblade in på"
Innan jag hann tänka ut vad jag skulle säga så stog han vid vårt bord och kollade mot mig igen och flinade

Kapitel 2 där kapitel 3 kanske kommer ut idag om ni har tur!
men jag börjar nu med kapitel 3 så kanske blir lite drama i det,tänker ni säkert drama redan?! och det kanske blir lite drama i allt snart ;)

More Than This-Kapitel 1

publicerat i More Than This(avslutad);
Julias perspektiv:
Jag vaknade upp på fredagsmorgonen av mamma och pappa pratade utanför mitt rum jag suckade och gnuggade ögonen och kollade på klockan jag reste mig upp av förvåning och skrek rakt ut
-VA?! redan åtta?!
Mamma och pappa kom inspringandes in i mitt rum och kollade på mig frågandes medans jag såg ut som ett rent ut sagt freak som sprang runt i mitt rum och letade efter sminket ska skulle ha och skrek rakt ut
-VAFAN LIGGER MINA ÖRHÄNGEN?! mamma vart har du lagt dom?! och varför väckte ni mig inte vid sju för?! jag ska möta Jessica om en timme och jag måste duscha också!
-Men vi tyckte du såg ut att sova så skönt dessutom så tar du studenten idag och vi kan skjussa er till skolan så gå och ta en dusch nu, sa mamma och jag lugnade ner mig
Det är ju faktist idag som jag och Jessica tar studenten och idag vi åker till London som vi har längtat till att åka och äntligen får vi åka och vi ska BO där också! själva tanken fick mig att gö ett glädjetjut jag gick in till badrummet och ställde mig i duschen och stog där i 20 minuter ungefär tills jag kom ut och började fixa mig med sminket och håret när jag till sist hade klänningen kvar så lös mobilen upp det var Jessica. Jag svarade glatt och sa:
-Är du redo idag då? först tar vi studenten sen London!
-JAAA jag är överlycklig,svarade Jessica sen vart hon allvarlig jag blev lite rädd först och frågade henne vad det var
-Nej inget jag kollade på datorn,jag skrattade till det var nästan det jag visste den datornörden hon är
-Men du vi kommer och hämtar dig om tjugo minuter nu måste jag fixa klart mig pusshej
-Pusshej
jag sprang ner för trappan och mötte pappas blick han kollade på mig frågandes och puttade till mamma lite lätt på armen hon kollade bakåt och frågade mig:
-Ska du verkligen ha den där klänningen idag när du tar studenten?
-Ja vadå? det är väll inget fel med den jag får sticka ut lite med den men nu måste vi dra så vi inte kommer försent!
Jessicas perspektiv:
-MAMMA! ropar jag det högsta jag kunde
mamma kom upp efter en liten stund och kollade på mig och frågade:
-Gumman vad håller du på med egentligen? frågade hon och skrattade till
-Försöker få på mig mina kläder jag ska ha,svarade jag och låg på golvet och försökte stänga knappen till tröjan
-Mamma ska du bara stå där eller hjälpa till dom kommer snart! skrek jag till henne
-Okej kom här så hjälper jag dig,mamma knäppte knappen åt mig jag tackade och kollade mig i spegeln en sista gång innan jag gick och satte på mig skorna
-Mamma jag går nu! ropade jag innan mamma sprang fram till mig och kramade om mig och sa:
-Ha det så roligt nu kom hem direkt efter för då ska du packa det sista okej lova mig det?
-Ja jag lovar Hejdå!
Jag såg Julia och hennes mamma komma jag hoppade glatt in i bilen och hejade
-Julia vi ska ta studenten idag! sa jag och hoppade till
-Ja jag vet Jessica men bli inte för överlycklig nu så du inte hoppar sönder bilen,sa Julia vi båda skrattade till
vi kom fram till skolan och där stog alla utanför och väntade på att få gå in till aulan så vi kunde höra på rektorns prat. Vi stog utanför i 10 minuter innan vi kom in men jag och Julia lyssnade inte på rektorn utan vi viskade med varandra om hur roligt vi skulle ha det i London
Vi fick gå fram och skaka hand med rektorn och allt det man ska göra sen var vi beredda vi tog varandra i händerna och sprang ut genom dörrarna!
-VI HAR TAGIT STUDENTEN! säger Jessica och Julia i mun på varandra
Vi båda hoppa och tjöt innan vi hörde Julias mamma komma hon skulle skjussa hem mig och jag skulle packa. Vi båda hoppade in i bilen och vi hörde en låt med One Direction på det var One Thing vi båda började sjönga med och när den var slut så hade jag kommit hem jag tackade för skjussen och gick raka vägen upp i mitt rum och packade det sista. Till sist var bara datorn kvar jag loggade snabbt in på twitter och skrev "Gonna miss my home but London here we cooome"
jag slog igen datorn och stängde av datorn och gick ner med allt mamma stog redan vid bilen och lastade in alla mina saker. Jag gick fram till henne och satte mig i bilen mamma kom och satte sig vid förarsätet jag såg att hon hade grinat
-Mamma är du okej?
-Ja jag vill bara inte inse att du inte är så liten längre
Jag kollade på henne och tog tag i hennes hand hon kollade på mig och flinade
Vi var på väg till Arlanda. Nu är det inte långt kvar!
Jag såg Julia när jag kom fram till Arlanda vi checkade in våra väskor övervikt fick vi betala för också
Vi sa hejdå till våra familjer och fick lov att springa till vårt flyg vi visade våra biljetter och vi fick gå på planet vi letade feter våra platser jag tog tag i Julias hand eftersom jag visste att hon var rödd för höjder. Vi hittade våra platser. Julia tog platsen längst mot fönstret och jag satte mig brevid henne. Vi hörde flygvärdinnan säga
-Välkomna ombord hoppas ni ser fram emot resan vi kommer landa i London om 2 max 3 timmar så luta er tillbaka och njut utav resan
Vi kollade på varandra och skrattade till nu var det på riktigt nu är vi på väg till London!

Så första kapitlet vad tycker ni? hade inte så bra fantasi men efter ett tag kommer fantasin och ja men kapitel 2 kommer imorgon! kommentera vad ni tycker!

Personligheterna!

publicerat i More Than This(avslutad);
Julia
Hon är en tjej som bryr sig om alla och är väldigt skyddande av sig men hon har också en galen sida av sig hon älskar att festa hon kanske ser lugn ut men hon kan bli helt crazy! hon tar hand om sina vänner om dom behöver hjälp! hon kommer långt med sin charm med sina grågröna ögon och sitt bruna hår perfekta platta håret!
Jessica
Jessica är en tjej som älskar sina isblåa ögon och sitt blonda hår! hon är en tjej med självförtroende men endå blyg när det kommer till killar
hon festar nästan aldrig hon är mer inne än vad hon är ute men hon älskar att gå ut och gå!
kanske inte det bästa men who cares? kapitel 1 here we goooo!

Yeeah!

publicerat i Annat;
nu ska jag börja skriva noveller och självklart om favorit killarna One Direction och den första ska jag påbörja redan idag tror jag!
ska försöka skriva kapitel varje dag om jag har fanatsin nog så kanske det kommer 2 kapitel ibland!
varför jag vill börja är för att jag läser flera novellbloggar och får massa insperation så ja nu ska jag börja!
har en blogg om mitt liv som ni hittar genom att klicka HÄR men ja nu ska jag påbörja den första novellen jag kommer skriva kommer att heta......More than this så håll utkik så kanske det kommer ett kapitel idag ;)